Lise memurlugundan 5 bin kazanamak

Belediyede çalışmayı hep istemişimdir bütün arkadaşlarım nerdeyse kadrolu. Mimarlık-müh fakültesi olduğu halde 4,500 alıyorlar( ortalama) . Lise mezuniyetinden o parayı veriyorlarsa arkadaşın dediği gibi boşa okuduk kpss ye çalışsak daha iyiydi.

Kizlar biri adina soruyorum meslek lisesi mezunu ve 2.likle bitirmis kpssden 90 alsa 5 bine yakin bi maas alabilirmi
Okuduğu bölüm ne?. Mesela ben kpss den 81 aldım anadolu lisesi çıkışlıyım kendime göre bir yer bulamadım. Genelde lise mezunu tekniker yada ebe hemşire att gibi alımlar oluyor.

Büyük ihtimalde 5000 lira alamaz. Anca 3000 taş çatlasın 3.500

Brüt mü net mi diyesim geldi

Bence biri brüt maaşını azıcık abartarak anlatmış size

Ayy ben boşuna okudum nöbet ücretimi bile doğru dürüst alamıyorum.

Kizlar biri adina soruyorum meslek lisesi mezunu ve 2.likle bitirmis kpssden 90 alsa 5 bine yakin bi maas alabilirmi
Bnm bıldıgım Arff memurları maaşları yuksektır ama bes bin oldugunu sanmıyrm
Havalımanında calısan ıtfayr memuru

Saglam biri tarafindan saglam bir yere yerlestirilirseniz mumkun, neden olmasin...

memurluğu ne ayrıca öyle beş binlik lise memurluğu bilmiyorum ben bu işin içindeyim yani bugün o maaşı mühendis falan anca alıyor.

mümkün degil diye yazanların bilmedikleri konuda yorum yazmamalarını rica ediyorum kit kurumlarında almak mümkün özellikle dhmi da teknısyen lise mezunu bir memurun maaşı 5e yakındır maaş artı tehlikeli işler sınıfına girdigi için ekstra maaşlarına tazmınatta alıyorlar bende bir kit kurumıunda lise mezunu teknısyenım ocak maaşım 4 bine yakın şuan vergı dilimine girdigimiz için 3,5 alıyorum

sağlık meslek mezunu att falan ise 5000 olmaz da 3500 civarı alıyolar sanırım
bi tanıdığım öyle alıyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…