Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Henüz değil kacirmadn.sitesine girKızlar 2 yıllık üniv. mezunuyum. Lisans tamamlama için direk kayıt olmuştu arkadaşlarım birkaç yıl önce.. Şimdi ben bunu kaçırdım mı acaba bilgisi olan varmı?
AÖF sitesini cnm?Henüz değil kacirmadn.sitesine gir
Bir puan mi tutturmam gerekecek. Bilgilerim taze olmadığı için zor olur.Dgs sınavına girip öyle kayt olabiliyorsun artk.
Kaç puan almalı?2016 ve öncesi mezunlarının direl lisans tamamlama hakkı var diye biliyorum ben dgs ye girdim dgs ile yapacağım ama dgsye gitmeden direk yapan arkadaşlarım var benden önce mezun oldukları için
Sınav sonuçta çalışıp girmek lazım.Bir puan mi tutturmam gerekecek. Bilgilerim taze olmadığı için zor olur.
Evet puan sart, tercih vereceksiniz yerlesirseniz kayıt hakkı olacak.Bir puan mi tutturmam gerekecek. Bilgilerim taze olmadığı için zor olur.
Evet yapabilirsinizKonuyla cok ilgisi yok ama üniversite tercihlerini kaçıranlar ek tercihte tercih yapabiliyor mu arkadaşlar bir bilginiz var mi ?
Arkadaş sınava girmediği için buradan kayıt yapamaz bu kayıt tarihleri sınava girip tercih sonucunda yerlesenler için gecerli.
ÖSYM yapıyordu de mi sınavı ya, ay benim kafam gitti.Arkadaş sınava girmediği için buradan kayıt yapamaz bu kayıt tarihleri sınava girip tercih sonucunda yerlesenler için gecerli.