Ya soyle oluyormu 3 bin 400 aliyormus 3 ayda birde ikramiye 5 bine yakin oluyor aylikLise mezunu hangi pozisyonda alacak acaba.5000 TL alması mümkün değil
Calismadigini soyledim zaten ama kuzenim aliyor o maasi ondan sordum
Okuduğu bölüm ne?. Mesela ben kpss den 81 aldım anadolu lisesi çıkışlıyım kendime göre bir yer bulamadım. Genelde lise mezunu tekniker yada ebe hemşire att gibi alımlar oluyor.Kizlar biri adina soruyorum meslek lisesi mezunu ve 2.likle bitirmis kpssden 90 alsa 5 bine yakin bi maas alabilirmi
Hangi kurumda hangi ünvanla neyi yaptığı önemli. Mezuniyet derecesi ve kpss puanı etkilemez.Kizlar biri adina soruyorum meslek lisesi mezunu ve 2.likle bitirmis kpssden 90 alsa 5 bine yakin bi maas alabilirmi
Bnm bıldıgım Arff memurları maaşları yuksektır ama bes bin oldugunu sanmıyrmKizlar biri adina soruyorum meslek lisesi mezunu ve 2.likle bitirmis kpssden 90 alsa 5 bine yakin bi maas alabilirmi
memurluğu ne ayrıca öyle beş binlik lise memurluğu bilmiyorum ben bu işin içindeyim yani bugün o maaşı mühendis falan anca alıyor.Kizlar biri adina soruyorum meslek lisesi mezunu ve 2.likle bitirmis kpssden 90 alsa 5 bine yakin bi maas alabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?