- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #11.361
Ben iyiyim kızlar kahvaltıyı yine es geçtim bi türlü sevemiyorum kahvaltı yapmayı tam İtalyanlara ayak uydururum kahve ve tatlı yerim de diyetteyim işte
Bugun dersim var 5te, ufak bi aram var ama totalde 9da bitiyor sonra online olabilirim derse kadar da yemek çamaşır işleri işte
Siz nasılsınız neler yapıyorsunuz bugün
Hem cocuk hem okul nasi gidiyo? Benim de hayallerimin bolumu eczacilik aslinda ona ugrasmak istiyorum ama bi turlu cesaret edemedim. İyi cesaret canim tebrik ederim basarilarBi yandan okuyorum canlı dersim var söylememiştim sanırım, evlenince işi de bıraktım okulu da şimdi okula karar verdm
Benim küçüğünde durum aynı. Hemen şurup vermeye başladım.Ooyy gecmis olsum canim yaa benim kizlarda burun akiyor oksuruk
Her gun bir odev , her gun bir sinav var. Su ara cidden olmaz ama gelecegim. Bu demek degil ki o zaman sinav yok, ama sakinlesmem lazim.Niye diyelim yahu gel sen ne olursan ol yine gel
Gidip kapisini basalim.Çok geçmiş oldun canım sana da kuzuna da. Hastalığı bulaştıranın ben ... üç nokta
Eeee beeennn. Kahvaltiyi eskiden de sevmezdim.Ben de sorcaktim ne dersi diye
Yaa kahvalti yapmayinca cok fena olurum ben. İlla yapcam o kahvaltiyi peynir zeytin domates caynasi yasiyosun kahvaltisiiz
Sana noldu hayirdir? Reglden dolayi mi keyifsizsin yoksa havalar kapandi birden o mu etkilediMerhaba
Bugun butin gun yattim kizi okula goturup almak disinda
Hic keyfim yok
Ölümüne kankayizAhaha kıızzzz beni unutma yanındayım her daim 2 ileri 1 geri
Bende kahvalti yapmadan gune baslayamiyorum kahvalti yemesem sabahi aksam sanirimBen de sorcaktim ne dersi diye
Yaa kahvalti yapmayinca cok fena olurum ben. İlla yapcam o kahvaltiyi peynir zeytin domates caynasi yasiyosun kahvaltisiiz
Hem cocuk hem okul nasi gidiyo? Benim de hayallerimin bolumu eczacilik aslinda ona ugrasmak istiyorum ama bi turlu cesaret edemedim. İyi cesaret canim tebrik ederim basarilar
Ooyy gecmis olsum canim yaa benim kizlarda burun akiyor oksuruk
Size de gecmis olsun kizlar, cocuklar hastalaninca zor.Benim küçüğünde durum aynı. Hemen şurup vermeye başladım.
İlerlemeden atlatırız inşallah
Bu ikisi bir arada olduSana noldu hayirdir? Reglden dolayi mi keyifsizsin yoksa havalar kapandi birden o mu etkiledi
Ay çok sevindimÖlümüne kankayiz
Benim tarti inise gecti bakayim yarin kac cikcam ona gore pazara 66li bisiler zorlariz
Hiii basıldıkAyyy icim kiyildi.
Biraz geleyim de nefes alayim.
Ooo iyi kaynatmissiniz. Resimler paylasilmis. Resimleriniz de mesajlariniz da elimde. Baskin basanindir.
Aman ilerlemeden iyi olur insallahBenim küçüğünde durum aynı. Hemen şurup vermeye başladım.
İlerlemeden atlatırız inşallah
Yani inis dedigime bakma mucize olmaz ama 67.3 falan gorursem cumartesi asilirim iyiceAy çok sevindim
benim tartıda artışa geçti bakalımağlanacak halime gülüyorum.
Ben yerimde sayiyorum su an. Yine 70imKilo verme durumlari nasil gidiyor kizlar.
Maydanoz isini naptiniz.Ölümüne kankayiz
Benim tarti inise gecti bakayim yarin kac cikcam ona gore pazara 66li bisiler zorlariz
Geriden yaziyorsun ya . Bazen diyorum ml paralel evrenden mi katiliyor.Hiii basıldık
Sağol kaptan benim tipimi görseniz elektrik mi çarptı dersiniz.Size de gecmis olsun kizlar, cocuklar hastalaninca zor.
Aynen cok zor iki kiz hasta olunca evde aglama bitmiyor 2 gundur migrende vardi .Size de gecmis olsun kizlar, cocuklar hastalaninca zor.
Ben içiyorum kaptan ama oruçtan dolayı belli olmaz zaten.Maydanoz isini naptiniz.
52 ciktim bugun maydanozun sayesinde .
Geriden yaziyorsun ya . Bazen diyorum ml paralel evrenden mi katiliyor.
Ben yerimde sayiyorum su an. Yine 70im
Maydanoz burda bulamam anama gidince bakarimMaydanoz isini naptiniz.
Waawww super de bakim tozumu iyi maydonozun tekrar tarif alayimMaydanoz isini naptiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?