Alabilir tabi. Kimler kimler nerelere geliyor bu memlekette!..Kizlar biri adina soruyorum meslek lisesi mezunu ve 2.likle bitirmis kpssden 90 alsa 5 bine yakin bi maas alabilirmi
Elbet kadro acilir 2 yil boyunca benim bi tanidigimda meslek lisesi ve 85 aldi ogrendiniz nasil1.oldu anlamadimMeslek lisesinde öğretmenim. Bu sene mezun olacak öğrencilerimizden birisi KPSS'ye girip Türkiye 1.'si oldu. Hem de 67 puanla. Meslek liselerinde durum pek iç açıcı olmadığı için 67 puan birincilik getirdi ama malesef atama yok. KPSS'den kaç aldığınızdan çok, açık kadro olup olmaması daha önemli.
Calismadigini soyledim zaten ama kuzenim aliyor o maasi ondan sordumHangi kurumda hangi pozisyonda calisiyor?
Ya da calismiyor da hayal mi kuruyor?
Nasıl çalışmadan alıyor o parayı?Calismadigini soyledim zaten ama kuzenim aliyor o maasi ondan sordum
Arkadaşın kuzeninle ... mi yarıştırıyor? Maaş neden 4 bin değilde 5 bin?Calismadigini soyledim zaten ama kuzenim aliyor o maasi ondan sordum
Hayir yalan soylicek biri degil o 5 bin aliyormus benim bi arkadasimda giricek acaba maasi alabilirmi alan tanidifiniz varmi diye sormak isteidmBence lise mezunu biri, ben 5 bine maaş alıyorum diye hava atmış.
Arkadaş da doğruluğunu burada teyit etmeye çalışıyor. Olabilir mi? :)
Valla 10 yıllık muhendisim o kadar maaşım yok
5 bine yakin yazmis olmam lazimArkadaşın kuzeninle ... mi yarıştırıyor? Maaş neden 4 bin değilde 5 bin?
Asıl soru kuzeninle yarışan kim ve neden? İlla onla bir mi olmalı maaşı? Ha 5 bin ha 5 bine yakın ne farkeder?5 bine yakin yazmis olmam lazim
Kimsenin yaristigi yok cocuk iyi yerlere gelmej istiyoe hepsi buAsıl soru kuzeninle yarışan kim ve neden? İlla onla bir mi olmalı maaşı? Ha 5 bin ha 5 bine yakın ne farkeder?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?