- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #11.401
Maydanoz isini naptiniz.
52 ciktim bugun maydanozun sayesinde .
Geriden yaziyorsun ya . Bazen diyorum ml paralel evrenden mi katiliyor.
Yani tabi kaptan daha iyi bilir. Bide şey yapabilirsin.Tozu diyor A AklinYolu1 ondan bende toz istiyodum yoksa pazarda yesili var sodayla yapayim o zaman.ayni etkiyi yapiyorsa
Mlhtar bastan yani topikgin ilk gunlerinde yazdigini begendigini gormedim ben yazdim begendim yine yazmiyor du en son yazdim zaten benimle kusmusun bilmeden kirdimmi diye o da yok filan dediYalniz dikkat ederseniz , ben hep @MIhtar veIkra meyra yi birlikte alintiliyorum.
Inadina yapiyorum.
Sağolasın kuzumSagol canim size de gecmis olsun. Su havalar bi isinsaydi artik da rahatlasaydik
Niye freni bosalmis kamyon gibi bayir asagi saldin gittin mi yoksa
Aah ah aynen ben de uc nokta. Sagol canim
İlerlemeden gecer insallah canım size de gecmis olsun.
Emzirmene etki etmeyecek bir cozum.
Iyi bir marka taze maydanoz tozu aliyorsun. Maden suyuyla karistiriyorsun. Yogun ayran kivaminda. Elini korkak alistirma bol bol koy.
Nane gibi diyorsun ok tatlimYani tabi kaptan daha iyi bilir. Bide şey yapabilirsin.
Taze al yıka güzelce bi bezin üstüne ser 2 günde kurur oh mis gibi maydanoz tozu
Çevriliyor......kahkaha attim. Valla anca geliyorum ben geriden geriden. Sey gibiyim internet Explorer
Hayaller Google Chrome , hayatlar internet explorer. Buyuk harflere dikkat.kahkaha attim. Valla anca geliyorum ben geriden geriden. Sey gibiyim internet Explorer
Yok be sen beceriklisin o konuda. Ben useniyorum onu yapmaya.Yani tabi kaptan daha iyi bilir. Bide şey yapabilirsin.
Taze al yıka güzelce bi bezin üstüne ser 2 günde kurur oh mis gibi maydanoz tozu
Beni de begenmiyor. Aha da yuzu.Mlhtar bastan yani topikgin ilk gunlerinde yazdigini begendigini gormedim ben yazdim begendim yine yazmiyor du en son yazdim zaten benimle kusmusun bilmeden kirdimmi diye o da yok filan dedi
Kiz alti ustu maydanoz dedim. Rooibosu daha cabuk buldunuz.Pazar gunu cikariz alisverise bakiyim bulabilirsem alirim kaptan.
Bir tek muttapa begeniyor yine size yaziyor bana hic yazmiyordu en son muttapaya menunu hakkinda yazdim ona cvp verdi sonrada tartisma dendi oysa yazilana cvp verdim kotu birsey demedim kimseyi kiramam kirmak istememHayaller Google Chrome , hayatlar internet explorer. Buyuk harflere dikkat.
Yok be sen beceriklisin o konuda. Ben useniyorum onu yapmaya.
Beni de begenmiyor. Aha da yuzu.
Bir tek onu begeniyor ise aralarini bozalim.Bir tek muttapa begeniyor yine size yaziyor bana hic yazmiyordu en son muttapaya menunu hakkinda yazdim ona cvp verdi sonrada tartisma dendi oysa yazilana cvp verdim kotu birsey demedim kimseyi kiramam kirmak istemem
Niye bozayim canim kim kime yakinsa onla konusur benim ne hattimeBir tek onu begeniyor ise aralarini bozalim.
Birde ben kirdimmi diye yazdim kirmadiysam sorun yokturBir tek onu begeniyor ise aralarini bozalim.
Istahini annesinden almis.
Çevriliyor......
diye bir yazı çıkardı eskiden onu gibi misin
Hayaller Google Chrome , hayatlar internet explorer. Buyuk harflere dikkat.
Valla nereye alışverişe gitcez ona bagli. Biz biraz sehirdisi gibi bi yerde oturuyoruz daKiz alti ustu maydanoz dedim. Rooibosu daha cabuk buldunuz.
Beni de begenmiyor. Beni begenen bir sen bir fatma bir de ml var.Niye bozayim canim kim kime yakinsa onla konusur benim ne hattime
Birde ben kirdimmi diye yazdim kirmadiysam sorun yoktur
ezik internet explorer
Benim ki tamamen işsizliktenHayaller Google Chrome , hayatlar internet explorer. Buyuk harflere dikkat.
Yazılarda ses tonu mimik olmayınca bazen öyle anlaşılabiliyor.Bir tek muttapa begeniyor yine size yaziyor bana hic yazmiyordu en son muttapaya menunu hakkinda yazdim ona cvp verdi sonrada tartisma dendi oysa yazilana cvp verdim kotu birsey demedim kimseyi kiramam kirmak istemem
Tabi seni begendigi icin sorun yok.Benim ki tamamen işsizlikten
Ya bu beğen butonuna basmayı unutuyordum bende başlarda kaptan hatırlar. @mıhta ima dokunmayın eminim o da unutuyor yada ben gibi sevmiyor
Onemli degil begenip begenmemesi hani bana cvpta yazmayinca acaba kirdimmi oluyorsun cunki ben yaziyordum alinti yapiyordum pazar gunu galiba sordum hayir kus filan deyince oyle rahatladimBeni de begenmiyor. Beni begenen bir sen bir fatma bir de ml var.
Kirmakla alakali degil. Ben okuyunca bos olunca begeniyorum.
Zamaninda ne tutuluyordu be. Bir numarayim diyordu. Simdi kimse yuzune bakmiyor. Bir o bir de yahoo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?