Canım 81 puan almıştım. Kaç net yaptığımı inan hiç hatırlamıyorum şimdi 75-80net falandı büyük ihtimalle:26:
canım cevap verdıgın ıcın tesekkur ederımCanım 81 puan almıştım. Kaç net yaptığımı inan hiç hatırlamıyorum şimdi 75-80net falandı büyük ihtimalle:26:
lise mezunları için çok zor diyolar ama ne güzel sen basarmıssın canım..inşallah bizde yapabiliriz:44:
evet canım zor ama ımkansız degıl bak basaran arkadaslarımız var neden dıger basaranlar bız olmayalım demı ama
amin inşallah canım ya. haklısın çok zor diyorlar ama imkansız da degildir heralde:26:
inşallah bizde zoru başarırız.[/
canım ınanmak basarmanın yarısıdır bız yarısını basardık bıle gerıye konuları bıtrmek kalıyor benım hedefım en az 90 senın hedefın kac
benimde 90-95 canım .zaten lise mezunlarının en az o kadar almaları gerekliymiş atanma olabilmesi için.. bakalım yaa belki çok çalısırsak yaparız canım .amin inşallah canım ya. haklısın çok zor diyorlar ama imkansız da degildir heralde:26:
inşallah bizde zoru başarırız.[/
canım ınanmak basarmanın yarısıdır bız yarısını basardık bıle gerıye konuları bıtrmek kalıyor benım hedefım en az 90 senın hedefın kac
sen peki başladın mı çalışmaya tatlım
benimde 90-95 canım .zaten lise mezunlarının en az o kadar almaları gerekliymiş atanma olabilmesi için.. bakalım yaa belki çok çalısırsak yaparız canım .
sen peki başladın mı çalışmaya tatlım
evet canım basladım benım turkce matematık cok ıyı tarıhte yarın bıtıcek 2 haftada tekrar edıcem bu ayın sonuna tarıhte bıtmıs olucak yanı sonrada cografyaya gecıcem
benimde 90-95 canım .zaten lise mezunlarının en az o kadar almaları gerekliymiş atanma olabilmesi için.. bakalım yaa belki çok çalısırsak yaparız canım .
sen peki başladın mı çalışmaya tatlım[/QUO
sen basladınmı gulum
sen peki başladın mı çalışmaya tatlım[/QUO
sen basladınmı gulum
bende basladım canım.. bütün hepsini tekrar etmek istedgim için bastan baslıycam hepsine.henüz türkcedeyim
bende basladım canım.. bütün hepsini tekrar etmek istedgim için bastan baslıycam hepsine.henüz türkcedeyim
RABBIM YARDIMCIMIZ OLSUN GULUM
arkadaşlar ben de bu sene kpss ye girmeye karar verdim ama baktım puanlar çok yüksek ygs ye de kaydımı yaptırdım bu arada düz lise mezunuyum mezun olalı 10 sene oldu yani tam bir deli cesareti :)düz lise mezunu olarak aöf 2 yıllık sağlık tercih yapabilirmiyim kpss puanlurı düşük ve alım çok olduğu için saglık istiyorum hangii bölümleri tercih edebilirim önlisans olarak
işletmenlik sertifikam var kpss de bilgisayar işlitmeligi bölümünü tercih edebilirmiyim bu konuda hicbir bilgim yok yarrdım ederseniz sevinirim
bende girecegim ama naparım konusunda hiç fikrim yok..ne bölüm seçicem neye göre secicem onu bile bilmiyorum
arkadaslar merhaba bende gırmeyı dusunuyorum teknık lıse elektronık mezunuyum
hersey hazır kıtaplarımda ama bıraz cesaretım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?