• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lk Gz arm Bir taneme..

amaan ne bileyim.... kaydirigubbakcemile4
benimki farklı bir ilaç ondan galiba...
bana lucrin verdiler.... :içelim:

Yanında doğum kontrol hapı var mı yoksa sadece lucrin mi :uhm:
Benim adetler düzensiz olduğu için yanında desolett kullandırttı :sm_confused: zamanında gelsin tedavi uzamasın diye sanırım
:sm_confused: :uhm:

doğum kontrol hapı vermediler bana....
bir yerde okumuştum.kanında pıhtılaşma olanlara vermiyorlarmış...
zaten daha önceki tedavilerimde de hiç kullanmadım.... CADIARZU

adetim yine zamanında gelmeyecek galiba....lucrin adetimi geciktiriyor... :bbo:

hatta son ultrasonda kistim vardı.adetle de gitmedi ama lucrin yokeder merak etme dediler....

napıyosun başka sabolim bitkisel falan kullanıyor musun???

doğum kontrol hapı vermediler bana....
bir yerde okumuştum.kanında pıhtılaşma olanlara vermiyorlarmış...
zaten daha önceki tedavilerimde de hiç kullanmadım.... CADIARZU

adetim yine zamanında gelmeyecek galiba....lucrin adetimi geciktiriyor... :bbo:

hatta son ultrasonda kistim vardı.adetle de gitmedi ama lucrin yokeder merak etme dediler....

napıyosun başka sabolim bitkisel falan kullanıyor musun???

Bitkisellere doktorişkom çok kızıyor laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3
Bende korkuyorum açıkçası :sm_confused: ama pazardan incir aldım taze taze tüketiyorum sahurda ve iftarda :lepi: aşırıya kaçmadan tabi bağırsak problemi yaşamamk içinde 1 er kayısı yiyorum mutlaka sahurda süt içmeye çalışıyorum güna aşırı yumurta
bol su..
şimdilik aklıma gelenler bunlar tatlişkom
sen neler yapıyosun
turkbayragi

ben yeşilçay içiyorum günde 1-2 bardak,1 soda içiyorum,hergün badem,fındık yiyorum,2 kaşık pekmez içiyorum,1 elma yiyorum,adetin 2. günü başlayıp bal+çörekotu+...... kullanıcam yum toplanmadan 2 gün önce bırakıcam.....transferden sonra 5 gün ananas yiycem.bir de adetten yum. toplama işlemine kadar kırmızı ve beyaz et yemiycem....şimdilik aklıma gelenler bunlar....

folik asite başladın mı?

yarın dr a gidicem bakalım nolcak???!!!!

ben yeşilçay içiyorum günde 1-2 bardak,1 soda içiyorum,hergün badem,fındık yiyorum,2 kaşık pekmez içiyorum,1 elma yiyorum,adetin 2. günü başlayıp bal+çörekotu+...... kullanıcam yum toplanmadan 2 gün önce bırakıcam.....transferden sonra 5 gün ananas yiycem.bir de adetten yum. toplama işlemine kadar kırmızı ve beyaz et yemiycem....şimdilik aklıma gelenler bunlar....

folik asite başladın mı?

yarın dr a gidicem bakalım nolcak???!!!!

:lepi: Afferin kelebeğime elma bende yiyorum alkisalkisalkis
Yarın neden gidiyosun dra fisfisfis beni neden çağırmadı :sm_confused: :sinifsinif:
2 Eylülde gel dedi bana (adette yani) :sm_confused:
Hakkımızda hayırlısı olsun kelebeğim dualarım seninle hihoyyyt güzel haberlerle dönersin inşallah
hihoyyyt

Arkadaşlar az önce sonucu aldım HAMILEYIMMMMMMMMM hemde UCUZUM olabılır çok mutluyum Allahım dıleyen herkeze nasıp etsinnnnnnn

Tebrik ederim canim...
Allah saglikli bir sekilde dogurmani nasip etsin insaallah...
Darisi tüm isteyenlerin basina.....

tedaviniz hayırlı olsun. umarım sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alırsınız....

