- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #11.381
Hiiiii çok geçmiş olsun ya migren ayrı bir belaAynen cok zor iki kiz hasta olunca evde aglama bitmiyor 2 gundur migrende vardi .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiiiii çok geçmiş olsun ya migren ayrı bir belaAynen cok zor iki kiz hasta olunca evde aglama bitmiyor 2 gundur migrende vardi .
Ok tatlimEmzirmene etki etmeyecek bir cozum.
Iyi bir marka taze maydanoz tozu aliyorsun. Maden suyuyla karistiriyorsun. Yogun ayran kivaminda. Elini korkak alistirma bol bol koy.![]()
Canim cok gecmis olsun. Topigi dusunme sen bir sure.
Oyle malesef ya. Dun doktora gotururken de usuduk sanirim biraz iyice kotu olduAyyy cok gecmis olsun cocuk hastayken zor ikiniz hastayken dahada zor cabucak toparlanirsiniz insallah
O vanilyali diye pek guvenim yok ona.Maydanoz burda bulamam anama gidince bakarim
Bu rooibos gunduz aksam farkedermi icmem icin ben genelde aksamlari iciyorum
Bknz : Yukarida. Bakmissin zaten. Tamamen tesadufen oldu.Waawww super de bakim tozumu iyi maydonozun tekrar tarif alayim![]()
Istahini annesinden almis.Tesekkurler kaptancim. Şimdi emiyor. Sabah beri yaptigi gibisabah ben de aygin baygin yattim sarjim da yoktu, simdi merak ettim de geldim
Maydonoz tozumu aldin aktardanmi markami deyin bakim A AklinYolu1Ben içiyorum kaptan ama oruçtan dolayı belli olmaz zaten.
Yarın daha etkili olacağını düşünüyorum.
eh aldik o kadar iceyim bitsin bulursam sade alirim internetten siparis vermem lazim o da karta esim el koyduO vanilyali diye pek guvenim yok ona.![]()
Yook kız bildiğin maydanoz anam yazın kurutmuştu.
eh aldik o kadar iceyim bitsin bulursam sade alirim internetten siparis vermem lazim o da karta esim el koydu![]()
Benim ki de yeşil böyle tanesinin rengine çok yakın yeşilliği. Gölgede kuruyunca güzel oluyor.Marketten aldim ama baya yesil yesil , kuru soluk yesil degil. Markasi onemli degil.
Evet evet bitir onu kalmasin evde. Sabah aksam yemekten once ic bence.
Maydanoza gec sen.![]()
Tamam bakcam dur anama soylim cuma gelcdk alsin kadin dicek biktim senden bende iceyim o cayi bitireyimMarketten aldim ama baya yesil yesil , kuru soluk yesil degil. Markasi onemli degil.
Evet evet bitir onu kalmasin evde. Sabah aksam yemekten once ic bence.
Maydanoza gec sen.![]()
Tabi kendin yapinca daha iyi de . Benim gibi usengec bir insandan beklenmez.Benim ki de yeşil böyle tanesinin rengine çok yakın yeşilliği. Gölgede kuruyunca güzel oluyor.
Aaa teessuf ederim. Cay degil bu.Tamam bakcam dur anama soylim cuma gelcdk alsin kadin dicek biktim senden bende iceyim o cayi bitireyim
Tozu diyor A AklinYolu1 ondan bende toz istiyodum yoksa pazarda yesili var sodayla yapayim o zaman.ayni etkiyi yapiyorsaBenim ki de yeşil böyle tanesinin rengine çok yakın yeşilliği. Gölgede kuruyunca güzel oluyor.
Roybusu dedim cay diye kaptancimTabi kendin yapinca daha iyi de . Benim gibi usengec bir insandan beklenmez.
Aaa teessuf ederim. Cay degil bu.![]()
Ooyy gecmis olsum canim yaa benim kizlarda burun akiyor oksuruk![]()
4. 5 sezon tumuyle sizinleyim. Halimi gorseniz gelme dersiniz.![]()
Çok geçmiş oldun canım sana da kuzuna da. Hastalığı bulaştıranın ben ... üç nokta![]()
İlerlemeden gecer insallah canım size de gecmis olsun.Benim küçüğünde durum aynı. Hemen şurup vermeye başladım.
İlerlemeden atlatırız inşallah
Yok yaaaa yasayamam benHer gun bir odev , her gun bir sinav var. Su ara cidden olmaz ama gelecegim. Bu demek degil ki o zaman sinav yok, ama sakinlesmem lazim.
Gidip kapisini basalim.
Eeee beeennn. Kahvaltiyi eskiden de sevmezdim.![]()
Tozu diyor A AklinYolu1 ondan bende toz istiyodum yoksa pazarda yesili var sodayla yapayim o zaman.ayni etkiyi yapiyorsa![]()
Simdi kururmu acaba bi demet alayim pazardan koyayim![]()
Hadi yaa. Toparlarsin insallah kisa zamanda sen de canimBu ikisi bir arada oldu![]()