Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inanın hepimiz aynı üzüntüler ve aynı duygular içindeyiz benimde pa.tesi yumoşlar toplanıyo rabbim bu mübarek ayda dualarımızı kabul eder inşallah allah hepimizin yardımcısı olsun
insaallah eylulde de mutlulugunu da paylasiriz boyle rabbim kucagini doldursun canim
sabom canım Aşkınızı daim etsin Rabbim...
gazan mübarek olsun...
Allahım yüzünü güldürsün...
seni çok seviyoruz canım benim
Allah yardımcın olsun canım :Saruboceq: dilerim sorunsuz geçer her aşaman :Saruboceq: dualarımız seninle :Saruboceq:
Arkadaşlar az önce sonucu aldım HAMILEYIMMMMMMMMM hemde UCUZUM olabılır çok mutluyum Allahım dıleyen herkeze nasıp etsinnnnnnn
Canım çok tebrik ederimmmmmmmmmmmmmmm :sm_cool: şükürler olsun :Saruboceq: Allahım sağlıkla doğurmak nasip etsin canımbenim :Saruboceq:
tekrar tebrikler bitanem opuyorumnanaktan
semacığım çok sevindim hayatım Allah ım devamını getirir inşallah hayırlı evlatlar versin tatlım tebrik ediyorum opuyorumnanaktan
saboli canim allah yardimcin olsun rabbim emeklerini bosa cikarmasin insallah
bende allahin izniyle 29 agustosda alacagim sonucumu insallah benden sonra da sen haykirirsin HAMILEYIMMMMMMMMMMM diye buna cok inaniyorum allahin izniyle olucal bu sefer
o kadar guzel dile getirmissinki cok duygulandim
Arkadaşlar az önce sonucu aldım HAMILEYIMMMMMMMMM hemde UCUZUM olabılır çok mutluyum Allahım dıleyen herkeze nasıp etsinnnnnnn
sabolim iğnelere kaçıncı gün başladın ???
bana adetin 21. günü başla dediler ama başka topiklerde 18. günü başlayanlar da var....
caneylom sağolasın canımbenim kaydirigubbakcemile5 negüzel dualar etmişsin Şeniz Allahım bebeğini bağışlasın sağlıkla doğurmak nasip etsin inşallah :Saruboceq:sabolim canım ne güzel yazmışsın öyle sanki hepimizin içindekini dökmüşsün canım inşallah sende emeklerinin sabrının karşılığını alırsın rabbim gönlünden geçtiği kadar bir ikiz üçüz.... sağlıcakla bebekle seninde gönlünün muradı meleklerini gönderir inşallah....... rabbim hiç bir kadını annelikten mahrum bırakmasın inşallah ......biz bu dünyaya annelik için gelmişiz başka türlü hayat bomboş geçiyo hiç bir başarı hiç bir mutluluk para mal hiç ama hiç bişey o minicik ellerin o boynuna sımsıkı sarılan küçücük kolların her korktuğunda annem diye ağlayan masum meleklerin yerini tutmuyo ne kadar kendimizi avutsakta onlarsız dünyamız bomboşmafoldumben mafoldumben
rabbim inşallah hepimizin evlerini çocuk sesleriyle şenlendirsin inşallah bu tedavinin sonunda bu mübarek ay yüzü suyu hürmetine senide meleğine kavuştursun inşallah bitanem:Saruboceq:
canım inşşşşş şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine ramim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşşş sana buradan hami haberin, vermeyi nasip etsin canımbenim inşşşşşşşşşşş