6bin tl çok değil mi ya? Burunla saatlerce kemikleri kırıp düzeltiyorlar fiyatı daha az, bu yarım saat bile sürmüyor alt tarafı dderiyi kesip daha yukarı dikiyor..Ahmet Karaca’lar ve Berker büyükgüral yapıyor Berker bey 6000 bin demişti belki bir indirim payı olabilir instagramda yaptıklarını yayınlamıştı
6bin tl çok değil mi ya? Burunla saatlerce kemikleri kırıp düzeltiyorlar fiyatı daha az, bu yarım saat bile sürmüyor alt tarafı dderiyi kesip daha yukarı dikiyor..
Yeni uye oldum buraya 23 yasindayim ve bu estetigi bende yaptirmayi dusunuyorum bu kusurumdan cok rahatsizim surekli gulmek zorunda kaliyorum gulmedigim zamanlarda suratim asik gibi duruyor herkes moralinmi bozuk diyor istanbulda bildiginiz yaptirdiginiz guvenilir bir doktor varmi? Ben buldum bi tane instagram uzerinden herkese yapmiyrum dedi kontrole cagirdi ama 8.0000 tl dedi bu fiyat cok fazla geldi bana.. istanbulda yapan varsa cevaplarinizi bekliyorumm.
Op. Dr. Ebru Şen ile görüşün. Arkadaşım yaptırdı, iz gözükmüyor. Ben de 8 Mart’a randevu aldım, bakalım. sevgilerIstanbulda yaptiran var mi
Op. Dr. Ebru Şen ile görüşün. Arkadaşım yaptırdı, iz gözükmüyor. Ben de 8 Mart’a randevu aldım, bakalım. sevgiler
Ameliyattan bir kaç ay sonra 1-2mm lik inme oluyormuş oldu mu sizdeMerhaba, Dr. Gursel beye yaptirdim liplift ameliyatimi. cok memnunum. Isterseniz oncesi ve sonrasi fotolarimi gonderebilirim. Baska islemler icin de tavsiye ederim. Hic egosu olmayan, her turlu sorunuza zaman ayiran, guven veren bir doktor.
Kızlar internette arastırma yaparken lip lift operasyonu ile ilgili bilgiye ulaştım, sanırım benim ihtiyacım olan sey bu! Hem dudak burun mesafemin kısalmasını hemde üst dudagımının biraz daha dısa kıvrık olmasını istiyorum, sanırım dudak dolgusu bunu sağlayamayacak.
Aranızda bu operasyonu yapan var mı ?
"Yapılan sadece dudagın içine orta kırmızı kısmı hafifce kaldıran iki adet dikiş atmaktan ibarettir, ameliyatın özü dudagın orta kırmızı kısmını, burun deliklerinin tabanına içeriden iki dikişle asmaktır. böylece dudak orta kısmı hafifce kalkar ve dısa döner."
Merhaba Kızlar...
Ben 2012’de burun ameliyatı oldum ve ozamandan beri bu mesafe kötü duruyordu. Haziran ayında Liplift oldum. Henüz 2 ay bile olmadı ve şimdilik memnunum. Sorularınız varsa sorabilirsiniz. Ekte fotoyu görebilirsiniz. Eskiden ağız kısmım daha erkeksiymiş
Merhaba, bişey sormak istiyorum. Operasyondan bir hafta, 10 gün sonra gülmeniz ile ilgili sorun oluyor mu? Youtubeda izlediğim bi videoda kadin operasyonun 16. gününde hala gülemiyordu, nasıl desem ağzıni büzerek gülüyordu. :) bu da tam iyilesmedigi anlamına geliyor. Sizde de böyle mi oldu
Evet neredeyse 1 ay sürdü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?