canım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim sana..
çok güzel yazmışsın..
bu tedavin son olsun bebeğin sana gelsin inş sabom.. opuyorumnanaktan

hani anneler hisseder ya demişsin geleceğini ya da gelmeyeceğini... geriye gittim birden 3 sene evveldi.. evlenenli de 3 sene olmuştu, ben yapalım artık derken eşim daha 1-2 sene daha geçsin diyordu..ben de yapalım diyoruz yapıp yapamayacağımız ne belli diyordum..herhangi bir denememiz veya ipucumuz olmamasına rağmen.. yapamadık neticede :)) aşılama yolları görünmüştü bize, PKO lu olmak bir yandan lanet gibi bir yandan da avantaj.. çok yumurta çok embryo şansı demek...aşılama yapmak isteyen doktoruma yapmayalım ne gerek var tutumayacak ben biliyorum direkt tüpe geçelim diyordum. adamcağız çok etik olmaz ya aşılamada tutarsa ne gerek var tüp e o kadar maddiyat yatırmaya diyordu... aşılama yapamadık, yumurtalarım şişti şişti baloncuklar neredeyse 30 adettti. yazık olacak bunlara aşılama yapamayız kedi yavrusu gibi doğurursun ya öldürelim bunları ya tüpe geçelim demek zorunda kaldı Dr cum..ben de pis pis sırıtıyorum, demiştim size tüp diye :))) o benden inançlı ben ondan inançlı ilk seferde tutar diyoruz, niteklim tuttu da.. öyle inanmıştım ki 12 gün elimi ne idrar ne kan testine sürmedim.. ikizlerim geldi , inancımızı test edercesine ...sonra birini kaybettim allahım öyle nasip etmiş ne yapalım..ama şimdi ooluşumu bekliyorum...12 hafta sonra yüzünü görürüm umuduyla..
demem o ki sana da ilk öğrendğim anki heyecanı, mutluluğu ve de rahatlamayı nasip etsin allahım. sadece sana değil tüm bekleyen arkadaşlarımın bu mübarek ayda mübarek günlerde duaları kabul olsun inşallah.. Eylül ayına az kaldı, sevincine de az kalsın , allahım gönlüne göre versin...:Saruboceq:

sabolicim rabbim inş senle eşinin yüzünü güldürür bende senin gibi negatif iki aşılama yaşadım ve bende eşimi 5 yıl uzun bi süre ama bekledim sonunda 2007 de evlendik iki yıldır sıkıntı çekiyoruz ama tüp bebek tedavisine geçtik ekimde bende başlıyıcam rabbim isteyen tüm kadınların kucağını boş bırakmasın inşallah... dualarım seninle canım

:lepi: Afferin kelebeğime elma bende yiyorum alkisalkisalkis
Yarın neden gidiyosun dra fisfisfis beni neden çağırmadı :sm_confused: :sinifsinif:
2 Eylülde gel dedi bana (adette yani) :sm_confused:
Hakkımızda hayırlısı olsun kelebeğim dualarım seninle hihoyyyt güzel haberlerle dönersin inşallah
hihoyyyt

canım ben histeroskopi oldum yaa.kontrolüm vardı....
bir de pataloji ve smear sonucum vardı...onları aldım....
temiz çıktılar çok şükür.....

Tebrik ederim canim...
Allah saglikli bir sekilde dogurmani nasip etsin insaallah...
Darisi tüm isteyenlerin basina.....
Aminnnnnnnnn :Saruboceq:
tedaviniz hayırlı olsun. umarım sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alırsınız....
Teşekkürler femalex Allah razı olsun opuyorumnanaktan
canım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim sana..
çok güzel yazmışsın..
bu tedavin son olsun bebeğin sana gelsin inş sabom.. opuyorumnanaktan
Tülişkom benim :kedi: canım kaydirigubbakcemile2 güzel dileklerin için çok sağol Allahım utandırmasın hiçbirimizi Şeniz

