Lise Yorum ve Soruları lise 1 başladı aynı anda dersaneye

bugün sonunda yapmam gerekeni yaptım oglumu finalden aldım şubata kadar olan taksitleri ödenmişti gene uyuzluk yapıp yok o parası yok bu parası die taksitlerin üstüne yattılar geri iade vermediler olsun en azından şimdi araştırarak düşünerek çözüm arıyorum bu gün çocuklarımın ilkokul ögretmeni ile paylaştım konuyu bana özel dersi tavsiye ettiler hata tanıdık bi ögretmenle konuşmamız için yardımcı oldular bakalım fiyatlar biraz uçukmuş fakat dersanede tüm derslerden görüyordu özel derste tek matematik verdirecem gelecek aylarda yazılılarında bi düzelme görürsem fiziktende aldırırım iinanın çok sitresliyim bazı arkadaşlar belki beni kınıyor ne yapım çare gösterin alt yapısı 0 olan bi orta okul bittirdi matematikten 2 yazılıdır 0 aldı yani artık bi yerde dur demek lazım konuşuyorum tartışıyorum tıpkı arkadaşı gibi anne formulleri bilmedikten sonra çalışmışım ne çare bana birinin bu formülleri işyice ögretmesi lazım bak işte ozaman düzelirim diyor çocukta azim var fakat ögretecek anlatacak ögretmen yok ne yapalım okudugu lisede sınıfta 40 yakınlar ya 40 kişinin arasında nasıl ögrenecek ki bu çocuk bilmem belkide ben konuyu abartıyorum fakat bu benim oglumun gelecegi okumak tek şansı okusunki yarın bi devlet memuru olarak yada bi ögretmen en azından bi meslegi olsun ne diyim çok üzülüyorum

hayatım sana çok hak veriyom gerçekten lanet olsun finale girdigimiz güne lanet olsun tam para avcısı cambazlar çocuga dogru dürüs ilgi alaka ders vermedikleri halde gidip hakımı aradaıgımda oglumu suçlu çıkardılar resmen çocuga aptal demedigi kaldı bende agzıma geleni saydım kapıyı vurup çıktım hiçbir dersanedeki görevli ögretmen haftalardır etüt için peşinde koşan ögrencisine vaktim yok zamanım kısıtlı etüt alıpta ne yapacan git evde ders çalış demeye hakkı yok parasıyla degilmi etütü verecek milletin parası parada bizimki pulmu hayır ögretmene agzıma geleni saydım bana oglunuz gelip etüt istemedi diye yalan söyledi hem oglumun gözüne bakarak yani çocuga gözleri ile bişeyler anlatmak ister gibiydi bu durumdan sonra çocugumu o dersanede bırakmadım çıkardım ve en iyisini yaptıgımı zanediyorum

canım bozma moralini bu kadar.Haklısın insan çocuğu için en iyisini istiyor,inşallah düzelme olur.Mutlaka matematikten özel ders aldır.

