- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #11.441
Yine orucla duzen degisti ya ondan bence pazara gorursun 66li bisiler kas birazcik dahaYok canım yatın tutmayacağım tartıldım ama öğlen 67.7 çıktı yineama pes etmek yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine orucla duzen degisti ya ondan bence pazara gorursun 66li bisiler kas birazcik dahaYok canım yatın tutmayacağım tartıldım ama öğlen 67.7 çıktı yineama pes etmek yok
Öz kız kardeşim var o ayrı ama sende ondan farksız oldun yani bacım. Anne baba ayrı kardeşiz seninle öyle severim seni.Neyse kizlar benim cikma zamanim geldi. Inanin cok doluyum. Uykusuz kaliyorum yine yetmiyor.Pazar gelecegim ama bir ay yok gibiyim .Inanin ben de ozluyorum sizinle sohbet etmeyi.
Sirayla yazayim.
Muhtesem yedili. Hepimiz 36 beden olmadan buradan ayrilmak yok.
Muttapa7555 yi ile nasil tanistik. Bir diyet grubunda yaziyordu. Gel bizim gruba mi dedim demeseydim iyiydi.
Baya dislidir kendisi.
Resim gonderemiyorum bana email at dedim, oyle oyle kaynastik. Simdi resimlerini kendi gonderiyor.
Sarellam yine ayni gruptan . O zamanlar emziriyordu. Geldi 4 haftada 55 lere dustu gitti. Biz de arkasindan oyleeee baktik.
MIhtar ve mevhibeyi arka arkaya yazacagim.
Ikra meyra pg . sayesinde geldi, sonra davet ettik bu gruba kimseyi tanimiyordu. Arada atarlanir sohbet etmiyorsunuz ben gidiyorum der , ben de git derim.
Diyet denemeleri yapar, kilo vermemiz icin bize de onerir, pes etmez ve naiftir. O yuzden kendisine hic kirilmadim ben kirilmam da.
MIhtar sert mizacli biraz, sekerli cikolata ile gelmisti galiba mihtar . Son anda resim yukledi. Ben de tuh kacamadik dedim.
Yok canim o da iyi ki geldi dediklerimden .
Moon Light bizim orta gruptan temmuz gibi geldi, o da geldiginde pek kaynasamadik ama simdi kaynasmaktan buhar olup ucacagiz.
Bakin yine fatmaya yazdi.![]()
Ahahaha kıskanma kaptan seni de seviyoruz. Sen yine mi fesatlaştın nedirBiz cikalim isterseniz.
Ahh ahh size ne laf vururdum ama cikmam gerek.![]()
Kol bacak keseyim diye düşünüyorum kas biraz değil de kes biraz diye düşünüyorumYine orucla duzen degisti ya ondan bence pazara gorursun 66li bisiler kas birazcik daha
Ablam dalga geciyo benle safrakesem alindi gecenlerde iste bademcik ameliyati oldum ic organlarini aldirarak zayiflamaya calisiyosun diyeKol bacak keseyim diye düşünüyorum kas biraz değil de kes biraz diye düşünüyorum![]()
Cumartesiydi dimiOruç iyi aslında ama iftar saati çok geç oluyor o etkiliyor.
Eşimle tuttuk bu kez o yüzden o ne isterse onu pişirdim.
Normalde oruç tuttuğunda salata tarzı geçiştiriyorum. O yüzden kilo da gidiyor.
Hele dur bakayım bi güzellik yapacağım. Düğün telaşı bitsin
Ahahahahah benim de eşim dalga geçiyor bi hastalansan mi sen diye yemeden içmeden kesiliyorum mutlaka kilo kaybediyorum.Ablam dalga geciyo benle safrakesem alindi gecenlerde iste bademcik ameliyati oldum ic organlarini aldirarak zayiflamaya calisiyosun diyehayir biseyde kalmadi alincak
Evet cumartesi günü kalabalığa karışıp yemek işinden kurtulmayı düşünüyorum.Cumartesiydi dimi
Eger o gunu hafif tutabilirsen aksamda cok oturma tepin durgelsin sonra 66 pazar gunu
Ayranlicanmi kendini bende yarin degisik menu hazirliyorumMaydanozu ayranımı yaptım ben.
Çocukları uyuttum. Günü kapatıyorum gibi geliyor onlar uyuyunca kepenkleri indirdim gitti![]()
Ayni benimkiEvet cumartesi günü kalabalığa karışıp yemek işinden kurtulmayı düşünüyorum.
Tepinmeye tepinirim de etkisi pazartesiye olur.
Aşırı harekette ödem yapıyor benim vücut denen şey![]()
Ayy canimsin bende seni cok sevdim iyiki tandigim dedigim kisi oldun seviliyorsun guzel kelimelerin icin cok tesekkur ederim .tatlim ozletme kendini derslerinde basarilarini diliyorum bebemNeyse kizlar benim cikma zamanim geldi. Inanin cok doluyum. Uykusuz kaliyorum yine yetmiyor.Pazar gelecegim ama bir ay yok gibiyim .Inanin ben de ozluyorum sizinle sohbet etmeyi.
Sirayla yazayim.
Muttapa7555 yi ile nasil tanistik. Bir diyet grubunda yaziyordu. Gel bizim gruba mi dedim demeseydim iyiydi.
Baya dislidir kendisi.
Resim gonderemiyorum bana email at dedim, oyle oyle kaynastik. Simdi resimlerini kendi gonderiyor.
Sarellam yine ayni gruptan . O zamanlar emziriyordu. Geldi 4 haftada 55 lere dustu gitti. Biz de arkasindan oyleeee baktik.
Ikra meyra pg . sayesinde geldi, sonra davet ettik bu gruba kimseyi tanimiyordu. Arada atarlanir sohbet etmiyorsunuz ben gidiyorum der , ben de git derim.
Diyet denemeleri yapar, kilo vermemiz icin bize de onerir, pes etmez ve naiftir. O yuzden kendisine hic kirilmadim ben kirilmam da.
MIhtar sert mizacli biraz, sekerli cikolata ile gelmisti galiba mihtar . Son anda resim yukledi. Ben de tuh kacamadik dedim.
Moon Light bizim orta gruptan temmuz gibi geldi, o da geldiginde pek kaynasamadik ama simdi kaynasmaktan buhar olup ucacagiz.
Neyse kizlar benim cikma zamanim geldi. Inanin cok doluyum. Uykusuz kaliyorum yine yetmiyor.Pazar gelecegim ama bir ay yok gibiyim .Inanin ben de ozluyorum sizinle sohbet etmeyi.
Sirayla yazayim.
Baya dislidir kendisi.
YaaaaaaTabi seni begendigi icin sorun yok.
Ben hepinizi begeniyorum. Ilk defa ayri kaldigim bir grubu bu kadar ozledim.![]()
Neyse kizlar benim cikma zamanim geldi. Inanin cok doluyum. Uykusuz kaliyorum yine yetmiyor.Pazar gelecegim ama bir ay yok gibiyim .Inanin ben de ozluyorum sizinle sohbet etmeyi.
Sirayla yazayim.
Baya dislidir kendisi.
Onu yapmayi ben de cok severiim. Ama benimki bensiz uyumuyo henuzAynen okuldayken o his olmuyo ya da okul sonrasi tekrar yorduklarindan
Bende illa uyuduktan sonra biraz oturcam
Apandisit varAblam dalga geciyo benle safrakesem alindi gecenlerde iste bademcik ameliyati oldum ic organlarini aldirarak zayiflamaya calisiyosun diyehayir biseyde kalmadi alincak