Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ee canım sen kullanıyor musun şu an bi etkisini görüyor musun? Ben de zayıflamak için bunu yapmak istiyorum boyum 1.69 kilom 67-66 ayva göbeğim var ve kalçalarım buyuk birz kilo versem çok iyi olucak
ağır gelenler belkide arkadaşımızın dediği gibi yemekten sonrada içebilir veya yarım çay bardağına su katıp içebilir ama ana malzeminin içine su koymayın tabi içeceğiniz kısıma dökün suyu :) ben bigün içiyorum bigün içmiyorum :) sivilce olayına iyi geliyor doğrudur . cildimde parlama var onun haricinde kesinlikle metebolizmam acayip hızlandı yani yer yemez wc de buluyorum kendimi .. ayrıca önceden çok halsizlik oluyordu bende ama şimdi öyle bir şey yok gözümü açar açmaz dikiliyorum yorgunluk v.s olmuyor. ayrıca geçenlerde adetim gecikmişti bunu ilk içtiğim günden 1 saat sonra adetimi söktü diyebilirim.Cildimde pullanma oluyordu artık oda yok nedense. Şuanlık aklıma başka gelen birşey yok.
medne .!.:Damarımdaki daralmalara ne gibi etkisi var bilemem ama bir ay gibi kısa sürede yukarıdaki gibi bir sonuç mükemmel ötesidir bence.
Kullananlara danışmak istediğim bir nokta: Tansiyon ilacı olarak TENSİNOR 100 Mg. Kullanıyorum. Kalp hızı aşırı yavaşladı. Göğüs ağrılarım arttı. Kullanırken diğer ilaçları kesmek yada azaltmak gerekiyor mu?
Kan aldırmaya aç karına ve bu iksiri içmiş olarak gittim. Yirmi yıllık hemşirenin tepkisi: Ben yirmi yıllık hemşireyim. Kolların ikisinden de girdim kan gelmedi. bilek damarındayım volüm yok. Üçüncü hemşire geldi. Sol elimin üzerinden şırınga ile kan aldı. İki üç dakika uğraştı, beni kıvrandırdı. Bu sayede mucize iksirin yan etkileri ile tanışmış olduk. (Keh keh)
Bizzat denemiş ve DM, Kollestrol, HT ve KD hastası olarak tavsiye ederim. Ancak özellikle tansiyon ilaçları ile etkileşimini doktora danışın. Doktorun tavsiyelerini de burada paylaşırsanız sevnirim.
Allah Herkese Dünyada ve Ahirette Sıhhat ve Afiyetler İhsan Etsin.
Bu yazıyı okuyunca kafam karıştı... annem e yapmayı düşünüyorum ama annem yüksek tansiyon hastası ve ilaç kullanıyor. acaba yan bi etki eder mi ilaçla beraber kullanırsa... acil cevap yazarmısın bana canım....