• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Ay korkmayın eğlence amaçlı şeyler yapacağız. Öyle can acıtan cezalar değil. Maksat eğlenerek kilo vermek... zumba hocası gibi konuştum :))
Ahahaa anladım müthişş aynen spor hocaları gibi konuştun vallaa 5 kilo değil 10 hiç değil taaam 15 kilo vaad ediyoruz:deli:

Arkadaslar haftalik siralama:

Ilk uce girenler ; tebrikler kizlar. :nazar::cool:

1: @cizen_bayan :sampiyon::sampiyon::sampiyon: Hastayim kar kis demiyor ve kilo veriyorrr. :KK73::KK8::KK9::nazar:
2: sekersizcikolata sekersizcikolata :sampiyon::sampiyon: Ilk geldiginde ayyy ben kiloyu cok yavasss veriyorum demisti ama simdi... :KK73::KK8::KK9::nazar:
3: @MIhtar :sampiyon: Mihtar sen de simit yiye yiye zayifladin. :KK70:Ucunculugu kilpayi benden aldigina cok sevindim.:KK73::KK8::KK9::nazar:

Eki Görüntüle 2230266
Ben bile kendime inanamıyorum ki :)) ama çok motive oluyorum valla :)
sekersizcikolata sekersizcikolata senin görevin aklımda canim:)

Ahahah korksam mı :)

Biz burdayiz yine veririz beraber hiç merak etme.
ALL StaR , KK de kilo verme adresimiz. :KK73:
Hoşbulduk başkan ben de yarışmanın devam ediyor oluşuna ve sizlerin hala burada olmasına sevindim valla:KK50:
Amann dedim kiz ne ugrasacak kiloyla , birak derslerine calissin ama madem geldin. O kilolari vereceksin. :KK70:

Seni görmek çok daha güzel oldu
İnan
Anında elimdeki kurabiyeyi yavaşça tezgaha geri bıraktım
Sanki ensemde nefesini hissettim bi an:KK57::KK70:
Kurabiye den limonlu suya gecis surecini izlediniz. :KK70:

İyi oldu gelmeleri dimi :)) Düzenlemeleri yap da ceza olarak napıcaz bakalım
Iyi oldu bence de. Sevindim onlari gordugume. :cool:

A AklinYolu1 canim hedef 52,700 bir dahaki hafta son zaten sanirım ve hedfime baya ulastim sanki :))

kokulusabun kokulusabun
Menüm

Sabah
1 adet ev yapımı minik dereotlu poğaça
Şekersiz çay

Ara
Sekersiz Türk kahvesi

Öğlen
4 YK kepekli makarna
Yoğurt

Akşam
Yoğurtlu biber

Ara
Bol bol şekersiz kahve

Nobetçiyim cunku
Biz seni yakında mezun ederiz 52 anammm şahanesin...

Back