yok ya çok yakmıyor ama kollarımı morarttım, ben de bugün göbeğe geçtim....kısa kollu giyiyorum okul açılacak ; merak konusu olmayım millete dedim....
10 ünite dediler ne kadar mg ye karşılık geliyor bilmiyorum....
sabooo bugün topiğe hiç gelmedin mi? opuyorumnanaktan
nasılsın?
adet yaklaşıyor diye mi yoksa iğneden mi bilmiyorum.ben bugün bomba gibiyim....karnım şişti patlamak üzereyim.... kafamçokkarıştı
sen de var mı bir sıkıntı? :uhm:
lucrin geciktirmezse benim de öyle 1-2 eylül gibi..........
valla ben öyle çok misafir alamıycam bu sene....bakıcam kim çağırırsa onları çağırıcam o kadar....ne sabrım ne gücüm var....zaten çok yorgun hissediyorum.....Artık seneye kısmet.....
demek ağrıların var seninde...benim de...sakın ayaklarını üşütme.ben biraz biraz çoraba başladım.rahatsız oluncaya kadar giyiyorum.Ara ara çıkartıyorum...
üfff herşey hemen olsun bitsin istiyorum...En çok da o bekleme süreci geriyor beni....
valla benim iğne muhabbetim eğer hamiş kalırsam doğuma kadar devam edecek.o yüzden alışmam gerekiyor......
bekleme sürecinde bol bol film izleyip kitap okumayı düşünüyorum.Ancak o zaman bebek işini kafamdan çıkartabiliyorum.sana da tavsiye ederim....
İşin kötü tarafı ne biliyor musun bekleme sürecimiz bayrama denk gelicek.bir yere gidemicez...millete ne diycez.....
haftaya da iş başı yapıcam.yum toplama ve transfer zamanı rapor almam gerekicek....ooff of...
saboli bak sana ne diycem; hiç 'ya olmazsa, tutmazsa' muhabbeti yapmayalım burada...
hep Allahın izniyle olacak diyelim....moralimizi hep yüksek tutalım.....stres kesinlikle olmamalı.özellikle transferden sonra kesinlikle umutsuzluk olmamalı...son denememde transferden sonra çok moralliydim ve oldu......
ben moralim bozuldukça çoğul gebelikler topiklerine bakıyorum....inanki moral buluyorum.hepsi çok şekerler.....moralimi bozacak şeylerden konuşmalardan uzak kalmaya çalışıyorum......
benim tefriciye bitmek üzere.başka bir topikte arkadaşlar paylaştık ,son bir kaç kişi kaldı tamamlayacaklar inşallah....sırayla okuycaz herkese....tedavi olacak ben olduğum için önce benden başladılar......
canım transferden 3 gün sonra yolculuk öneriliyor.onda da hep oturmamalısın bence ....keşke uzanarak gitme şansın olsa.....sen nerde tedavi oluyorsun neden yolculuk yapman gerekiyor?
iyice düşünün canım dr a da danışın ....
ya benim için de ani oldu.tefriciyeye başlıycaz, önce senden başlıyoruz dediler..çok duygulandım. sağolsunlar....sen de paylaşsan birileriyle çabucak biter...tek başına bitiremezsin.....
çıkmam lazım kociş kızıyor artık....yarın görüşürüz inşallah.......İyi geceler....
kolay kolay aglayabılen bı ınsan değilim aslında kendımı buldum yazında ve ağladım başım agıra agıra agladım sigarayıda bırakmıstım baktım yazı bana göre durdum karsısında ve agladım elimde sigara iç geçirdim bır tek ben değilim yalınz değiliz hepımız bu yolada cok mucadele verıyoruz allah hepımızıon dualarını kabul etsın inşallah canım dualarımdasın ınan senı cok ıyı anlıyorum aynılarını yaşadım 5 kez klomen ovıtrelle 2 kez aşılama ama negatıf bende ara verdım pes etmedım ama yoruldum cok yoruldum allah sana bu yorgunlugun sonuncunda inşallah bebeğini nasıp etsın allah sna anne olmayı nasıp etsın ınşallah canım dualrımdasın canım .....
bu arada bı arkadaş tefriciye başlamışlar galıba bı topık acılmış onu bulamadım ben link de yollaya bılrımısınız bede katılabılırım cunku ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?