ece111 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Eylül 2009 780 5 0 43 İstanbul 17 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ece111 #1 Lisa Klein'in Ofelya kitabına yeni başladım. Tavsiye ediyorum, sürükleyici ve hoş bir kitap. Pişman olmazsınız.
Lisa Klein'in Ofelya kitabına yeni başladım. Tavsiye ediyorum, sürükleyici ve hoş bir kitap. Pişman olmazsınız.
my_everything saglicakla gel yavrum... Kayıtlı Üye 4 Haziran 2009 2.422 10 158 36 5 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ece111 #2 Okumuştum, bende tavsiye ederim gerçekten güzel ve akıcı bir kitaptı.
aci_cikolata ...bir parça çikolata :) Kayıtlı Üye 23 Nisan 2007 190 21 643 İstanbul 20 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ece111 #3 my_everything .!.: Okumuştum, bende tavsiye ederim gerçekten güzel ve akıcı bir kitaptı. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum, Hamlet ve Ofelyanın o büyük aşkına başka bi açıdan bakıyorsunuz...
my_everything .!.: Okumuştum, bende tavsiye ederim gerçekten güzel ve akıcı bir kitaptı. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum, Hamlet ve Ofelyanın o büyük aşkına başka bi açıdan bakıyorsunuz...
F forever_wish Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Haziran 2010 18 1 36 İstanbul 6 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ece111 #4 Ofelya ve Hamlet'in aşkını Shakespeare'den okumanızı tavsiye ederim, bu kitap onunkinin yanında sönük kalıyor :) Kitap başlarda heyecana sarıyor ama en sonunda bence konu dağılıyor. ıdare edebilecek bir kitap.
Ofelya ve Hamlet'in aşkını Shakespeare'den okumanızı tavsiye ederim, bu kitap onunkinin yanında sönük kalıyor :) Kitap başlarda heyecana sarıyor ama en sonunda bence konu dağılıyor. ıdare edebilecek bir kitap.