• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Lise 2 Eşit Ağırlık Kaynak Kitap

angel14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
30
0
36
Bursa
Merhaba arkadaşlar. Düz lise 10. sınıf okuyorum matematik ve geometri kaynak kitap alıp bol bol soru çözün dedi öğretmenimiz bende almaya karar verdim fakat hangisi iyi hangisi kötü bilmiyorum bu konuda bana yardımcı olurmusunuz

Meraba canım istersen öğretmenine sor bu konuyu çünkü herkesin seviyesi farklı. Ben lise öğrencilerine matematik dersi veriyorum ordan biliyorum mesela bir öğrencim matematiği fazla sevmiyor dolayısıyla daha geç anlıyor dikkatini veremiyor o yüzden daha fazla açıklama, ipuçu içeren kitapları tercih ediyoruz. Diğer bir öğrencim ise genelde daha zor soruların olduğu kitapları tercih ediyor çünkü matematiğe kafa yormayı seviyor. O yüzden öğretmenin seni daha yakından tanıdığı için nasıl bir kitap alman gerektiği konusunda bizden daha iyi yardımcı olur diye düşünüyorum. Ertelemeden sor ama çünkü eşit ağırlıkta (aslında çoğu alanda) belırleyiciolan şey matematik oluyor :) Başarılar dilerim

selam canım bende aynı sekılde 10.sınıf tm ogrencisiyim matematık hocamız ilk olarak esen yayınlarının konu anlatımlı kitabını onermişti sonra vazgecti bu sıze agır gelir diye baska bir yayın ogrendı ben esen kullanıyorum digerinin ismini ogrenınce haber verebılırım ıstersen ama tabıkıde sen yınede hocana bir danış bu bızım ogretmenımızın tercıhıydı...

Back