Alırsanız üzüleceklerini hiç zannetmiyorum hatta sevinirler.Ben matematikciye gidip hocam çarpanlara ayırmayı üslü sayılarda paranteze almayı yapamıyorum etüt dedim.Kadın bana vermek zorunda değilim netlerin düşük dedi.Bu nasıl bir mantık ya yapılan her ek derse giderim tenefüste hocam hocam die peşinde dolaşır soru sorarım sonrada netlerin düşük etüt vermek zorunda deilim.Sınava 1 ay kalmış 2-3 konu anlatıcaksın sadece vede 2 gün sonra yazılım var sınav öne çekilmiş randevuyla stajerlerden etüt şansımda yoktu.Bende vermezsen verme senden başka öğretmen mi yok dedim gittim müdüre netlere baktı kızım düzelt ama bunları bi yere giremezsin bunlarla dedi.Bende benimle ilgilenilmezse öğrenmek istediğim halde terslenirsem nasıl düzeltebilirim farkındaysanız tarih türkçe ingilizce full çekiyor biyoloji fizik full çekiyor geometri orta halli matla kimya batık neden etüt bulamıyorum çünkü.Güzelcene bir kavga ettim abim eskiden finale gitmişti uniyi ordan kazanmıştı 4 sene önce eski öğrenci diye indirim kaydı yapmışlar bilgisayara eski öğrenci misin sen dedi abim gelmişti 4 sene önce dedim.Müdür abimin matematikcisi çıktıda yarım saat çalıştırdı.Bu senede lanet olsun finale dedim.Derste iyi isen ilgi şahane harika bi yer.İngceci tarihci ne zaman etüt desem boş çevirmediler.Türkçeci dersanede 2 tane öğretmen olduğu için zamanı yoktu stajerden ayarlıyordu araya sokturuyordu.Fizikcim ilgilenmezdi ama stajerlerde fizikci çoktu vede öğretmen iyi anlatırdı ondan iyi idi.Biyoloji öğretmenim çok ilgilendi geometriyi sevmezdim son 2 ayda çalışmaya başladım öğretmende elinden geleni yaptı ilgilenmeye başlayınca...Ama kimya ve matematikciye lanet olsun dedim.Kimyacı derste otoriteyi kuramıyordu birde 8.sınıfta fen fizik kimya bio die gösteriliyor die geçen seneyi tekrar edelim temeliniz kuvvetlensin zaman var daha demişti tamam dedik.Hocam biz bitiricez nerdeyse periyodik cetvele yeni geçiyoruz 2 hafta sonra geçice o konuya.Ya yazılım var okul notumu yüksek tutmam lazım tekrar diyor bana.Sonra anket yapıldı bizde yazdık derste verimli deil die kadında bizim sınıfa tavır aldı.Seneye yine finale gidicem ama sözel seçeceğim için gidicem.Sözelde iyiyim iyi olunca ilgi var.Bu arada oğlunuzun hangi dersaneye gideceğine siz mi karar veriyorsunuz?