Lise Yorum ve Soruları Lise son sınıfta okuyanlar buraya buyrun :)

valla ben yorucu geçer sanıyodum ama daha en başı diye mi böyle hissediyorum bilmiyorum ama eğleniyorum bile diyebilirim inşallah hep böyle gecerzemuszemus

Bende çok eğleniyorum valla ve sıkıcı gelmiyor dersler evde oturmaktan bıkışım zaten :)

ya arkadaslar burası yerı degılde ben lıse 3 e gectım bu sene dershaneye gıtmem sızce dogru olurmu yanı daha erkenmı

ya arkadaslar burası yerı degılde ben lıse 3 e gectım bu sene dershaneye gıtmem sızce dogru olurmu yanı daha erkenmı

Canım benim çok yakın arkadaşım var Lise 3 e geçti. Dershaneye ÖSS grubuna girdi. Simdi bu seneden tüm konuları bitirip gelecek sene ful soru çözmek istiyor =) Bence cok akıllılık etti. Ve sana tavsiyem eğer bu sene gideceksen kesinlikle ÖSS grubuna gir. Lise 3 grubuna girersen pek bir şey kazanamıyorsun. Ben 8. sınıftan beridir gidiyorum. Hiç bir şey olmuyor ara sınıflarda. Hiç verim alamadım ben şahsen..... Sen de ÖSS grubuna yazıl bence.

tamam canım cok tesekkurederım =))
zaten bende oyle dusunuyodum son sene full test cozerım dıye dusunuyodum
yınede cook tesekkurler =)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…