- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #11.421
Hıh hiiiç uğraşmayın biz ne badireler atlattık... Rakipken bile düşmedik fitneyeBir tek onu begeniyor ise aralarini bozalim.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hıh hiiiç uğraşmayın biz ne badireler atlattık... Rakipken bile düşmedik fitneyeBir tek onu begeniyor ise aralarini bozalim.![]()
Ben de diyorum ki bir tek sana degil bana da oyle.Onemli degil begenip begenmemesi hani bana cvpta yazmayinca acaba kirdimmi oluyorsun cunki ben yaziyordum alinti yapiyordum pazar gunu galiba sordum hayir kus filan deyince oyle rahatladimama simdi kustur bana sanirim galiba
![]()
Biz ne yanginlar gördükHıh hiiiç uğraşmayın biz ne badireler atlattık... Rakipken bile düşmedik fitneyedimi kız
MIhtar biz ayrılamayız eller ayırsa bile diller ayırsa bile .... diye bi şarkı vardı
Bebeğim biz şahaneyiz de ondan özlüyorsun @Tabi seni begendigi icin sorun yok.
Ben hepinizi begeniyorum. Ilk defa ayri kaldigim bir grubu bu kadar ozledim.![]()
Bu konu artik senin uzerine kaldi mihtar. Bu sezon burada olsaydim , her gun soylerdim ama dua et yokum.Yorum yapmiyorum konuyu ustumden alirsaniz sevinirim kimseye küs degilim
Bana yazilmayan mesajlara cevap vermemeye calisicam gari o kadan![]()
Neyseeee ki yoksun diyelim ozamanBu konu artik senin uzerine kaldi mihtar. Bu sezon burada olsaydim , her gun soylerdim ama dua et yokum.![]()
Begensem mi begenmesem mi.Neyseeee ki yoksun diyelim ozaman![]()
Bakin yine fatmaya yazdi.
Yok canım yatın tutmayacağım tartıldım ama öğlen 67.7 çıktı yine
Aynen okuldayken o his olmuyo ya da okul sonrasi tekrar yorduklarindanMaydanozu ayranımı yaptım ben.
Çocukları uyuttum. Günü kapatıyorum gibi geliyor onlar uyuyunca kepenkleri indirdim gitti![]()
Ben duble kahve içtim doktorum duysa anlımdan vuracakGunduz biraz uyudum simdi uykum yok cay demliyorum bi cay iceyim bari![]()
Evet aynı bende de öyle saksı gibi oturuyorum en az 1 saatAynen okuldayken o his olmuyo ya da okul sonrasi tekrar yorduklarindan
Bende illa uyuduktan sonra biraz oturcam
Gorusuruz kaptancim kendine iyi bak opuldunNeyse kizlar benim cikma zamanim geldi. Inanin cok doluyum. Uykusuz kaliyorum yine yetmiyor.Pazar gelecegim ama bir ay yok gibiyim .Inanin ben de ozluyorum sizinle sohbet etmeyi.
Sirayla yazayim.
Muhtesem yedili. Hepimiz 36 beden olmadan buradan ayrilmak yok.
Muttapa7555 yi ile nasil tanistik. Bir diyet grubunda yaziyordu. Gel bizim gruba mi dedim demeseydim iyiydi.
Baya dislidir kendisi.
Resim gonderemiyorum bana email at dedim, oyle oyle kaynastik. Simdi resimlerini kendi gonderiyor.
Sarellam yine ayni gruptan . O zamanlar emziriyordu. Geldi 4 haftada 55 lere dustu gitti. Biz de arkasindan oyleeee baktik.
MIhtar ve mevhibeyi arka arkaya yazacagim.
Ikra meyra pg . sayesinde geldi, sonra davet ettik bu gruba kimseyi tanimiyordu. Arada atarlanir sohbet etmiyorsunuz ben gidiyorum der , ben de git derim.
Diyet denemeleri yapar, kilo vermemiz icin bize de onerir, pes etmez ve naiftir. O yuzden kendisine hic kirilmadim ben kirilmam da.
MIhtar sert mizacli biraz, sekerli cikolata ile gelmisti galiba mihtar . Son anda resim yukledi. Ben de tuh kacamadik dedim.
Yok canim o da iyi ki geldi dediklerimden .
Moon Light bizim orta gruptan temmuz gibi geldi, o da geldiginde pek kaynasamadik ama simdi kaynasmaktan buhar olup ucacagiz.
Bakin yine fatmaya yazdi.![]()
Aynen okuldayken o his olmuyo ya da okul sonrasi tekrar yorduklarindan
Bende illa uyuduktan sonra biraz oturcam
Biz cikalim isterseniz.Ben duble kahve içtim doktorum duysa anlımdan vuracak![]()