hani anneler hisseder ya demişsin geleceğini ya da gelmeyeceğini... geriye gittim birden 3 sene evveldi.. evlenenli de 3 sene olmuştu, ben yapalım artık derken eşim daha 1-2 sene daha geçsin diyordu..ben de yapalım diyoruz yapıp yapamayacağımız ne belli diyordum..herhangi bir denememiz veya ipucumuz olmamasına rağmen.. yapamadık neticede :)) aşılama yolları görünmüştü bize, PKO lu olmak bir yandan lanet gibi bir yandan da avantaj.. çok yumurta çok embryo şansı demek...aşılama yapmak isteyen doktoruma yapmayalım ne gerek var tutumayacak ben biliyorum direkt tüpe geçelim diyordum. adamcağız çok etik olmaz ya aşılamada tutarsa ne gerek var tüp e o kadar maddiyat yatırmaya diyordu... aşılama yapamadık, yumurtalarım şişti şişti baloncuklar neredeyse 30 adettti. yazık olacak bunlara aşılama yapamayız kedi yavrusu gibi doğurursun ya öldürelim bunları ya tüpe geçelim demek zorunda kaldı Dr cum..ben de pis pis sırıtıyorum, demiştim size tüp diye :))) o benden inançlı ben ondan inançlı ilk seferde tutar diyoruz, niteklim tuttu da.. öyle inanmıştım ki 12 gün elimi ne idrar ne kan testine sürmedim.. ikizlerim geldi , inancımızı test edercesine ...sonra birini kaybettim allahım öyle nasip etmiş ne yapalım..ama şimdi ooluşumu bekliyorum...12 hafta sonra yüzünü görürüm umuduyla..
demem o ki sana da ilk öğrendğim anki heyecanı, mutluluğu ve de rahatlamayı nasip etsin allahım. sadece sana değil tüm bekleyen arkadaşlarımın bu mübarek ayda mübarek günlerde duaları kabul olsun inşallah.. Eylül ayına az kaldı, sevincine de az kalsın , allahım gönlüne göre versin...:Saruboceq:
Hislerimin bi tercümanı daha..
gittiğim merkezde tüp bebek bölümü üst katta merdivenlerden çıkılıyor..
Hep içimden geçerdi bigün sende çıkacaksın bu merdivenlerden diye
nitekim öyle oldu .. dilerim sonuda düşündüğüm gibi olur Allahın izniyle
Allahım bebeğine uzun ömürler versin hayırlı evlat olsun inşallah
öpüyorum kocaman
opuyorumnanaktan

sabolicim rabbim inş senle eşinin yüzünü güldürür bende senin gibi negatif iki aşılama yaşadım ve bende eşimi 5 yıl uzun bi süre ama bekledim sonunda 2007 de evlendik iki yıldır sıkıntı çekiyoruz ama tüp bebek tedavisine geçtik ekimde bende başlıyıcam rabbim isteyen tüm kadınların kucağını boş bırakmasın inşallah... dualarım seninle canım

Özgülüm Sağolsasın Allahım en kısa zamanda tüm isteyenlere tattırsın annelik duygusunu inşallah
kaydirigubbakcemile5

benim embriyolar orta kalitede oluyor.bitkisellerden bahsettim dr um bana da kızdı.....
antioksidan kullan bakalım kalitede bir değişiklik olacak mı görürüz dedi....
ben de kullanıcam bakalım....
sen ne çok ilaç kullanıyorsun yaaa.
ben şimdilik sadece lucrin kullanıyorum....
haa bir de benexol kullanıyorum.b12 vitaminim düşük çıkmıştı....Ama bunu tüp bebek dr u değil dahiliyeci vermişti.....

yukarıda yazdım ama okumadın galiba..... kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
temiz çıktılar çok şükür................ :nazar:

yukarıda yazdım ama okumadın galiba..... kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
temiz çıktılar çok şükür................ :nazar:

ılaçlar aptal yaptı beni :kedi:
Çok fazla unutkanlık yaşıyorum ben yaa kaydirigubbakcemile3 öyle böyle deel yani kaydirigubbakcemile3
temiz çıkmasına çok sevindim canım Şeniz
ben pcoslu olduğum için glucofen hep kullanıyordum zaten ufaktan şeker de var normalin üstünde.. endokrincimde tavsiye etmişti glucofeni
ecopirin zaten aspirin elevitte vitamin :)) desolett decapeptyll anaaaaaam hakketen ne çok ilaç içiyom ben ya kaydirigubbakcemile3 sen söleyincxe farkettim
:roflol:

Canım bırı tebrık edrım kucagınada alırsın gıbı bı msj yazmıŞ hamılemısn tatlım hala dılek hanıma mı gıdıyosun merk ettım

Back