- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #11.461
Dun de iyi geceler filan diyemeden ciktim. Kiz ateşlendi. Bi atlatsaydik su hastaliklari bi an once

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sabah da 57.9 geldm akşam ekmekle tatlının etkisi hedefim buydu bu hafta zaten ama pazara 56.9 hedef koydum olursa sevinirim olmazsa canım sağ olsunSabah kac geldin canim dun 56 kusur geldim diyordun yanilmiyorsam yemegin cok iyi bence ekmekte arada yensin yahu![]()
Aranmadım da bi işe yaramadıAyranlicanmi kendini bende yarin degisik menu hazirliyorum![]()
En kısa zamanda toparlar inşallah canım ya çocuklara kıyamıyorum benDun de iyi geceler filan diyemeden ciktim. Kiz ateşlendi. Bi atlatsaydik su hastaliklari bi an once![]()
Biz çok benziyoruz bu konu da bi yolunu bulsak vereceğiz kiloyu da bulamadık dahaAyni benimkiaman etkisi olsunda pazartesi olsun napcan
Insalah masallah bakalim bulursak yolunu bi regl herseyi mahvediyo nedir bu yaBiz çok benziyoruz bu konu da bi yolunu bulsak vereceğiz kiloyu da bulamadık daha![]()
Ben elbise aldım adet döneminde şimdi giydim 1 beden büyük geldiInsalah masallah bakalim bulursak yolunu bi regl herseyi mahvediyo nedir bu ya
Valla bakalim nolcak daha bitemedi pazar gunu belli olcakBen elbise aldım adet döneminde şimdi giydim 1 beden büyük geldibu elbisedwn yana yüzüm gülmeyecek belli oldu ama giyeceğim yine de
Düşün yani aradaki farkı
İyi canım sen nasılsınSlm hanimlar nasilsiniz
Çok güzel afiyet olsun4 nisan buyuk oglumun dogum gunu ❤
Menum
Uyandim limonlu su
Sabah ve aksam
12 de 1 yumurta beyaz peynir domates salatalik turp maydonoz
Ara ogunlerde ayran ve zencefilli zerdacalli yogurt kuru
Muttapa7555
Sabah ve aksam tabagim boyle olucakEki Görüntüle 2254327
Ben bugun iyiyim migrenim gecmis olarak uyandimİyi canım sen nasılsın![]()
Tesekkur ederim canim guzel dileklerin icin rabbim cumlemize nasip etsin saglik uzun omur beraberlikÇok güzel afiyet olsun
Rabbim oğluna da sağlıklı uzun bi ömür nasip etsin sizlerle beraber inşallah![]()
Oh Oh şahane bir daha gelmez inşallah. Çocuklar nasıl öksürük falan diyordunBen bugun iyiyim migrenim gecmis olarak uyandim![]()
E
En kısa zamanda toparlar inşallah canım ya çocuklara kıyamıyorum ben![]()
Dogum gunu kutlu olsun canim. Allah tekrarini nasip eylesin hep birlikte saglik sihhatle4 nisan buyuk oglumun dogum gunu ❤
Menum
Uyandim limonlu su
Sabah ve aksam
12 de 1 yumurta beyaz peynir domates salatalik turp maydonoz
Ara ogunlerde ayran ve zencefilli zerdacalli yogurt kuru
Muttapa7555
Sabah ve aksam tabagim boyle olucakEki Görüntüle 2254327
Aynilar canim dun gece kustu haliyi sil kizi temizle derken gece 3 de yattim amin insallah migren gelmesin sana bana kimseyeOh Oh şahane bir daha gelmez inşallah. Çocuklar nasıl öksürük falan diyordun
Sagol canim amin diyorum guzel dilegineEvet ya benim de icim aciyo cocuklar hastalandi mi. Garibim bi de derdini de anlatamiyo benimki daha. Surekli mutsuz halsiz su an. Dun gece atesi cok artti evdeki ölçüm cihazi 42 falan gosterdi bi ara elim ayagim birbirine girdi. Cabucak atlatir insallah.
Dogum gunu kutlu olsun canim. Allah tekrarini nasip eylesin hep birlikte saglik sihhatle