- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #11.341
Ben ve nyx .Havalar seni kötü etkiliyor sanırım. Bende öyleyim ya havalar karamsar olunca bende öyle oluyorum.
Biz seninle ikiz miyiz neyiz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ve nyx .Havalar seni kötü etkiliyor sanırım. Bende öyleyim ya havalar karamsar olunca bende öyle oluyorum.
Karamsarlik degilde sabahtan bas agrisi vardi usume bulanti icim cekiliyo sanki yani boyle biraz aksam toparlandim ancaHavalar seni kötü etkiliyor sanırım. Bende öyleyim ya havalar karamsar olunca bende öyle oluyorum.
Iste topigin amacina uygun bir mesaj.3 nisan çarşamba menusu
Sabah
2 haşlanmış yumurta , 1 dilim peynir,2-3 yesil zeytin
Ara : 1 kucuk paket süt
Aksam : 4 dilim büyüklügünde ananas ve yogurt
Ara : 1 bardak sade kahve ve 2 parca bitter
Muttapa7555
Bende kilo alma durumlarındayımKilo verme durumlari nasil gidiyor kizlar.![]()
Heee dunku menuyu gorsen sen bi deIste topigin amacina uygun bir mesaj.![]()
Daha gecmise bakmadim 1033 den basliycam.Heee dunku menuyu gorsen sen bi de![]()
Sen birakmasanda bu verememeyle ben kalirim zatenMIhtar
Ikra meyra naptiniz birbirinize mi girdiniz.
Barisin yoksa sizi saha disi birakirim. Pazar gunu tablo elimde.![]()
Canim cok gecmis olsun. Topigi dusunme sen bir sure.Kizim iyice kotulesti atesi filan yoktu ateslenmeye basladi. İsin kotusu ben de hastalaniyorum sanirim. Bogazim kotu. Tum gun kizla ilgilendim gelemedim.
Ayyy cok gecmis olsun cocuk hastayken zor ikiniz hastayken dahada zor cabucak toparlanirsiniz insallahKizim iyice kotulesti atesi filan yoktu ateslenmeye basladi. İsin kotusu ben de hastalaniyorum sanirim. Bogazim kotu. Tum gun kizla ilgilendim gelemedim.
Günaydın kizlar. Sınava gidiyorum. Bu hafta sınav haftası.
Pazar günü uğrayacağım.
Bıktınız biliyorum bir araya ihtiyacınız var. 1 mayıs kararından vacgectim. 10 gün ara size iyi gelecek.
3.sezon :28 nisanda bitiyor
4.sezon 8 mayısta başlıyor.
8 mayısa kadar olmasi gereken mesaj sayısı 600.
Yeni katılanlar için de geçerli. Mesaj sayısı eksik olan yeni sezona katılamaz.
5. Sezon da duruma göre olabilir.
Bu arada maydanoz tozunu ayrana yoğurda katip deneyin. Maden suyuyla. İse yarayabilir. Ben de yaradı.
Pazar günü geçmişi okuyacağım. 1033. Sayfadan başlayarak :)
Görüşürüz.
Ustune bir de konusmayayim ise yarasin diyorsun.Sen birakmasanda bu verememeyle ben kalirim zatensorun yok yani
![]()
Ooyy gecmis olsum canim yaa benim kizlarda burun akiyor oksurukKizim iyice kotulesti atesi filan yoktu ateslenmeye basladi. İsin kotusu ben de hastalaniyorum sanirim. Bogazim kotu. Tum gun kizla ilgilendim gelemedim.
Onlar barışlı çok oldu diye biliyorum ben hatta zaten küslük yok ortadaMIhtar
Ikra meyra naptiniz birbirinize mi girdiniz.
Barisin yoksa sizi saha disi birakirim. Pazar gunu tablo elimde.![]()
4. 5 sezon tumuyle sizinleyim. Halimi gorseniz gelme dersiniz.Gel kaptan arada boyle ya. Enerji veriyosun![]()
Niye diyelim yahu gel sen ne olursan ol yine gel4. 5 sezon tumuyle sizinleyim. Halimi gorseniz gelme dersiniz.![]()
Çok geçmiş oldun canım sana da kuzuna da. Hastalığı bulaştıranın ben ... üç noktaKizim iyice kotulesti atesi filan yoktu ateslenmeye basladi. İsin kotusu ben de hastalaniyorum sanirim. Bogazim kotu. Tum gun kizla ilgilendim gelemedim.
Ahaha kıızzzz beni unutma yanındayım her daim 2 ileri 1 geriSen birakmasanda bu verememeyle ben kalirim zatensorun yok yani
![]()