Sagol canim benimHımm anladım canım çok da doğal güzel durmuş sende güle güle kullan, ben yüz için görüştüğüm de güzel olur mesafe uzamış dediler liplift için ama iz kalır diye istemedim. İzsiz yöntem çıkana kadar bekliyorum :)
doktorunuz kim acaba, bir de ne kadar işlem ücreti :)Merhaba hanımlar, ben de bugün liplift işlemi yaptırdım, dr sadece 3 mm aldı, aslında daha çok alır diye bekliyordum ama şu anda görüntüden memnunum, dudağım tamamen içe dönüktü, şimdi yine ince de olsa bir dudak varbakalım bekleyip Göreceğiz zamanla nasılsıniz görüneceğiniEki Görüntüle 2770603 Eki Görüntüle 2770604 Eki Görüntüle 2770605
Bekleye bekleye iyice yaşlandım :) yıllar geçti hala yüz için tırsıyorum :) tamam canım haber veririm sana özelden de atarım fotoğrafSagol canim benimis kaliyorsa , aynen bekle sen de bir sure . Yaptirinca foto isterim
Merhaba, bende iz kalmadı. Burun ameliyatıda olmuştum, onun izi daha belli mesela. Liplift izi daha sınırda oluyor, daha gizli. Tabi doktorun eli ve sizin iz iyileşmenizle de ilgili birşey bu..Merhaba, lipliftinizden sonra iz kaldı mı? Ben de çok istiyorum ama iz kalıcak diye cesaret edemiyorum. İyi ki yaptırmışım diyor musunuz? Benim burun dudak arası mesafem 13 cm ve üst dudağım alta göre baya ince ve içeri kıvrık gibi. Dr Zekeriya Kul dan randevu aldım ama var ya okadar tereddütlüyüm ki
Merhaba, siz kime olmustunuz ameliyati? Bir de ne kadar surede iyilesti tamamen? Kac gunde disari cikilabilecek hale geldiniz?Merhaba, bende iz kalmadı. Burun ameliyatıda olmuştum, onun izi daha belli mesela. Liplift izi daha sınırda oluyor, daha gizli. Tabi doktorun eli ve sizin iz iyileşmenizle de ilgili birşey bu..
Ben çok memnunum, pişmanlık olmadı.. İhtiyacı olanlara da tavsiye ederim
13 cm yanlışlıkla yazdınız sanırım 1.3 cm doğrusu herhaldeMerhaba, lipliftinizden sonra iz kaldı mı? Ben de çok istiyorum ama iz kalıcak diye cesaret edemiyorum. İyi ki yaptırmışım diyor musunuz? Benim burun dudak arası mesafem 13 cm ve üst dudağım alta göre baya ince ve içeri kıvrık gibi. Dr Zekeriya Kul dan randevu aldım ama var ya okadar tereddütlüyüm ki
Merhaba, Hasan Fındık a oldum ben. İyileşme de sıkıntı yaşamadım, dışarıya rahatlıkla çıktım ben maske takılıyordu o zamanlar zatenMerhaba, siz kime olmustunuz ameliyati? Bir de ne kadar surede iyilesti tamamen? Kac gunde disari cikilabilecek hale geldiniz?
Tesekkur ederim cevabiniz icinMerhaba, Hasan Fındık a oldum ben. İyileşme de sıkıntı yaşamadım, dışarıya rahatlıkla çıktım ben maske takılıyordu o zamanlar zatenİlk birkaç gün ödem oluyor o kadar, başka sıkıntısını yaşamadım
Önceki sayfalarda paylaşmıştım fotoTesekkur ederim cevabiniz icinfoto paylastiniz mi bilmiyorum ama gorebilme imkanim var mi? İyi bayramlar bu arada
ne kadar ödediniz ben hem liplift hm yüz germe düşünüyorumMerhaba, Hasan Fındık a oldum ben. İyileşme de sıkıntı yaşamadım, dışarıya rahatlıkla çıktım ben maske takılıyordu o zamanlar zatenİlk birkaç gün ödem oluyor o kadar, başka sıkıntısını yaşamadım
çene dolgusunu devamlı yaptırmak gerekicek bir süre sonra insan bıkabilirBu arada bu konuyu araştırırken bir şey keşfettim. Çene uzunluğu, burun-dudak arası mesafenin (philtrum) aşağı yukarı iki katı olmalıymış, biraz daha fazla da olabilir. Lip lift kararı almadan önce bu ölçümü yapmayı unutmayın. Eğer ölçüleriniz yerindeyse sadece dudak dolgusu yeterli olabilir sizin için. Philtrum ve çene uzunluğu birbirine yakınsa düşünün bu operasyonu.
Yüz uzar o zaman. Philtrumu uzun, çenesi küçük olanlar liplift yaptırsa daha uygun olabilir demek istedim. Liplifte karşı değilim.o zaman çene dolgusuyla filtrumun iki katı yaparsın çeneyi olur biter olay bu değil bence
iz kalmayacağını bilsem hemen yaptırırm da çok korkuyorum kesi yeri kabarık durur iz kalır diye benim cildim çok hassasYüz uzar o zaman. Philtrumu uzun, çenesi küçük olanlar liplift yaptırsa daha uygun olabilir demek istedim. Liplifte karşı değilim.
Lazerle o izler azaltılabiliyormuş.iz kalmayacağını bilsem hemen yaptırırm da çok korkuyorum kesi yeri kabarık durur iz kalır diye benim cildim çok hassas
doktor öneriniz olur mu siz yaptırdınız mıLazerle o izler azaltılabiliyormuş.
Yok, yaptırmadım. Araştırıyorum, olur muyum olmaz mıyım karar veremedim.doktor öneriniz olur mu siz yaptırdınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?