- 28 Temmuz 2017
- 2.687
- 6.739
- 158
- 27
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.781
Listeyi merak ediyorum rakibim kim acabaa çoh heyecanlı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amaniin ceza varmış tırsdımm haa duyunca.Çivili sopadan daha mı kötü cezalaaarİyi oldu gelmeleri dimi :)) Düzenlemeleri yap da ceza olarak napıcaz bakalım
İnanıyorım bunaBiz burdayiz yine veririz beraber hiç merak etme.
Ne cezası yavvAmaniin ceza varmış tırsdımm haa duyunca.Çivili sopadan daha mı kötü cezalaaar
Ceza olarak napacaz bakalım dedi fatmacığım demekki ceza varNe cezası yavv
Amaniin ceza varmış tırsdımm haa duyunca.Çivili sopadan daha mı kötü cezalaaar
Ne cezası yavv
Ahahaa anladım müthişş aynen spor hocaları gibi konuştun vallaa 5 kilo değil 10 hiç değil taaam 15 kilo vaad ediyoruzAy korkmayın eğlence amaçlı şeyler yapacağız. Öyle can acıtan cezalar değil. Maksat eğlenerek kilo vermek... zumba hocası gibi konuştum :))
Evvett tam benlik bu vaadAhahaa anladım müthişş aynen spor hocaları gibi konuştun vallaa 5 kilo değil 10 hiç değil taaam 15 kilo vaad ediyoruz
Ben bile kendime inanamıyorum ki :)) ama çok motive oluyorum valla :)Arkadaslar haftalik siralama:
Ilk uce girenler ; tebrikler kizlar.
1: @cizen_bayan Hastayim kar kis demiyor ve kilo veriyorrr.
2: sekersizcikolata Ilk geldiginde ayyy ben kiloyu cok yavasss veriyorum demisti ama simdi...
3: @MIhtar Mihtar sen de simit yiye yiye zayifladin. Ucunculugu kilpayi benden aldigina cok sevindim.
Eki Görüntüle 2230266
sekersizcikolata senin görevin aklımda canim:)
Hep de zayıf hatunlarla yapıyorlar o vaadleri dersleri:))Ahahaa anladım müthişş aynen spor hocaları gibi konuştun vallaa 5 kilo değil 10 hiç değil taaam 15 kilo vaad ediyoruz
İyi gecelerHaydi iyi geceler canlar uyumaya gidiyorum kaptan kaçtı şu an 5678. rüyasını görüyor bence
ALL StaR , KK de kilo verme adresimiz.Biz burdayiz yine veririz beraber hiç merak etme.
Amann dedim kiz ne ugrasacak kiloyla , birak derslerine calissin ama madem geldin. O kilolari vereceksin.Hoşbulduk başkan ben de yarışmanın devam ediyor oluşuna ve sizlerin hala burada olmasına sevindim valla
Kurabiye den limonlu suya gecis surecini izlediniz.Seni görmek çok daha güzel oldu
İnan
Anında elimdeki kurabiyeyi yavaşça tezgaha geri bıraktım
Sanki ensemde nefesini hissettim bi an
Iyi oldu bence de. Sevindim onlari gordugume.İyi oldu gelmeleri dimi :)) Düzenlemeleri yap da ceza olarak napıcaz bakalım
Kaptan dün gece temizlik yaptı uyumadı sızmış olabilir...Haydi iyi geceler canlar uyumaya gidiyorum kaptan kaçtı şu an 5678. rüyasını görüyor bence
Aynen haaaHep de zayıf hatunlarla yapıyorlar o vaadleri dersleri:))
Telefon geldi ara vermek zorunda kaldim simdi bakiyorum listeye.Listeyi merak ediyorum rakibim kim acabaa çoh heyecanlı
Biz seni yakında mezun ederiz 52 anammm şahanesin...A AklinYolu1 canim hedef 52,700 bir dahaki hafta son zaten sanirım ve hedfime baya ulastim sanki :))
kokulusabun
Menüm
Sabah
1 adet ev yapımı minik dereotlu poğaça
Şekersiz çay
Ara
Sekersiz Türk kahvesi
Öğlen
4 YK kepekli makarna
Yoğurt
Akşam
Yoğurtlu biber
Ara
Bol bol şekersiz kahve
Nobetçiyim cunku
Sızmamış:))) arkandan konuşmuştum oysa kiTelefon geldi ara vermek zorunda kaldim simdi bakiyorum listeye.