• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lisede bunları giyecekler!

Formaya karşı çıkanlar çok lüks giyinen öğrenciyle yamalı giyinen öğrenciler arasında ki derin uçurumu anlayamıyor sanırım.

Ayakkabı, çanta v.b aksesuar ve giyimler zaten yeterince zorluyor aileleri. Kiminin ayağında dikişli ayakkabı kiminin ayağında binlerce liralık ayakkabılar.

Bizim durumumuz iyiydi. Annem ve babam bize hep okula uygun ayrıca ayakkabı v.s alırlardı. Okul ayakkabımız ayrıydı. Bu kadar ince düşünen veliler maalesef çok az. Birde buna kıyafet eklense ..
O ayakkabıyı başkasının ayağında görüp ayaklarını saklamaya çalışan çok öğrenci biliyorum.
Bu doğru mı değil. Herkes kendi imkanları doğrultusunda yaşar; özgüvenli olmak lazım ancak gençlik işte ötesi yok. Herkes aynı özgüvenle yetiştirilmiyor.

hayır anlıyorum.. lise 3'e kadar askeri usul formayla gelmiş çocukların üniversite 1. sınıfta nasıl zıvanadan çıktıklarını da biliyorum.. halbuki kreş döneminden başlanıp sonuna kadar formasız olsalar çocuklar da nasıl davranmaları gerektiğini öğrenirler..

bir diğeri de okul kıyafetlerinin ücreti.. hele hele erkek çocuk ise öğrenci, haftada 1 dizi delinen ve yeniden alınmak zorunda kaldığımız kıyafetlerden batıyoruz zaten.. devlet okul kıyafetlerini bedavaya verse haklısın 1Sen, ama çoğu zaman bir kapri ve bir tshirt çok daha kullanışlı ve ucuz oluyor..

Biz beyaz gömlek,üstüne lacivert jile giyerdik.ay çok severdim ben okul kiyafetini.
kesinlikle okulda ögrenciler tek tip olmali.
sivil olmamali.bizim formalar hemen eskimiyordu.her sene forma alinirda.
Senede kac tane kiyafet alabilirki bir aile.

hayır anlıyorum.. lise 3'e kadar askeri usul formayla gelmiş çocukların üniversite 1. sınıfta nasıl zıvanadan çıktıklarını da biliyorum.. halbuki kreş döneminden başlanıp sonuna kadar formasız olsalar çocuklar da nasıl davranmaları gerektiğini öğrenirler..

bir diğeri de okul kıyafetlerinin ücreti.. hele hele erkek çocuk ise öğrenci, haftada 1 dizi delinen ve yeniden alınmak zorunda kaldığımız kıyafetlerden batıyoruz zaten.. devlet okul kıyafetlerini bedavaya verse haklısın 1Sen, ama çoğu zaman bir kapri ve bir tshirt çok daha kullanışlı ve ucuz oluyor..
office dediğinde haklısında,ailelere kolay geliyor bu şekil hepimiz neler görmüşüzdür,ben öğrenci otobüsü var burda ssatli ona binmiştim allahım pislik içinde çocuklar,yakaları saçları,her hafta yıkamayanda vardır,rengide koyu olsun tamamdırkir göstermez:KK12:

Ama işte çocukların çoğu o kullanışlı kıyafetleri kabul etmiyorlar. Ve bilinçsiz anne babalardan mı kaynaklanıyor, her şeylerine evet denilen çocukların duyarsızlığından mı bilmiyorum ama okullarda kıyafet çok konuşuluyor serbest olduğunda.. Ve okul gibi davranmıyorlar .

Evet formalar pahalı kabul ediyorum ancak o pantolonlar her yerde satılıyor. Ucuzu da var takım olduğundan dolayı aynı kumaştan pahalı olanda. Hırka v.s alındığında gri pantolon, siyah pantolon herneyse forma rengi her yerde ucuza satılıyor.

özgürlük kimi için özgürlük 5 e giden kızına örtü takmazssan kafanı kırarım diyen annede var,ve işsizlik yada asgari ücrete tamah etmekte fazla özgürlük sayılmaz
örnekleriniz hep uç, benimde iş arkadaşım bi abi var kızı yalvarıyor kapanayım diye babası okul bitmeden istemiyor.

örnekleriniz hep uç, benimde iş arkadaşım bi abi var kızı yalvarıyor kapanayım diye babası okul bitmeden istemiyor.
neden uç olsunki demekki ikiside özgür değil açamayanda kapayamayanda,fesupanallah,tamam ben uçum hatta konu dışı yazıyorum ok:KK12:

Back
X