Üstün değil zaten ama bu ülkenin doğru düzgün genç öğretmenlere ihtiyacı var, öğretmen atamaları iibfcilerin atamasının önünü kapatmıyor ki zaten. Siz şimdi pişmansınız işletme okuduğunuz için, sizin gibi okuduğu bölüm için pişmanlık duyan yığınla insan var ve bunun sorumlusu eğitim sisteminden yanlışlıklar. Öğrenciler doğru yönlendirilmiyor, siz ileride çocuğunuz da emek verip 4 sene okuyup işsiz kalsın ister misiniz? Gelecekte bizim çocuklarımızın doğru yönlendirilmesi için doğru düzgün genç öğretmenlere ihtiyacımız var ama o da eğitim sistemindeki bozukluk yüzünden şu an resmen ayağa düştü. Ben bu yüzden üzülüyorum öğretmenler atanamadığı için. Üniversitelerin seviyesi çok düşük şu an ve girmek çok kolay. Bunlarda düzeltilme yapılması lazım, ülkenin her meslekten insana ihtiyacı var ama önce eğitim düzeltilmeli bence. Eğitimi düzgün bir ülkede işletme mezununa da değer verilir, mühendisine de, doktoruna da, sonuçta hepsi emek harcayarak okuyor. Ben emek harcama konusunda değilim ama şu an işletme mezunu olduğunuz için üzülmeniz ve buraya bu konuyu açmanızın sebebi yanlış olan eğitim sistemimiz. Ben öğretmenler daha çok emek harcıyor demiyorum ama bir nesli yanlış üniversite seçimlerine yönlendirenler de öğretmenlerdi. Bunun düzelmesi için öğretmen atamalarına çare bulunması gerektiğini düşünüyorum. Bayanlar için çok ideal, yazın iki ay tatili var diye milleti öğretmenliğe yönlendiren öğretmenler yüzünden şu an bu kadar sıkıntı çekiyor öğretmenlik mezunu insanlar. Eğitim düzelirse ekonomi de düzelir, ileride sizin çocuğunuz da işsiz kalmaz 4 sene okuyup emek verip, anlatabiliyor muyum?