- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #2.901
Evvett
Elemterefiş
Kem gözlere şiş
İyi geceler..Ben kaçtım kızlar iyi geceler
Gecen gun Halime nin lafini ediyorduk .
Forever in temsili komsusu. Topik topluca hastaydi. Nazar degdiriyorlar bize diyoruz.
Halimeeee gozunnn ciksinnn.
Sagdaki Halime.
İyi geceler..
Yaa Halime diye bir arkadaşım var, geçmişi okuyunca kızdan soğudum yeminle sizin yüzünüzden
Sagdaki Halime.
Su HALIME bak.ulen halimee..
Hayali komşumuz da oldu ya artık
O ibre belirleyici olmadığı için ne kadar verildiği ya da alındığı belli olmuyor zaten.Bir kilo veriyorsun , iki kilo aliyorsun. Belirleyici olmuyor.
Ben de senin menu nerede diyecektim. Guzel menu aslinda, 50 kilo olsak yumurtali ekmegin gideri var.O ibre belirleyici olmadığı için ne kadar verildiği ya da alındığı belli olmuyor zaten.
Bu arada menüleri kontrol edeyim derken kendi menümü yazmayı unutmuşum :))
Hemen şuraya iliştireyim; 30 ocak menüsü
Sabah; 2 dlm yumurtalı ekmek, peynir, zeytin, çay
Akşam; çiftlik kebabı (patlıcan, patates, bezelye ve et karışımı bir sebze yemeği) ayran
Ara; kahve
Tartıdan sonra ekmek yemiş bulundum ama yarından itibaren tamamen bırakıyorum A AklinYolu1
50 kilo olsam böyle beslenir miydiiim?Ben de senin menu nerede diyecektim. Guzel menu aslinda, 50 kilo olsak gideri var.
Yumurtali ekmek icin seettimmm. Ahhh ahh o gunlerin kiymetini bilemedik.50 kilo olsam böyle beslenir miydiiim?
Bilemedim bak şimdi
Evet yaa, en düşük kilom 57 idi (o zamanda balık etliymişim aslında:)) 57 nerdee 73 nerdeYumurtali ekmek icin seettimmm. Ahhh ahh o gunlerin kiymetini bilemedik.
Ben kahvaltida musli yiyorum sab. Hem kabizlik sorununa yariyor , hem de tok tutuyor ama badem sutlu yiyorum ben, bir de sekersiz olacak. Meyveli cinsten degil ya da yulaf ezmesi ve badem icine taze muz, elma at.Çocuklar evde olduğundan kahvaltıda kaçırdım bu aralar, ama toparlıyorum artık yarindan sonra..
Cevap veriyorum yerdin / yerdik.Evet yaa, en düşük kilom 57 idi (o zamanda balık etliymişim aslında:)) 57 nerdee 73 nerde
Aaah ah azizim bileydim yermiydim o hamurişlerini
Yulafla ilgili kötü bir anım var, o yüzden yiyemiyorum hatta eve alamıyorum maalesefBen kahvaltida musli yiyorum sab. Hem kabizlik sorununa yariyor , hem de tok tutuyor ama badem sutlu yiyorum ben, bir de sekersiz olacak. Meyveli cinsten degil ya da yulaf ezmesi ve badem icine taze muz, elma at.
Cevap veriyorum yerdin / yerdik.
Organik mutlaka vardir musli seklinde bir cesitlerine bak. Yulaf olmasin baska tur olsun ya da sadece ceviz badem olsun blenderdan gecir sutle.Yulafla ilgili kötü bir anım var, o yüzden yiyemiyorum hatta eve alamıyorum maalesefyoksa güzel kilo verdirir kendisi, deneyimlerimden biliyorum.
Paketli şeylere de pek alışık değilim çocuklar olunca sağlıklı beslensinler diye herşeyi kendim hazırlıyorum. Öyle olunca da yeniyor maalesef bazı şeyler..
Yulafsız olanı varsa alırım, bi bakayım marketlere.Organik mutlaka vardir musli seklinde bir cesitlerine bak. Yulaf olmasin baska tur olsun ya da sadece ceviz badem olsun blenderdan gecir sutle.
Tabi ki tek tip beslenmek iyi degil. Ben bu hafta yumurtaya basliycam mesela. Donusumlu.
Benim bir yumurtacim var onun disinda marketten alip yumurta yiyemiyorum. Bu hafta alacagim.Yulafsız olanı varsa alırım, bi bakayım marketlere.
Yumurta kilo vermek için süper bir yiyecek aslında. Ekmeği bırakabilmemde rolü büyük, gün içinde tok tutuyor çünkü. Bi dene bakalım sende, iyi sonuç alacağından eminim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?