• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise mezunuyum Kpss'ye hangi alandan girmeliyim?

35papatya

Duruşunuz,duruş belirler.........
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2008
836
75
318
gerçektende bilmiyorum.... özel sektörde çok uzun yıllardır çalıştım... bebeğim olunca istifa ettim.. ama şimdi tekrar biryerlerden başlamam gerektiğine inanıyorum.... lise mezunuyum ve bu kpss de n nasıl yararlanacağımı bilemiyorum... A... B... ben hangi grupta girmeliyim? yani lise mezunu olarak bir kamu dairesinde çalışabilmek için hangi sınav?????????? tşk.

selam
öncelikle bebegınız hayırlı olsun.Lise mezunu isen lise mezunlarının girdigi kpss sınavına girebilirsin osym nın sıtesinden hangı tarıht oldugunu ogren.Mat,cografya,tarih,türkce ve vatandaslık alanında 100 soru sorulan bır sınav.Sonra osym de acıktan atama ıle yerleştirme yapılacak dendiği zaman tercih yapıp sonuc beklıyorsun.ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ve Memurlar.Net sureklı takıp etmen gereken siteler.

tşk.. öğrendim...23,09,2012 de yapılacakmış... herkese ama herkese bol çalışma ve bol şans.....................

Ben artık lise mezunlarının giremeyeceğini duydum. 2010 daki sınav sondu lise mezunları için artık en az ön lisans mezunu olmak gerekiyormuş.

hayır öyle bir şey yok 23,09,2012 tarihinde sınav var alımda var..

Back