Rabbim burda olan olamayan herkesin duasını kabul etsin tabi hayırlı ve güzel şekilde,
Ya Rabbi sana yalvarıyoruz çıkış yolu bulamayanların yönünü kaybedenlerin umutsuzluğa düşenlerin var, Hz. Yunus (as) 'u balığın karnından çıkardığın gibi biz aciz kullarına da yardım et, Ey Merhametlilerin en merhametlisi senden başka kapı yok biliyoruz kapına geldik, kullarından vazgeçmeyen Rahman ve Rahim, Rahmet kapısı kapanmayan Yüce Yaradan dualarımızın kabulüne engel olan tüm günahlarımızı bağışla ne olur, Efendimiz (Sav) aşkına bizi affet, bizim sana yüzümüz yok, kapı açılmayacak olsa neden var ki, geldik yine kapına bekliyoruz, Sen ki kapından kovmazsın ki, bir mucize gönder bana da isteyen herkese de, halimizi gören Sen'sin, Sana sığınıyoruz , gözlerim yaşlı tüm dünya da kimin ne sıkıntısı varsa giderilsin, burda olan kardeşlerimin gönüllerini ferahlat, dualarını kabul et, Sen bize yetersin, boyun büktük geldik, aczimizin farkındayız, Ol emrine muhtacız dualarımız için ne olur bize yardım et. Amin Amin Amin