- 15 Eylül 2014
- 412
- 337
- Konu Sahibi esrazambak
Çok zor durumdayım..Nefes alamıyorum, boğulacak gibi oluyorum..Benim için de dua eder misniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
100 ya fettah okudum RABBİM ferahlatsın ve sıkıntılarından kurtarsın İNŞALLAH.......Çok zor durumdayım..Nefes alamıyorum, boğulacak gibi oluyorum..Benim için de dua eder misniz?
Allah razı olsun kardeşim. Allah dualarını kabul etsin inşaallah..100 ya fettah okudum RABBİM ferahlatsın ve sıkıntılarından kurtarsın İNŞALLAH.......
ALLAH da bu sıkıntılardayken onu hatırlayıp dua istediğin ve sadece ondan çare beklediğin için senden razı olsun........Allah razı olsun kardeşim. Allah dualarını kabul etsin inşaallah..
@polyanna23
İnan bana derdimin dermanı yok..
Allah razı olsun Namaria kardeşim, teşekkür ederim. Durumumu bilseydin anlardın beni..Derdi yaratan Rabbim dermanı da yaratır inşallah Umutsuz olma canım 100 ya Selam okudum canım. Allah sıkıntılarından kurtuluş nasıb etsin inşallah
Allah razı olsun Namaria kardeşim, teşekkür ederim. Durumumu bilseydin anlardın beni..
Çok zor durumdayım..Nefes alamıyorum, boğulacak gibi oluyorum..Benim için de dua eder misniz?
Allah razı olsun kardeşim, Allah dualarını kabul etsin..Ben de ümitsiz olmak istemezdim ama durumum bunu gösteriyor.Allah yardımcın olsun inşaallah.
Ümitsiz olma arkadaşlar ne güzel demiş, derdi yaratan Rabimiz dermanıda verir diye senin için 100 El Mucib okuyacağım
Allah razı olsun kardeşim, Allah dualarını kabul etsin..Ben de ümitsiz olmak istemezdim ama durumum bunu gösteriyor.
Allah ferahlık versin senin için 13 Ayetel Kürsi okudum. Kuran okumayı biliyorsan İnşirah Suresini oku derim, yada youtube den aç dinle kesinlikle insan ferahlıyor inan bana. Uğur Koşar Allah de Ötesini Bırak kitabını tavsiye etmişti bi arkadaş sana canım, ben de tavsiye ederim o kitabı kaç kez okudum onu.Çok zor durumdayım..Nefes alamıyorum, boğulacak gibi oluyorum..Benim için de dua eder misniz?
Esraxambak kardesim Allah dualarini kabul etsin ve razi gelsin.Cok isterdim derdimin dermani olsun ama o kadar imkansiz ki.Allah ferahlık versin senin için 13 Ayetel Kürsi okudum. Kuran okumayı biliyorsan İnşirah Suresini oku derim, yada youtube den aç dinle kesinlikle insan ferahlıyor inan bana. Uğur Koşar Allah de Ötesini Bırak kitabını tavsiye etmişti bi arkadaş sana canım, ben de tavsiye ederim o kitabı kaç kez okudum onu.
Hayatının altının üstünden daha iyi olmayacağını nereden biliyorsunEsraxambak kardesim Allah dualarini kabul etsin ve razi gelsin.Cok isterdim derdimin dermani olsun ama o kadar imkansiz ki.
Yani duayi bosuna mi ediyorsun diyorsun?Hayatının altının üstünden daha iyi olmayacağını nereden biliyorsun
Yok canım olur mu, önceki mesajda demiştin ya derdimin dermanı yok diye belki dertdindir dermanın. Dünyada ölümden başka herşeyin çaresi varmış. Öyle düşünme canım dua et sabrını verir ibşallah Rabbim. Başımıza gelen herşeyin bir hikmeti var. İnsan acıyla olgunlaşıyorYani duayi bosuna mi ediyorsun diyorsun?
Teşekkürler bakıyorum canımhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dini-paylasim-alani.672122/
iki dakika bir göz atın :)
sonra zaten takipte kalacaksınız inşaallah :))
sayfamıza beklerim :)
Teşekkürler bakıyorum canım
Ben de bakıyorum..http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dini-paylasim-alani.672122/
iki dakika bir göz atın :)
sonra zaten takipte kalacaksınız inşaallah :))
sayfamıza beklerim :)