Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
lk Gz arm Bir taneme..
- Konu Sahibi Saboli
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?bende çok üzüldüm saboli yaaasenağlama...bugün okul vardı ben öğlenciyim yeni geldim sayılır...çok yoruldum belim feci ağrıyor...benimde tutarsa mucize olacak çok yorucu bu meslek yaa..ben anasınıfı öğretmeniyim bu arada..ağlayan zırlayan bir sürü minik...senden naber belirti filan varmı?:CüvCüv:
- 13 Mart 2008
- 4.079
- 97
- 158
bende çok üzüldüm saboli yaaasenağlama...bugün okul vardı ben öğlenciyim yeni geldim sayılır...çok yoruldum belim feci ağrıyor...benimde tutarsa mucize olacak çok yorucu bu meslek yaa..ben anasınıfı öğretmeniyim bu arada..ağlayan zırlayan bir sürü minik...senden naber belirti filan varmı?:CüvCüv:
belirti nasıl olur bilmiyorumki :sinifsinif: olsa bile psikolojiktir diyorum fazla takmıyorum kafama :sinifsinif:
aklıma takılan şey var sendede oluyor mu
vajinal jel kullanırken çok zorlanıyorum sanki vajina girişi kapandı geçiş yok enghellenmiş gibi tamda anlatamadım ama durum anlattığım gibi sende var mı böyle bişey :sinifsinif:
ben tam olarak bunu anlamıyorum nasıl oluyor,yani sonuna kadar girmiyomu jel aleti ...ama eski sayfalarda bikaç kişi daha yazmış aynen senin dediğin gibi ve pozitif sonuç almışlar..inşallah seninde pozitif olur...ben de ağrılarımı belirti olarak yorumluyorum yada yorumlamak istiyorum diyelim...bugün idrar tahlili yapcaktım ama cesaret edemedim..çok korkuyorum saboli yıkılmaktan korkuyorum...:sinifsinif:belirti nasıl olur bilmiyorumki :sinifsinif: olsa bile psikolojiktir diyorum fazla takmıyorum kafama :sinifsinif:
vajinal jel kullanırken çok zorlanıyorum sanki vajina girişi kapandı geçiş yok enghellenmiş gibi tamda anlatamadım ama durum anlattığım gibi sende var mı böyle bişey :sinifsinif:
- 13 Mart 2008
- 4.079
- 97
- 158
sabommmm ben yeni gördüm başlığını bidenem valla tüylerim tikan tikan oldu kıyamam sana inşallahhh işte oldu hamileyim nan dediğin günleride görürüz hemde çok yakında hadi hayırlısı bakalım
elçinim opuyorumnanaktan
canımsın opuyorumnanaktan
inşallah canım hayırlısı :Saruboceq:
- 13 Mart 2008
- 4.079
- 97
- 158
ben tam olarak bunu anlamıyorum nasıl oluyor,yani sonuna kadar girmiyomu jel aleti ...ama eski sayfalarda bikaç kişi daha yazmış aynen senin dediğin gibi ve pozitif sonuç almışlar..inşallah seninde pozitif olur...ben de ağrılarımı belirti olarak yorumluyorum yada yorumlamak istiyorum diyelim...bugün idrar tahlili yapcaktım ama cesaret edemedim..çok korkuyorum saboli yıkılmaktan korkuyorum...:sinifsinif:
kim yazmış nasıl yazmış nerde yazmış :sinifsinif: Allahım inşallah ya :Saruboceq:
mavi sakın idrar testi yapma ben yapmıycam zaten 1 gün kaldı yarınıda atlattık mı tamamdır
Aşllah yardımcımız olsun canım akannehir
saboli ben meraktan eski sayfaları sürekli okuyorum özellikle bekleme dönemindeki yazıları....pozitif çikanlarla kendi belirtilerimi karşılaştırıyorum...bi umut işte...bel ağrısı ve kasıklara batma şeklinde ara ara ağrıları olanlar da bana umut oluyor açıkcası...ama göğüslerde tık yok yaww...seninkiler ne alemde?
- 13 Mart 2008
- 4.079
- 97
- 158
saboli ben meraktan eski sayfaları sürekli okuyorum özellikle bekleme dönemindeki yazıları....pozitif çikanlarla kendi belirtilerimi karşılaştırıyorum...bi umut işte...bel ağrısı ve kasıklara batma şeklinde ara ara ağrıları olanlar da bana umut oluyor açıkcası...ama göğüslerde tık yok yaww...seninkiler ne alemde?
idrarda silik çizgiyi görüp sonradan negatif alanlarıda okuyunca vazgeçtim zaten idrar tahlilinden...nasıl olsa öğrencez ha bi gün önce ha bi gün sonra ne farkeder...benim için günler çabuk geçiyor hele okul olunca hemen akşam oluyor ve uykum erkenden geliyor..mirmirmirmir
bende bi göz atayım dedim ama dediğin yazıları bulamadım :sinifsinif:
benimde çok çabuk geçti anlamadım ..
