• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lk Gz arm Bir taneme..

cnm benim yazdıklarını yeni okudum hiç üzülme aynı durumları bende yaşadım 4 klomen 2 aşılamam olumsuz oldu çok şükür şimdi tüp bebekle ikizlerimi bekliyorum cnm Allaha dua et bolbol inan çok rahatlatıyor bu pko zor bi illet ama herkesin eninde sonunda oluyor cnm

cnm benim yazdıklarını yeni okudum hiç üzülme aynı durumları bende yaşadım 4 klomen 2 aşılamam olumsuz oldu çok şükür şimdi tüp bebekle ikizlerimi bekliyorum cnm Allaha dua et bolbol inan çok rahatlatıyor bu pko zor bi illet ama herkesin eninde sonunda oluyor cnm

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Allah bağışlasın bebeğini opuyorumnanaktan
Hayırlı sağlıklı evlat olsun darısı başımıza olsun inşallah kaydirigubbakcemile5

ne hapı doğum kontrol hapı mı? CADIARZU

benim göğüslerim de şişti :kedi:
artık evet adet geliyorr..... alkisalkisalkis

umarımmm o guzel mınık ellere bır an evvel kavusursunuz... emınım olucaktırda ztn..

ne hapı doğum kontrol hapı mı? CADIARZU

benim göğüslerim de şişti :kedi:
artık evet adet geliyorr..... alkisalkisalkis

Evet desolettim yarın son hihoyyyt
2 gün sonrada gelir hihoyyyt
adet zamanı yumoşlara iyi davranmak lazım güzel kaliteli büyüsünler hihoyyyt
kelebeğim tefriciye başladım bennnnnnnnn hihoyyyt
bitince duama senide katıcam tüm isteyenleri hihoyyyt
Allaha emanet ol
Şeniz

Evet desolettim yarın son hihoyyyt
2 gün sonrada gelir hihoyyyt
adet zamanı yumoşlara iyi davranmak lazım güzel kaliteli büyüsünler hihoyyyt
kelebeğim tefriciye başladım bennnnnnnnn hihoyyyt
bitince duama senide katıcam tüm isteyenleri hihoyyyt
Allaha emanet ol
Şeniz

Allah razı olsun canım.....
ben de senin için dua ediyorum...
tek başına mı okuyacaksın?
300 tanesini bana havale et okuyayım senin için......daha fazlasını da alırdım ama diğer arkadaşa da okunacak....yetiştiremem.... :utangac:

Allah razı olsun canım.....
ben de senin için dua ediyorum...
tek başına mı okuyacaksın?
300 tanesini bana havale et okuyayım senin için......daha fazlasını da alırdım ama diğer arkadaşa da okunacak....yetiştiremem.... :utangac:

Canımsın yerimseniben
istediğin kadar okuyabilirsin okursan ve bitirirsen bana bildirde ekleyim yerimseniben
Naptın bugün nasılsınnn
Şeniz

hiiç uzanıyorum öööleeeee.....kk da geziyorum....
komposto yaptım bugün.içine elma,şeftali,kayısı,üzüm koydum.transfer dönemimde de yapayım diyorum.bağırsaklara iyi gelir....

tamam canım okuyunca söylerim.....

hiiç uzanıyorum öööleeeee.....kk da geziyorum....
komposto yaptım bugün.içine elma,şeftali,kayısı,üzüm koydum.transfer dönemimde de yapayım diyorum.bağırsaklara iyi gelir....

tamam canım okuyunca söylerim.....

kompostoya bayılırım :kedi:
hamarat hatun :kedi:
çok iyi fikirrrr
:lepi:

Şu Ayşe Aydının kitabını methettilerya biara kk da duymuş muydun :uhm:
geçen gün araştırdım kitapçılarda bulamadım
acaba netten mi sipariş verebiliriz birtek CADIARZU
bi fikrin var mı canım
:sinifsinif:

kompostoya bayılırım :kedi:
hamarat hatun :kedi:
çok iyi fikirrrr
:lepi:

canım faranjit oldum yaa. sıcak yasak soğuk yasak o yasak bu yasak bariii kompostoyu ılık ılık da içerim bi de kociş de oruç tutuyor ona da iyi olur diye şşeetmiştim.... :kedi:
yoksa hamarmadım yane...... naniknanik

hımm onu ben de okuyayım diyorum ama hiç bakmadım daha kitapçılara.....

saçını boyatıyormusun?
organik boya mı yaptırsam diyorum yaa....diğerlerinin içinde çok kimyasal var ya o bakımdan...
saçımda gölge vardı.düz renge çevireyim koyulaştırayım dedim o da aktı.garip bir renk oldu.adetten önce boyatmam lazım...

canım faranjit oldum yaa. sıcak yasak soğuk yasak o yasak bu yasak bariii kompostoyu ılık ılık da içerim bi de kociş de oruç tutuyor ona da iyi olur diye şşeetmiştim.... :kedi:
yoksa hamarmadım yane...... naniknanik

Buarasa sen ne örtmenisin bakem :kedi:
branşın ne kelebeğim
opuyorumnanaktan
Örtmenimmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3

hımm onu ben de okuyayım diyorum ama hiç bakmadım daha kitapçılara.....

saçını boyatıyormusun?
organik boya mı yaptırsam diyorum yaa....diğerlerinin içinde çok kimyasal var ya o bakımdan...
saçımda gölge vardı.düz renge çevireyim koyulaştırayım dedim o da aktı.garip bir renk oldu.adetten önce boyatmam lazım...

Boyatmıycam ama kestireyim diyorum
malum hamişşken kestirilmezmişya :utangac:
Allahım inaşallahhhhhhhhhhhhh inşallah kelebeğim birlikte yaşıycaz bu güzel duyguyu Allahın izniyle
:Saruboceq: :lepi:

ben de kestiricem.çok dökülüyor yaa.kel olucam sanırsam...
ben hamişken saçlarım çoğalmıştı ve çabucak uzamıştı aahhh ahhh.................... :a015:

Back