Neredeyse aynısı banada oldu.Annem hiç çağırmıyolar bişi olmuyor konuşucam diye geldi tarihci ingceci türkçeci çok ii soruda çözüyor ve soruyor netleride iyi dedi.biyolojiyle fizikcide hemen hemen iyi gayretli çalışıyor dedi.geometrici pek sevmiyor ama çaba gösteriyor matematikle arası iyi olmadığından vede temelde eksiğinden kaynaklanıyor bu dedi.Matematikci dediki ilgisi yok alakası yok çalışmıyor netleride düşük Ben mattan çözdüğüm kdr hiçbişiden soru çözmedim ama yanlışların doğru cevaplarını görmeden nsl öğrenebilirim?etüt isterim 9 larla 10 lara verdim bu hafta ek derste var 12 lere doluyum.Ya 9larla 10 lar lise sınavına hazırlanan öğrenciden dahamı önemli?Rehber öğretmene ne demeli?Türkçe tarih ingce full çekiyo fizik bioda iyi kimya mat -netlerde geo ortalamada adam bir gün olsun neden böyle demedi ailemle görüşmedi.Sınav sonucunu götürürdüm matematik ve kimyaya bak biraz daha!Ee birazda hocayla konuşsana nie böle diye.Geçen sene - lerdeki mat şimdi full çeker oldu.Neden acaba?Sonuç ne oldu 1 soruyla anadolu lisesi kaydırma yaptığım için gitti!!!Şimdi meslek lisesindeyim.Yalnız belkide başka sorunlar vardır.Ben 6.sınıftayken ailem benim okulumu değiştirdi hiç istemedim vede dersane.Gitmicem dersaneye derdim kolumdan sürüye sürüye götürürlerdi.ilk 5 sene yata yata hepsi 5 ken karneye bir baktım 6.sınıfın sonunda 2 3 4 ne aranırsa.7 de çalışmaya başladım ama hiç ders çalışmamışım hep dinlediğimle sınava girmişim biraz yükseldi 3-4-5 geldi notlar.8 de herşey tamamdı bütün notlar 4-5 geldi 2.dönem bir tek fen 3 gelmişti.Yani kendini hazır hissetmeside önemli.Şimdi dersaneye gitsem keşke hergün günde 6 saat ders yapsak diyorum :)Notlarımda gayet iyi ama bugün edebiyattan çöktüm 30 gelirse şükür yarabbi dicem.dersanede edeb.dersi yok ama :S

bayanlar bugün matematikçi ile görüştüm ve duyduklarım beni şok etti ben dünyadan bi habermi yaşıyorum ya özel tek ders matematik durun söliyorum saati 40 tl allahım ayda 8 saat ve aylık 320 lt yok artık bu 1 ders ya 2 ders aldırsam yani matematik ve fizik 640 milyon ediyor anammmmm ben yanmışım altından kalkamam valla ne yapım şaşırdım bunun oluru böylemi yani sizlere soruyom gerçekten saati 40 tl mi ay öle ise dünya nereye gidiyo ya ben lise 1 temel derslerden yılda 1500 tl versim yani tüm derslerden aldırsam heralde evi barkı 1 aylıgına satarım arkadaşlar bu dersler hakında bilgisi olan arkadaşlara rica ediyorum özel ders fiyatını bilenler bana yazsın da gerçek fiyatları ögreneyim

orda yine iyiymiş burda saati 75 den başlıyor :S

ya ben tek yere sordum şok oldum dün akşam bir ögretmen tanıdıgın aracılıgı ile çok iyi bir matematikçi ile görüştük konuştuk ama ne diim ki gerildim çok gerildim ögretmen gerçekten çok bilgili ögrencilere yetişemiyor ve kabul etiresiye kadar akla karayı seçtik durun sölüyom saati 60 mış ama bizim için 50 yapacakmış arada kıramıcagı kişiler oldugu için mecbur kabul ettik cumartesileri 1.5 saat verecek ayda 6 saat 300 anlaştık inşallah birşeyler ögrenecek çocugum bu sefer çok umutluyum ama cebim çok umutsuz oldu neyse allah büyük hele bi başarılı olsunda

bende lise 1 öğrencisiym benim deslerimnde iyi olduğu söylenemez eyer temeli yok ise dersane sart sahsen bağzı derslerde özellikle matta bi temlim yok analamıorum da buda beni ço küzüor bende bazen okuamıyacak ğb kendimi kötü hissediorum vll

9. sınıf zordur hatta tüm lise boyunca en zor dönem 9. sınıftır dershaneyle birlikte çok yoruluyorsa anlamıyordur

Lise 2 öğrencisi olarak söylüyorum ki Lise 1 bunca sene okuduklarım içinde en zoruydu.Olur böyle ilk dönemde..Hocalara sınıfa alışmak falan 2.döneme ancak düzelir.

Lise 2 öğrencisi olarak söylüyorum ki Lise 1 bunca sene okuduklarım içinde en zoruydu.Olur böyle ilk dönemde..Hocalara sınıfa alışmak falan 2.döneme ancak düzelir.

ya inşallah düzelir artık oglumun zayıf getirmesinden yoruldum özel ders biraz işe yaradı ama geç kaldık inşallah 2. döneme yüzüm güler artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…