Liplift yaptıranlar,bilgi paylaşımı lütfen

Yaaa, tühh.. Dolgudan degildir uçuk yaa. Bendede arada uçuk oluyor, ilaç kullanıyorum hemen farkettigimde..
Rus dolgu teknigi çok güzel yaaa
Aynen , çok beğendim . Ama biz burada hemen eczaneden alamıyoruz o ilaçları o yüzden maruz kaldım . Ama görüntü güzel

Farklı sonuclar mı elde ediliyor acaba? Arkadaşım klasik yapılandan yapay diye memnun değil ona önermek istedim.
Rus dolgusu da igne giriş yerleri falan çok farklı yerlerden oluyor. Dudagın iç kısmı dışa doğru kıvrılıyor ve dudak daha dolgun duruyor. Dudak dış kısım da şişme olmuyor. Dudagın hattı na da dolgu yapılıyor ve dudak hattı da ortaya çıkıyor.
Ben ikinci dolgu mu da yaptırdım, Rus teknigi ile. Sonuç böyle şu anlık Tabi, liplift de olmuştum

Himm kim acaba ? Ben bunu bi amerikan doktorun hesabinda gordum Dr. Ben Talei (siff Lip lift icin actigi insta hesabi bile var) Islemleri cok dogal geldigi icin o zamandan beri aklimda. Ksitli bilgimle bemim didak yapima corner lip lift ile kombine bir lif lifting yapilmasi gerekiyor giib geliyor istedigim dogal gorunum icin. Dolguyu cenede yaptirdum dudakta nedense benimseyemedim bi turlu. :)

Kizlar adanada rus teknigini yapan var hatta kendisi surekli rusyaya gidiyor teknikleri ogrenmek icin ve super dudak yapiyor intagramda sayfasi var @drestetiksaglik diye
Yapan kisi de drsamira
Ben gidip yaptiracagim yakinda

Dr.orxan.abaslı canım. İnsta da bulxorn_bullhornliplift yaz. Sonuçları görürsün

Reactions: nug
Çok iyi görünüyor gercekten cok begendim. Kim yaptı diye sormam da sakıncası var mı

Farklı sonuclar mı elde ediliyor acaba? Arkadaşım klasik yapılandan yapay diye memnun değil ona önermek istedim.
Benim ilk defa yaptırdım , sonuç şöyle , ilk foto rujlu diğer foto makyajsız işlemden hemen sonra

Eklentiler

• 98941C4F-E752-40C4-A5E6-8BBB27E4F165.png
    162,5 KB · Görüntüleme: 348
  • 736F598F-86C4-4B97-9135-B64714E1AA5E.jpeg
    27,7 KB · Görüntüleme: 334
  • 7DD3BF87-212F-4116-8B9C-C86409FDC423.png
    122,2 KB · Görüntüleme: 360
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…