Herkese Merhaba öncelikle daha önce bu konu açılmış fakat görüyorum ki çok sayfa ileride kalmış fazla talep görmemiş.. Öncelikle deneyimimden bahsedip daha sonra bana katılıp katılmama tercihini sunuyorum size :)
Öncelikle şunu söylemeliyim ki bu bir arınma detoksu ismini tarayıcınızdan aratarak zayıflama dışında da ne kadar faydası olduğunu takip edebilirsiniz ..
Ben geçtiğimiz hafta 6 gün bu detoksun denemesini yaptım deneme dediğim öncelikle kendimdeki değişimleri gözlemleyerek ona göre hareket etme kararı aldım ..
6 günde Deneyimlerim :
-4.600 kilogram verdim
- cildimde ( yüzüm dahil tüm vücudumda ) pamuksu bir yumuşalık oldu bunun sebebi vucut hücrelerinizdeki atıklar o yediğimiz cipsler kızarmalar hamurlar o atıklar gittikçe daha sağlıklı bir cilt ki bu süreçte sivilcelerim geçmesiyle birlikte en ufak bir kızarıklık olmadı yüzümde ..
- Sabahları dinç uyanma bunun altını çizmek istiyorum sonuçta insan dışarıdan bakınca sıvıyla gününü tamamlıyor ve enerji kaybı halsizlik baş ağrısı olur sanılıyor fakat işin boyutu farklı benim uykum düzene girdi rahat uyanıp gece de sağlıklı saatlerde uyumaya başladım yaz saatiyle 12 - 1 gibi
- Şişkinlik hazımsızlık gibi şikayetler olmuyor ki tartıda her gün kilo verdiğinizi görmek size pozitif bir enerji veriyor
bu altı günün üzerine 2 gün ara vererek diyet dışında vücudumu gözlemledim burda önemli olan ilk gün sadece meyve suyu 2. gün meyve suyu + sebze 3. gün normal besine geçmek fakat ben o kadar zaman ayırmamak adına direk katı besine geçtim
deneyimim:
- öncelikle katı besin aldığımdan dolayı sanırım tartıda 1 kilo fazla çıkıyorum bu yiyeceklerin midemde bulunmasından dolayı sanıyorum
-şişkinlik hissi ( bunda midemin küçülmesinin büyük payı var )
- uyandığımda üstümde bir ağırlık
durum bu arkadaşlar ben bu psikolojimizi hazırlayarak çok güzel sonuçlar alacağımızı düşünüyorum.
Malzemeler yarım limon 1 yemek kaşığı akçaağaç şurubu 1 çay kaşığı cayenne biberi 300 ml grama tamamlayacak su bu ölçü yalnızca 1 bardak için .. gün içerisinde 12 bardağa kadar içebiliyorsunuz 1 bardak yaklaşık 70 kalori yaptığından normal bir diyet kalorisi alıyorsunuz fakat limon ve biberin yağ yakıcı özelliği sayesinde hem enerji alıyor hem yağ yakıyorsunuz bunun dışında katı besin yok .
sabahları yarım litre suya 1 çay kaşığı deniz tuzu karıştırıp içiyorsunuz tadı hoş değil fakat bütün vucudunuz bu su ile yıkanıyor dış temizlik kadar iç temizlikte önemli ayrıca 2 litre su gün boyuncaa içilecek diyette akşamları sinameki içeren bitki çayı fakat ben sinameki içeren bitki çayı içmedim sebebi katı bir besin almadığınız halde afedersiniz ama kaka yapabiliryorsunuz bunun sebebi bücudunuzdaki atıkların ve o yağların atımı diye düşünüyorum ve limonata karışımıma buz ekleyerek daha lezzetli hale getiriyorum ( olabildiğince
) böylece soğuk tüketim hem kalori yakımını arttırıyor hem de yaz günleri olarak insanı ferahlatıyor söyleyeceklerim bunlar ben başlıyorum isteyen ve psikolojik artık yeter artık tatlı tuzlu her hangi bir yemek sağlığım ve güzelliğimden önemli değil diyebilen kendini kontrol edebilecek arkadaşları bekliyorum ki 3. günle birlikte acıkmadığınızı görünce eminim şaşırıcaksınız .
detoks süresi 10 ile 40 arasında değiliyor ve 40 günden fazlası yalnızca doktor kontrolüyle gerçekleşilebileceği söyleniyor benim hedefim 25 gün yapmak ki eğer bu süreçte 18 kiloyu tamamlarsam daha da kısa zamana çekebilirim herkesi bekliyorum :)