Herkese merhaba arkadaşlar
Liposuction işlemi için çok araştırma yaptım yaptıranların yorumlarını okudum ama detaylı kimsenin anlatmadığını gördüm. 24 şubatta üst bacak basen bacak içleri bel göbek ve simit bölgelerini aldırdım toplamda 9.200 yağ aldığını söyledi. 1.60 boy ve 63 kiloydum operasyonum 6 saat sürdü. Ameliyattan çıkınca uyandığımda aşırı titreme ve acı hissettim. O titreme zaten acınızı ikiye katlıyor. Sonrasında bir gece hastanede kaldım ağrı kesiciler serumlar derken rahat hissediyorsunuz. Hatta ameliyattan çıktığımda acım dindiğimde bu ne kadar hafif bir operasyonmuş haftaya koşarım bile diyordum. Ertesi gün olduğunda inanılmaz bir şekilde ödemler alt bacağıma indi neredeyse hareket edemiyordum. Tam bir ızdırap tuvalet zaten başlıca bir sıkıntı. Üçüncü gün hafifler derken iyice kötü olmaya başladı acı sürekli düz yatmak zaten çok kötü ödemler felaket derecede hareketinizi kısıtlıyor birinin yardımı olmadan çok zor. Öyle 3 gün sonra hafifler filan diyenlere sakın inanmayın. 4 üncü gün artık allahım naptım ben diye isyan ediyordum 5 ve 6 ıncı gün biraz rahatladım. Bugün sekizinci günüm çok iyi olmasamda ayağa kendim kalkıp yürüyebiliyorum oturuyorum kendim. Ama ayak bileklerime kadar ödemli ve mosmor. Tahminimce normal hayatıma 2 imci haftanın sonunda biraz biraz dönebilirim gibi geliyor. Arkadaşlar tuvalet çok sıkıntı özellikle büyük tuvalet heryeriniz pisleniyor benekten farkınız olmuyor . Ben korseyi çıkartmadığımdan 8 gündür duş alamadım sadece saçlarımı yıkadım kalan bölgelerimi sildim. Belimin baya inceldiğinin göbeğimin gittiğini görüyorum. Basenlerimde fakat halen çok ödemli. Ama değer miydi bunca acıya eziyete bilmiyorum. Sonuç çok güzel olsa dahi Birdaha yaptıracağımı düşünmüyorum. Sadece bundan eminim çekilecek dert değil. Evet benimde psikolojim çok bozulmuştu fiziğime çok takılıyordum giydiğim hiçbirşey olmuyordu yakışmıyordu herkes normalsin desede ben çok takılıyordum. Korseyle uyumak çok sıkıntı tuvalet çok sıkıntı resmen yarı felçi gibisiniz zaman zaten hiçbir şekilde geçmiyor uyku düzeniniz kalmıyor. Kaşıntı ara ara çok canınızı sıkıyor kaşısanız vucüdünüz hissiz. Benim kadar estetiğe düşkün takıntılı birisi nadir vardır. Ve bişektomi burun estetiği dolgular botokslar derken yaptırmadığım şey kalmadı. Ama bu çekilecek dertte değil çilede değil sonuç ne kadar güzel olursa olsun birdaha yaptırmayacağım şeyler arasında liposuction işlemi var. Şuan diğer günlere göre çok durumdayım 8 inci gün ama öyle yok bir haftada sosyal hayatınıza dönersiniz yok 3 günde toplarsınız bunlar hikaye yaptıracak arkadaşlar 2 kere düşünün 8 gün önceki aklım olsa verdiğim bütün paraları hibe eder kaçar giderdim ki benim gibi hareketli yerinde duramayan kişiler için inanılmaz zor bi durum. Bu işlemi yaptıracaksanız lipodem filan gerçekten sağlık sorununuz varsa yaptırın derim ben keyfi yaptırdım evet sonuçta güzel oluyor gibi duruyor ama değermiydi bu kadar acıya ağrıya inanın deymezdi. Sonuçlardan haber ederim