- Konu Sahibi kuruyan fasulye
aynı fikirdeyimMesela cebinde parası olmayan ve iş bulamayan bir insan için; istediği kadar anayasa da seyahat etme hürriyeti yazması birşey ifade etmez.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynı fikirdeyimMesela cebinde parası olmayan ve iş bulamayan bir insan için; istediği kadar anayasa da seyahat etme hürriyeti yazması birşey ifade etmez.
lütfen polemik için yazmadım. farklı görüşte olup güzel güzel yazışabildiğim nadir insanlardansınız. küçük yaşta çocuklardan bahsediyoruz, ben de çocuğumu istediğim gibi yetiştirme hakkına sahibim sanıyorum, ama kapalı ama açık.neden uç olsunki demekki ikiside özgür değil açamayanda kapayamayanda,fesupanallah,tamam ben uçum hatta konu dışı yazıyorum ok
bilmiyorum ben ergenlik çağında fikri sorulmalı herhalde,sizce,çocuk yetiştirme işi çok zor örtünmek istese örtün derim kızım olsaydı,ama şiddete asla karşıyımlütfen polemik için yazmadım. farklı görüşte olup güzel güzel yazışabildiğim nadir insanlardansınız. küçük yaşta çocuklardan bahsediyoruz, ben de çocuğumu istediğim gibi yetiştirme hakkına sahibim sanıyorum, ama kapalı ama açık.
şiddete bende karşıyım, zaten çocuğu zorlamak ta gerekmez olması gerektiği gibi istediğin gibi yetiştirirsen, tabiki istisnalar olacaktır. he belkide henüz çocuk sahibi olmadığımdan konuşması kolay geliyor, bilemembilmiyorum ben ergenlik çağında fikri sorulmalı herhalde,sizce,çocuk yetiştirme işi çok zor örtünmek istese örtün derim kızım olsaydı,ama şiddete asla karşıyım
çok ve çok zor tabii örtünmek isyesede gurur duyarım,ha istemedi yine aynı ,kötü insanlarla rabbim karşılaştırmasın,belki çarşaf giymek istese bu konuda fikrini değiştirmeye cabalardım illaki giyicem desede giyme demem eşimde bendeşiddete bende karşıyım, zaten çocuğu zorlamak ta gerekmez olması gerektiği gibi istediğin gibi yetiştirirsen, tabiki istisnalar olacaktır. he belkide henüz çocuk sahibi olmadığımdan konuşması kolay geliyor, bilemem
şiddete bende karşıyım, zaten çocuğu zorlamak ta gerekmez olması gerektiği gibi istediğin gibi yetiştirirsen, tabiki istisnalar olacaktır. he belkide henüz çocuk sahibi olmadığımdan konuşması kolay geliyor, bilemem
ben yeğenim şımarık diye eleştiriyordum çocuğum olmadan önce 5 yaşında oğlum bize baskı yapıyor ya bizi parmağında oynatıyor resmenŞimdi çocuklarınız küçük,biraz daha büyüsünler bakalım,o zaman görürsünüz diller papuç kadar oluyor..
Kendi kararlarını kendileri veriyor zaten,kızım şu anda yolda il dışına çıktı arkadaşına gidiyor,babasına f,ilan sormadı biler g,idebilirmiyim diye.
ben yeğenim şımarık diye eleştiriyordum çocuğum olmadan önce 5 yaşında oğlum bize baskı yapıyor ya bizi parmağında oynatıyor resmen
sanıyorum sağlıklı bi gebelik yaşarsan en iyi zamanlar hamilelik :)Bizimki artık kocaman oldu tabi,arkadaşıda bize gelip kalmıştı birde babalarda meslektaş olunca sorun değil,aile ilede tanışmıştık mezuniyetlerinde..Gitgmesi de iyioldu çok bunalmıştı iş hayatı böyle yapıyor işte biraz kafasını boşaltır en azından..
Daha dur bu birşey değil,en raqhat zamanların biraqz daha büyüsün o zaman gör sen neler yapac ak..
erkek kardeşim 8 yaş küçük benden biz kutluyoruz bayramını arayıp bankacıydı biliyorsun ablacım,angarya ona göre bu tür aramalarBizimki artık kocaman oldu tabi,arkadaşıda bize gelip kalmıştı birde babalarda meslektaş olunca sorun değil,aile ilede tanışmıştık mezuniyetlerinde..Gitgmesi de iyioldu çok bunalmıştı iş hayatı böyle yapıyor işte biraz kafasını boşaltır en azından..
Daha dur bu birşey değil,en raqhat zamanların biraqz daha büyüsün o zaman gör sen neler yapac ak..
sanıyorum sağlıklı bi gebelik yaşarsan en iyi zamanlar hamilelik :)
en iyi zamanların allahın izni ile yürüyene kadar bence,bir de konuştumu ayvayı yemişsin demektirsanıyorum sağlıklı bi gebelik yaşarsan en iyi zamanlar hamilelik :)
erkek kardeşim 8 yaş küçük benden biz kutluyoruz bayramını arayıp bankacıydı biliyorsun ablacım,angarya ona göre bu tür aramalar
henüz hamile bile değilimen iyi zamanların allahın izni ile yürüyene kadar bence,bir de konuştumu ayvayı yemişsin demektir
henüz hamile bile değilim
evliyim 3 gün sonra 2 yıl dolacak..Evlisin demi,yapma böyle ama üzülme sakın..
işte kırılıyosunda kırıldığından haberleri olmuyorki,bazen bende diyorum aradığın yok diyeBenşm kardeşimde 12 yaş küçük benden bazen arayıp fırçamı atıyorum yani..
canımmüzülme en kısa zamanda rabbim nasib etsin inşallahhenüz hamile bile değilim
evliyim 3 gün sonra 2 yıl dolacak..
işte kırılıyosunda kırıldığından haberleri olmuyorki,bazen bende diyorum aradığın yok diye
amiin amiinn, tüm bekleyenlere inşallahcanımmüzülme en kısa zamanda rabbim nasib etsin inşallah