• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

İlk sayfaya bakmıştım
Benden camışı yoktu:olamaz:
Camis ne zeynaaa. Gayet guzeliz biz. Bu halimizle bile. :halay:

6 Haftada o kilolari verirsin merak etme. :KK76:

Sen naz la essin. Tanisiyor muydunuz. :KK14:

Ben iki ileri bir geri sen deli paslanmış fişek çok romantik olduk Sena616 Sena616
Oyle deme ben de arada 5+ 6.8 + 2.4 = 14 kilo alip vermisim.

Siz de bu yarismayi o gelen kilolari vermek icin kullanin. :halay:

Camis ne zeynaaa. Gayet guzeliz biz. Bu halimizle bile. :halay:

6 Haftada o kilolari verirsin merak etme. :KK76:

Sen naz la essin. Tanisiyor muydunuz. :KK14:

Oyle deme ben de arada 5+ 6.8 + 2.4 = 14 kilo alip vermisim.

Siz de bu yarismayi o gelen kilolari vermek icin kullanin. :halay:
Kuzummm camış denilen hayvanı çopl severim ben
Ciddiyim
Çok sevimli ve sevgi doludur

Zerdeçallı su içtim
Limonu sabah içiyodum
Gece mi içeceğiz
Bugunku menuler yazildi mi.

Menu kupasini kacirmayin.

Limonlu suyu sabah aksam icin. Ben icemiyorum cunku mideme iyi gelmiyor. Mide sorununuz varsa icmeyin. Bu bir.

Gece yatmadan once , zerdecalli su degil de , zerdecalli yogurt yeyin.

Hımmmm neyse ben KFC yi bıraktım :))

Telafimde zor oluyor zaten en iyisi yememek...
Bir kasik pirinc pilavi bana neye mall oldu sabah. :KK12:

Kuzummm camış denilen hayvanı çopl severim ben
Ciddiyim
Çok sevimli ve sevgi doludur
Hayvanlarin hepsi iyidir. Ben de severim ama sen iyi niyetle kullanmiyorsun onu , bir balik etli olacagiz ama hamsi olacagiz. :KK70:

upload_2019-1-30_23-40-42.png
upload_2019-1-30_23-40-42.jpeg

Nasıl nasıll tariff aliimm:KK72:
Şimdi 2 kabak minik minik doğra 2 kuru soğan 2 domates 2yk zeytin yağı 1er demet dereotu nane maydonoz... hepsini ince ince kıy pişir ister blendrdan geçir çorba olarak ister taneli sebze yemeği olarak. İçine 2 kaşık bulgur da atılıyor ama ben koymuyorum. Birde baharat sana kalmış tuz da istersen azıcık koyabiliyorsun. Ben taneli yiyorum. Bu tarifi ister 1tabak ye ister 1 tencere sana kalmış sınırsız. Sabab normal ekmeksiz kahvaltı ediyorsun. Sonra öğle akşam salata veya yoğurtla bu çorbadan. Tüm tence re 380 kalori ediyor toplamda :)

Bugunku menuler yazildi mi.

Menu kupasini kacirmayin.

Limonlu suyu sabah aksam icin. Ben icemiyorum cunku mideme iyi gelmiyor. Mide sorununuz varsa icmeyin. Bu bir.

Gece yatmadan once , zerdecalli su degil de , zerdecalli yogurt yeyin.

Bir kasik pirinc pilavi bana neye mall oldu sabah. :KK12:

Hayvanlarin hepsi iyidir. Ben de severim ama sen iyi niyetle kullanmiyorsun onu , bir balik etli olacagiz ama hamsi olacagiz. :KK70:
Peküüüü

Şimdi 2 kabak minik minik doğra 2 kuru soğan 2 domates 2yk zeytin yağı 1er demet dereotu nane maydonoz... hepsini ince ince kıy pişir ister blendrdan geçir çorba olarak ister taneli sebze yemeği olarak. İçine 2 kaşık bulgur da atılıyor ama ben koymuyorum. Birde baharat sana kalmış tuz da istersen azıcık koyabiliyorsun. Ben taneli yiyorum. Bu tarifi ister 1tabak ye ister 1 tencere sana kalmış sınırsız. Sabab normal ekmeksiz kahvaltı ediyorsun. Sonra öğle akşam salata veya yoğurtla bu çorbadan. Tüm tence re 380 kalori ediyor toplamda :)
Ohhoo mürhişmiş bu
Çiğ kabağı bile severek yerdimm

Back