Lisans mezunu olup önlisans bölümü okuyarak kpss de önlisanstan atanma şansı varmı yardım lütfen

Yok maalesef kız kardeşim 2011 girişli haziranda mezun oldu. O girdikten sonra kapandı bölüm, hiç öğrenci alınmadı. Bu yıl da son mezunlarını verdi işte.

Yaaa... Örgün öğretime bebeğimle gidip gelmek çok zor olur benimki bi de ikinci öğretim gündüz iş gece okul oğluma vakit ayıramam

Ben nickimi bahtsız bedevi olarak değiştirmeyi düşünüyorum neden mi , sırf okumak için gittim muhasebe önlisans bölümünü gibi kıytırık bi bölüm okudum. Mezun olacağım yıl ailem sağlık bölümü oku diye diretince sınava tekrar girdim hem açıköğretimden işletme ye başladım hem de laboratuvar teknolojisi okudum o zamanlar sağlık kodu ile atanması çok rahattı yaz tatilinde hastanede stajımı yaptım 2. senemde bölümün kodu değişti dendi sağlık bölümü tarım oldu , dava falan açtık bizden öncekiler sonrakiler tıbbi kodu tekrar aldı, bahtsız bedevi ben ve 200 öğrenci mağdur olduk bu dediğim olaylar 4 yıl önce oldu ben bi umut sağlık olur da atanırım diye önlisanstan sınava girdim 80 aldım 1 kişi bile almadılar laboratuvardan, velhasıl şimdi özel bir şirkette finans sorumlusu olarak çalışıyorum

tabii ki deikinci diplomanızla başvuru şansınız var

Canim sen simdi onlisanstan basvuru yaptigin zaman lisans mezunu muydun ayni zamanda da ondan mi tercih veremedin?

evet canım lisans kpss ye girdiğim için yeni kpss puanım oluştuğu için diğeri yok sayıldı " siz lisansa da girmişsiniz önlisans yazamassınız " dendi ve sistem izin vermedi zaten tercihleri internette giremedim lisans yazdım mecbur

Hmm ama eger sen lisans a basvuru yapmadan direk onlisanstan basvuru yapip sinava girersen sistem atmiyo. Ben sunu merak ediyorum çünkü ayni durumdayiz ben lisanstan basvuru yapmayip 2016 eylulde onlisanstan direk basvuru yapip tercih verebilirmiyim lisansa girmeden?

tabii ki deikinci diplomanızla başvuru şansınız var

öyle bir şey yok bana denilen buydu " eger lisansdan mezun olmadan önce önlisans okumussan ve kpss lisans puanın oluşmamışsa oluyor ve açıköğretim okulu uzatan arkadaşlarım oldu bu yüzden 4e tamamlamadan yerleşen çok oldu ben lisans oldugum için kabul edilmedi konu sahibine önerim osym yi ara sor istersen

lisans mezunu oldugun için yapamıyorsun kpss ye en yüksek diplomayla başvuru hakkı var mesela burda bir konuda okumuştum arkadaş sağlık meslek lisesi mezunu ama açık öğretim lisans bitirmiş kpss lise düzeyinde sınava başvurmuş girmiş iyi puan almış hemşire olarak atanmış ama atamasını yapmamışlar hatta yanıltıcı bilgiler verdiği için suçlu durumuna düşürmüşlerdi . bunun için ben dersaneye sormuştum en doğru bilgiyi personel daire başkanlığını arayarak alabilirsiniz demişlerdi

Ayrımcılık yapmıyorum, öyle anladıysanız kendiniz bilirsiniz. Benim düşünceme göre her şeyin temeli eğitim ve bu öncelik verilmesi gereken bişey. Bunu daha da uzatmayacağım.
Bende fikrimi söyledim arkadaşım uzatılcak bi durum yok zaten amaç birbirimize yardımcı olmak teşekkür ederim samini cvpların için

Hadi yaa, ne bicim bi sistem bu ya? Peki söyle yapsam onlisanstan okuduğum bölümü lisansa cevirsem 4 yilliga tamamlasam 2 lisans diplomam olmus oluyo, istedigimden atababilme sansim olabilecek mi acaba?

Allah yolumuzu önümüzü açık etsin ne diyim arkadaşım. Ben şuan sağlık kurumunda part time çalışıyorum taşeron ve sağlık bölümü okuyup alıştığım işle devam edeyim istiyorum çünkü lisansla atanamam 4işlemi unuttum nerdeyse. Çırpınıyorum yani tutunacak bi dal arıyorum

Hadi yaa, ne bicim bi sistem bu ya? Peki söyle yapsam onlisanstan okuduğum bölümü lisansa cevirsem 4 yilliga tamamlasam 2 lisans diplomam olmus oluyo, istedigimden atababilme sansim olabilecek mi acaba?

tabi öyle olur yani kpss ye başvururken hangisini istiyorsan o bölümün tercihini yapabilirsin

Canim eger bende okursam disardan okumak zorundayim ki ekimde dogum yapicam hayirlisiyla sonrasi bebek olacak dusunsene, aciktan uygun bi bolum bulup 4 yilliga cevirecem mecbur okuduğum bolumu

Canim eger bende okursam disardan okumak zorundayim ki ekimde dogum yapicam hayirlisiyla sonrasi bebek olacak dusunsene, aciktan uygun bi bolum bulup 4 yilliga cevirecem mecbur okuduğum bolumu
Bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. Hakkında hayırlısı olsun umarım mutlu olacağın bi bölüm olur

teknik ve saglik bölümlerinden birinden mezun olursan ön lisanstan atanabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…