lise aşkıyla evlenenler ve evlenecek olanlar buyrun sohbete:)

aynen canım oda tecrübeli..
bunun bilincindeyiz..dikkat ediyoruz...o fazla asmaz zaten.de ben kanarım insanlara saf şeffafım ..boshayallersmile öyle derler arkiler..

evlilik olgunlaştırır insanı sende yeni çevreler edindikçe kimseye inanmamaya başlarsın bende aynıydım evlenmeden önce ama evlendikten sonra gözün açılıyor güzelim

evlilik olgunlaştırır insanı sende yeni çevreler edindikçe kimseye inanmamaya başlarsın bende aynıydım evlenmeden önce ama evlendikten sonra gözün açılıyor güzelim

benim göz açık zatende kaydirigubbakcemile3
kalbimde acıma duygusu var diyim sana...
benim sırf 3cü şahıstan kastım herkesin lafına kulak asmak degil..herkese inanmak degildi tatlım...
beni başka istiyende vardı..iki erkek arası tartışmalar falan..bu yane açmıyım konuyu..boşverrrrr..okiiyerimseniben

Son düzenleme:

isteyen çok olurda alan tek olur öyle isteyenlere hele hiç kulak asma benimde 3 şahıstan kastım kaynana faktörü genelde oğullarını pek paylaşmak istemiyorlarda

isteyen çok olurda alan tek olur öyle isteyenlere hele hiç kulak asma benimde 3 şahıstan kastım kaynana faktörü genelde oğullarını pek paylaşmak istemiyorlarda

hakeden alırmış evet:hooray:
yok kıs öyle kaynana sorunum yok:hulya:

Son düzenleme:
canım evleniyoruz 5 haziranda bayanssulusmile
beklemek en zor şeylerden biridir bu hayatta ....ama onu başarmakta en büyük mutluluktur..:teytey::hooray:hihoyyyt

şimdiden tebrik ederim a.s. az kalmış şeker yakında kavuşcaksın sevdiceğine :asigim: ya biz napalım yıllar var :gitme:

ben lise aşkımla değil ama sevgilim lise aşkıyla evleneceksempatiksalakcinni şincik şöyle oluyor bizde lisede aynı okuldaydık o zamanlar ben değil ama o beni severmiş benim haberim yoktu...yıllar sonraa karşılaştık bir şekilde ve şimdi evlilik arifesindeyizopuyorumnanaktan

kısmet işte ...hayatta hiç bişey belli olmuyor...kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi...ama iyikide oldu...çoooookk seviyorum aşkımıı:asigim::asigim::asigim:

yaa ama bende liseden beri birlikte olduğum aşkımla eevlenicemm..:lepi: benide alın aranızaaaaasempatiksalakcinni

şimdiden tebrik ederim a.s. az kalmış şeker yakında kavuşcaksın sevdiceğine :asigim: ya biz napalım yıllar var :gitme:

oy canım sagola.s.
inş.sende kavuşursun tez zamanda...
fazla uzatmayın ama böyle şeyler uzaması kötü sonuc verebiliyor..cacıgı çıkıyor diyim...
aman dikkat edin olurmu:1hug::asigim:

oo o da güsel tatlım...
hep mutlu olun..
tebrikler şimdidena.s.

oy canım sagola.s.
inş.sende kavuşursun tez zamanda...
fazla uzatmayın ama böyle şeyler uzaması kötü sonuc verebiliyor..cacıgı çıkıyor diyim...
aman dikkat edin olurmu:1hug::asigim:

canım çok haklısın özellikle nişan dönemini 1 yıldan fazla uzatmamak gerekiyor sanırım, ama benim annem okul bitince 3 yıl doğu görevini yaparsın, 2 yıl da batıda görev yaparsın, sonra evlenirsin diyor akannehir ama tabii her şey kader kısmet işi.. ne zaman kısmetse o zaman olsun boshayallersmile

oy oy ne güzel burda herkes lise aşkıyla mı evleniyo ne güzel...ben lisede kız meslekte okudum biraz tuhaf olurdu sanırım lise aşkıyla evlenmemkaydirigubbakcemile3şimdiden hepinize mutluluklar kızlarsadece merak ettim o yüzden sohbetinizi böldüm kusuruma bakmayına.s.

hayırlısı ne ise o o olsun hakkında canım..
1 yıl bile çok nişan dönemi için en fazla 6 ay unutma ...
çokta gec kalmayın ama...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
şöyle çıtır çıtır bir gelin ol..bayanssulusmile

teşekkürler tatlım...
oy çok şükür kız lisesine gitmedim yahu..ohaoldumsmile
bizim yan okul kız meslektedi ilk oraya ugramıştım..
aman allahım iyikide gitmemişim..zorbirşey:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…