- 28 Temmuz 2017
- 2.687
- 6.739
- 158
- 27
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.801
Sızmamış tek gözü açıkSızmamış:))) arkandan konuşmuştum oysa ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sızmamış tek gözü açıkSızmamış:))) arkandan konuşmuştum oysa ki
Eglenceli.Amaniin ceza varmış tırsdımm haa duyunca.Çivili sopadan daha mı kötü cezalaaar
Pantolonlarımın ilk düğmesini nasıl kapatabilirim
Mesela bununla ilgili acil yardım istiyorum
A AklinYolu1
Ama şimdi oldu mu ya sen beni ateşe attın sena beni yener. 1 günde 3. Rakip adapte olamadım kaptan :))) bak kazanamazsam bahanem hazırYeni arkadaslarin gelmesiyle yeni duellolar baslasin.
Kilolari yakin yarismacilar birbiriyle eslesti. Yuzdesi daha yuksek olan, KK de herhangi bir gorev verebilir.
Ornek ; kazanan kisi sizi KK icinde istedigi profile ya da konuya gonderme hakkina sahiptir. 18 + konular da dahil.
Kolay gelsin. Iyi olan kazansin.
sekersizcikolata vs A AklinYolu1
T Tarhanacorbasi vs. renklisemsiye
Sarellam vs . pretty_rose
C cizen_bayan vs . @mevhibe ikra meyra tuana
Forever07 vs. MIhtar
Muttapa7555 vs. Sena616
Moon Light vs. kokulusabun
zinnia vs. N naz5403
Ahahah bu mesajı yeni okuduum :)) tüm hafta senden ceza almamak için aç kalicamYok ya oyle degil. Ornegin ben sekersizcikolata ile esim. Kilolarimiz yakin cunku. Disli rakip korkmuyor degilim.
Onun yuzdesi benimkinden dusuk cikarsa, ben ona gideceksin BDV de bilmem ne konusunda yorum yapacaksin ya da profiline sunu yazacaksin diyecegim.
Herkes kaybeden esine bir gorev versin . Hem egleniriz de.
Ahahaha bu adam şahane ama maydanoz kürü işe yarıyorEglenceli.
Yandın bizim kaptan sadece marul kemiriyor :)))Ahahah bu mesajı yeni okuduum :)) tüm hafta senden ceza almamak için aç kalicam
Biz seni yakında mezun ederiz 52 anammm şahanesin...
Yalniz hedefine bir kilo kaldi. Bizi birakacak misin.Ben bile kendime inanamıyorum ki :)) ama çok motive oluyorum valla :)
Ahahah korksam mı :)
Sorma yillik temizlik.Kaptan dün gece temizlik yaptı uyumadı sızmış olabilir...
Kız yook köreldim ben senin kadar tecrübeli ve başarılı değilim benceeeAma şimdi oldu mu ya sen beni ateşe attın sena beni yener. 1 günde 3. Rakip adapte olamadım kaptan :))) bak kazanamazsam bahanem hazır
Her arkadan konusan senin gibi ortada konussa gulum.Sızmamış:))) arkandan konuşmuştum oysa ki
Bence super ikilisiniz.Ama şimdi oldu mu ya sen beni ateşe attın sena beni yener. 1 günde 3. Rakip adapte olamadım kaptan :))) bak kazanamazsam bahanem hazır
KFC ye sen.Ahahah bu mesajı yeni okuduum :)) tüm hafta senden ceza almamak için aç kalicam
Marula da iyi alistim.Yandın bizim kaptan sadece marul kemiriyor :)))
Önce kendi göbeğini eritsinAhahaha bu adam şahane ama maydanoz kürü işe yarıyor
Aynen oyle. Sen genc ve dinamik , o tecrubeli ve basarili.Kız yook köreldim ben senin kadar tecrübeli ve başarılı değilim benceee
Pantolonlarımın ilk düğmesini nasıl kapatabilirim
Mesela bununla ilgili acil yardım istiyorum
A AklinYolu1
Koparttım zatennnAynen oyle. Sen genc ve dinamik , o tecrubeli ve basarili.
O ilk dugmeyi kopariver yavrucum.
Hadi hadii sen şimdi güzel giriş yaparsın ben tecrübeli olsam ne olacak geçen hafta hedef 67.5 di bu hafta kilo 69.7 :))))Kız yook köreldim ben senin kadar tecrübeli ve başarılı değilim benceee
Sana mesaj yazdırırız sayfandaBen başka topiğe gitmem yavv
Yanlış mı anladım
Cezayı
Trend konulardan ornek vereyim.Ben başka topiğe gitmem yavv
Yanlış mı anladım
Cezayı
Ilk sayfada kilolar da var.Bakayım kimle eşleştirdiniz beni
Hımmmm