lk Gz arm Bir taneme..

Canım bİrİ tebrık edrım kucagınada alırsın gİbİ bİ msj yazmıŞ hamİlemİsn tatlım hala dılek hanıma mı gıdıyosun merk ettİm

Ahhhh keşke
başka bi arkadaşa yazıldı o tatlım yerimseniben
benim tedavim yeni başladı uzun protokolle dilek hanımla başladık evet hihoyyyt
Allahım sonunu güzel kılsın inşallah
:Saruboceq:

aynen ben de aptallaşmaya başladım.....
bende de hafif pco var.ama glucofen vermedi dr.
coraspirine de gerek yok şimdilik dedi.adetin 2. günü giitiğimde başlıycam galiba....folbiol de o zamandı herhalde....
bir de kan sulandırıcı iğnelere başlyıcam bir süre sonra.....ufff çok yakıyor o yaa anlatamam....
Ama olsun bebikim olsun da yeterki..... :asigim:

Ahhhh keşke
başka bi arkadaşa yazıldı o tatlım yerimseniben
benim tedavim yeni başladı uzun protokolle dilek hanımla başladık evet hihoyyyt
Allahım sonunu güzel kılsın inşallah

dualarım senınle canımAllah yardımcın olsun

Her şeye değerler :asigim: insanın canından can gitsede gıkınını çıkarmıyor :asigim: bu nasıl bir duygu böle kelebeğim :asigim:
dualarım senınle canımAllah yardımcın olsun

Sağolasın canım Allahım razı olsun senden
:1hug:

amerikalım saboli hamiş değil kii..... kafamçokkarıştı

tedavide şu an....Ama hamiş olacak inşallah .................. :ecrin_bebek:

allahım ne kadar güzel bir yazı arkadaşım yazınızı yüzümde yarı gülümseme yarı tebebssümle okudum hasretinize çok üzüldüm ama gücünüz karşısında da hayran kaldım rabbim i,nş bu ay bebeğinizi karnınıza yerleştirir inş siz ve sizin gibi bebek hasreti ile yanıp tuutşan herkes en kısa zamanda bebeklerine kavuşur inş o kadar güzel yazmışsınız ki ben hamile haberinizi vereceksiniz sandım ama bu güzel hikaye eminim böyle kalmıcak eylülde hamileliğinizi söylemenizide böyle güzeü duygu yüklü bir yazı ile bekliyoruz inş allah hepinizin yardımcısı olsun

saboli selam canim nasil gidiyor hamislik bebesin nasil insaalah her sey yolundadir iyi sabahlar

Allahım söyletti heralde kaydirigubbakcemile3 eylül sonunda inşallah kaydirigubbakcemile3 :Saruboceq: Allahım o günleride göstersin inşallah tatlım

amerikalım saboli hamiş değil kii..... kafamçokkarıştı

tedavide şu an....Ama hamiş olacak inşallah .................. :ecrin_bebek:

Herkes hamişş sanıyor kelebeğim kaydirigubbakcemile3
bu bile okadar güzel ki inşallah tadıcaz o günleri birlikte
yerimseniben

inşallah tatlım :kedi:
içten temennilerin ve duaların için aminnnnnnnnnnnn diyorum
:Saruboceq: Şeniz

arkadaşım ne kadar benzer durumumuz var sanki benim yaşadıklarımın aynısı hatta ne sankisi birebir aynısı 3 aşılama negatif ilk tüp bebek pozitif rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. dualarım sizlerle

sabooom Şenizcanım tatlı meleğim anne olucaksın ALLAHIN izniyle inşallah tez zamnada gelicekler hayırlısıylaopuyorumnanaktan
(ben nasıl görmedim sabomun topiğini aptal kafam saf kafam:mymeka)

arkadaşım ne kadar benzer durumumuz var sanki benim yaşadıklarımın aynısı hatta ne sankisi birebir aynısı 3 aşılama negatif ilk tüp bebek pozitif rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. dualarım sizlerle
canım çok sevindim çok tebrik ederim Şeniz sağlıkla kucaklarsın bebeğini inşallah :Saruboceq: darısı başımıza inşallah :Saruboceq:

sabooom Şenizcanım tatlı meleğim anne olucaksın ALLAHIN izniyle inşallah tez zamnada gelicekler hayırlısıylaopuyorumnanaktan
(ben nasıl görmedim sabomun topiğini aptal kafam saf kafam:mymeka)

Pinkim :asigim:
öyle tatlısınki :kedi: şu mübarek ayda inşallah Allahım sana anneliği tattırsınn bunu içten yalvararak diliyorum :Saruboceq:
herzaman duamdasın bitanem
Şeniz

Herkes hamişş sanıyor kelebeğim kaydirigubbakcemile3
bu bile okadar güzel ki inşallah tadıcaz o günleri birlikte
yerimseniben

Amin aminn.....

benim boğaz ağrısı geçmedi bir türlü ,neredeyse 10 gündür ağrıyor burnum da akıyordu.dr a gittim bugün, faranjit olmuşum....serum taktırdım başka türlü iyileşeceğim yoktu çünkü...serumun içine antibiyotik, vitamin...ne buldularsa koymuşlar...eve gelir gelmez sızdım hala da uykum var...az sonra yatıcam yine....

bu arada sabom ben solgarın antioksidanını aldım....içinde yok yok......a,c,e vitamini,çinko, selenyum, bakır, yeşil çay,kuşburnu,pycnogenol........
yarın sabah başlıycam .İnşallah faydasını görürüm.....embriyolarımın kalitesi yükselir.
sen zaten elevit kullanıyorsun.eğer bunu almaya niyetin varsa mutlaka dr una sor.....

inşallah faydalı olur kelebeğim
sorayım gidince doktoruma
birde bişey sotucam lucrin yakıcımı bide 0.1mg mı fisfisfis
benim iğne çok yakıyoır ya bide morartıyor
laelaelaelaelae

yok ya çok yakmıyor ama kollarımı morarttım, ben de bugün göbeğe geçtim....kısa kollu giyiyorum okul açılacak ; merak konusu olmayım millete dedim....
10 ünite dediler ne kadar mg ye karşılık geliyor bilmiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…