• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lise mezunu olupta kpss 2012 ye hazırlanan arkadaslar var mı????

perimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
2.603
24
108
lise mezunu olupta kpss 2012 ye hazırlanan arkadaslar var mı????
:44::44::44:

ortaögretim grubundan mı girceksiniz canımm:26:

evet canım ortaöğretimden giricez ben adliye sarayında katiplik istiyorum eşimde bulunduğumuz şehirde hava ikmal diye uçak fabrikası var o da oraya girmek istiyor inş başarılı oluruz

lise mezunlarına kpss kalkmadı bu söylentiler olur hep ama ösym nin resmi sitesine bakarsanız 2012 sınav takvimi eylül ayında kpss ortaöğretim sınavı olduğunu görürsünüz..

lise mezunlarına kpss kalkmadımı yaa.. her sene öyle bi laf cıkarıyorlar.. biraz bilgi verirmisin sınav ne zamn..

bende kalktı diye biliyordum ama hayır kalkmamıs canım..
iki senede bir oluyormus sanırım lise mezunları için.

sınav hakkında bilgi canım:
2012 KPSS Önlisans-Lise Düzeyi Sınav Takvimi

KPSS Sınav Tarihi :Önlisans/Lise: 23.09.2012
KPSS Başvuru Tarihi :18.06.2012 - 04.07.2012
KPSS Başvuru Yerleri : ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticilikleri ve Ortaöğretim Kurumları
KPSS'ye Kimler Girebilir: Önlisans ve Ortaöğretim mezunları ve mezun olabilecek durumdaki adaylar katılabilecektir

evet canım ortaöğretimden giricez ben adliye sarayında katiplik istiyorum eşimde bulunduğumuz şehirde hava ikmal diye uçak fabrikası var o da oraya girmek istiyor inş başarılı oluruz

lise mezunlarına kpss kalkmadı bu söylentiler olur hep ama ösym nin resmi sitesine bakarsanız 2012 sınav takvimi eylül ayında kpss ortaöğretim sınavı olduğunu görürsünüz..

amin canım inşallah basarılı olursunuz ve istediginiz yerler olur..
lise mezunları için zor oluyor atanmak falan diyolar ama bilmiyorum benimde aklım karısık.
hakkımızda hayırlısı olsun :44:

Ben merkezi atamada değil ama adalet bakanlığının yaptığı alımlarda atandım

sagol inşallah calışmaya basladık ama bakalım :32: hedefimiz yüksek olsun bari ancak öyle belki biyerleri tuttururuz..
sizde basladınız mı derslere falan :44:

yok canım 10 martta kursumuz başlıyor bizim inş o zaman başlıcaz ben zaten normal üniversite için dersaneye de gidiyorum başladım sayılır yani

Back