- 19 Nisan 2015
- 2.244
- 2.224
-
- Konu Sahibi kahveyokmu
Lisans mezunu olarak 2. Üniv olarak herhangi bir önlisans bölümü okuyup kpss de önlisan bölümünden atanmak mümkünmü arkadaşlar???
İşletme mezunuyum fakat atanamıyorum 2 yıllık bi bölüm istiyorum bölüm değiştirme yafa dediğim gibi önlisanstan atanma şansım varmı?
Bu lisanstan yada işletmeden dönüş yolu yokmu arkadaşlar hayatımın hatasını yapmışım meğer lütfen fikir verin şimdiden teşekkürler
Lisanstan girsem bile sınava önlisans bölümünden atanma gibi bi durum olurmu? Dönüşü yokmu bu konununeğer lisans mezunuysanız mecbur lisanstan girmeniz gerekiyor malesef
Anestezi ameliyathane hizmetleri olmadı tıbbi sekreterlik. Zaten tıbbi sekreterim taşeron2 yıllık hangi bölümü istiyorsunuz?
Lisanstan girsem bile sınava önlisans bölümünden atanma gibi bi durum olurmu? Dönüşü yokmu bu konunun
Bu sosyal hizmeti son zamanda çok duyuyorum. Gerçekten önü açık mı?Sistem in saçmalıklarından bir işte lisans okuduysa eger önlisanstan kpssye giremiyorsun izin vermiyor sistem maalesef , onun yerine avantajlı başka 4 yıllık bölüm okuyabilirsin misal çocuk gelişimi sosyal hizmet vs.
Keşke zamanında akıl veren birileri olsaydı bilinçsizce okuyup şimdi kıvranmasaydım 4yıllık diye tutturdu ailem al işte sonuçları. Yanlış kararımın bedeli bayağı ağır oldu. 4yıllıkta avantajlı bi bölüm varmı hiç bilmiyorum okadarını gözümde almıyo açıkçası ne yapcağımı hiç bilmiyorum. Çok yanlış bi sistem bence. Başka ne yapabilirim arkadaşlarSistem in saçmalıklarından bir işte lisans okuduysa eger önlisanstan kpssye giremiyorsun izin vermiyor sistem maalesef , onun yerine avantajlı başka 4 yıllık bölüm okuyabilirsin misal çocuk gelişimi sosyal hizmet vs.
ben sosyal hizmet mezunuyum yani açık hatta keyfi tercih yapmıyoruz falan il beğenmiyoruz bakanlık beğenmiyoruz meslekte de kaprisimiz çekilmiyoruz o derece şımarığız şuan.Bu sosyal hizmeti son zamanda çok duyuyorum. Gerçekten önü açık mı?
Çoklu alıntı yapamadım tek tek yazıyorum herkeside cvp lamadım kusura bakmayın. Ben hiç hazırlanarak kpss ye giremedim canım hep bişeyler bahane oldu yaşım 31 bu saatten sonra ne yapabilirim bilmiyorum kıvranıyorum tam anlamıyla hayatım mahvoldu gerçekten yanlış kararımla.yok canım öyle bir şey olmaz, lisanstan girdiğin için tercihleride lisans tercihlerinden yapman gerekiyor, ama lisans mezunlarını daha çok alıyorlar memur olarak, yani genelden 4001'den de atanma şansın yok mu canım, bu arada kaç puan alıyorsun, zaten önlisanstada 85ten aşağısı biraz zor, ancak bölüm olarak sağlık gibi aranılan bölümler olucak 85 altı için
Hayır yok.lisans mezunu hiçbir şekilde önlisanstan memur olamaz.Ben hem lisans hem önlisans mezunuyumLisanstan girsem bile sınava önlisans bölümünden atanma gibi bi durum olurmu? Dönüşü yokmu bu konunun
evet benim arkadaşımda iktisat okudu şimdi bin pişman, avantajlı bölümler tabiki de var ve geç değil bence araştırın hemen pes etmeyin benim arkadaşım sosyal hizmet tercih edicek iktisattan atanamıyor.Keşke zamanında akıl veren birileri olsaydı bilinçsizce okuyup şimdi kıvranmasaydım 4yıllık diye tutturdu ailem al işte sonuçları. Yanlış kararımın bedeli bayağı ağır oldu. 4yıllıkta avantajlı bi bölüm varmı hiç bilmiyorum okadarını gözümde almıyo açıkçası ne yapcağımı hiç bilmiyorum. Çok yanlış bi sistem bence. Başka ne yapabilirim arkadaşlar
Çoklu alıntı yapamadım tek tek yazıyorum herkeside cvp lamadım kusura bakmayın. Ben hiç hazırlanarak kpss ye giremedim canım hep bişeyler bahane oldu yaşım 31 bu saatten sonra ne yapabilirim bilmiyorum kıvranıyorum tam anlamıyla hayatım mahvoldu gerçekten yanlış kararımla.
Bende senin dyrumundayim hic lisans kpss ye girmedim 2014 tarih mezunuyum. bitirir bitirmez evlendim 23 yasindayim onlisanstan mezun olacaktm ordan atanmayi dusunuyordum ama simdi ogrendim ki o sansim da yokmusÇoklu alıntı yapamadım tek tek yazıyorum herkeside cvp lamadım kusura bakmayın. Ben hiç hazırlanarak kpss ye giremedim canım hep bişeyler bahane oldu yaşım 31 bu saatten sonra ne yapabilirim bilmiyorum kıvranıyorum tam anlamıyla hayatım mahvoldu gerçekten yanlış kararımla.