yarınıda sağ salim atlattık mı tamamdır süprizzzzz
- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 358
- 46
belirti nasıl olur bilmiyorumki :sinifsinif: olsa bile psikolojiktir diyorum fazla takmıyorum kafama :sinifsinif:
canım o dediğin şey bende de olmuştu ve hamileymişim hatta daha sonra başka bir arkadaş yazmıştı sende hamile olabilirsin dediştim.oda hamile çıkmıştı.inşallah sende hamile çıkacaksın allahın izniyle canım
- 13 Mart 2008
- 4.079
- 97
- 158
canım o dediğin şey bende de olmuştu ve hamileymişim hatta daha sonra başka bir arkadaş yazmıştı sende hamile olabilirsin dediştim.oda hamile çıkmıştı.inşallah sende hamile çıkacaksın allahın izniyle canım
Allahımm inşallah yaaaaa :Saruboceq:
umut oldun bana canımmm Şeniz
inşallah güzel haberler verebiliriz maviyle birlikte :Saruboceq:
Merhaba Saboli jeli kullanırken son zamanlarda bende zorlanıyordum sonucum gebelikti ilgisi var mı bilmiyorum ama ben bunu psikolojik olduğunu düşünmüştüm başından beri huzursuzca kullanıyordum zaten. Net olarak yaşadığım belirti ise 8. günden itibaren uyuklamaktı kafamı koyduğum an gidiyodum.Ben normalde uykuyu seven biri de değilimdir bu arada. İnşallah bebeklerin seninledir cnm.
günaydıııınnn...saboli bak gördünmü demiştim ben sana basbaya belirti seninki...haydi hayırlısı bakalım:CüvCüv:bugün 11. gün çok heycanlıyım yaaa,çokda korkuyorum...allahım ne olur umutlarımızı boşa çıkarma rabbiiiimm...yarının olmasını istemiyorum beeeeennn...negatif kelimesine tahammül edemiycekmişim gibi geliyor..düşününce içim daralıyorakannehir
Sabom canımın içi şafak 1 çok az kaldı halaya
yarın inliycek buralar şimdiden ısınma turlarına başladım bile ben
formsuz olmamam lazım yarın dimi
canım benim ya Rabbim inşallah emeklerinin karşılığını verir
mavicim canım seninde için kıpır kıpırdır şimdi
Allah yardımcın olsun inşallah sende pozitifi görürsün
Samunkine kesin gözüyle bakıyoz artık
seninde pozitif olursa ohhh ne ala olur
inşallah Rabbim yüzünüzü güldürür
- 13 Mart 2008
- 4.079
- 97
- 158
Merhaba Saboli jeli kullanırken son zamanlarda bende zorlanıyordum sonucum gebelikti ilgisi var mı bilmiyorum ama ben bunu psikolojik olduğunu düşünmüştüm başından beri huzursuzca kullanıyordum zaten. Net olarak yaşadığım belirti ise 8. günden itibaren uyuklamaktı kafamı koyduğum an gidiyodum.Ben normalde uykuyu seven biri de değilimdir bu arada. İnşallah bebeklerin seninledir cnm.
kızlar çok umutlandırdınız beni opuyorumnanaktan
tabiki yüzde yüz tutucak diye bişey yok ama negatif olursa baya üzülcem :kedi:
Hyırlısı artık
plum canım sağol yazı için umut oldunnn opuyorumnanaktan
- 13 Mart 2008
- 4.079
- 97
- 158
günaydıııınnn...saboli bak gördünmü demiştim ben sana basbaya belirti seninki...haydi hayırlısı bakalım:CüvCüv:bugün 11. gün çok heycanlıyım yaaa,çokda korkuyorum...allahım ne olur umutlarımızı boşa çıkarma rabbiiiimm...yarının olmasını istemiyorum beeeeennn...negatif kelimesine tahammül edemiycekmişim gibi geliyor..düşününce içim daralıyorakannehir
böyle ikilemde kalmak daha berbat mavi :hulya:
gidip öğrenicez var mı yok mu :sinifsinif:
inşallah güzel haberlerle döneriz canım hihoyyyt mutlaka yaz tamammı merak ederim kaydirigubbakcemile2
- 13 Mart 2008
- 4.079
- 97
- 158
Sabom canımın içi şafak 1 çok az kaldı halaya
evet aymesim 1gün kaldı kaydirigubbakcemile5
heycan tavan akannehir
Allahım bağışlamışsa şükrünü nasıl yaparım onu düşünüyorum yada negatifse nasıl toparlanırım .. :sinifsinif: anlayacağın karmakarışığım akannehir