sabah - 11:00
- 1 dl tam buğday ekmeği
- 1 kk peynir - light değil...
- 5 yeşil zeytin
- domates
- çay
öğle - 14:30
- 1 parça ızgara tavuk göğsü - el ayası kadar
- 1 küçük domates
- 1 bardak ayran
- 2 yk Amerikan salatası
komşu bir tabak getirmişti bir gün öncesi akşam - içinde pilav, köfte, tavuk, pancar turşusu ve Amerikan salatası vardı (kimi rus salatası da diyor)
etler ya ızgara ya da mangaldı ama yağlı değildi kendi yağında belki pişmiştir ama birazcık tuzlu geldi
Amerikan salatasını da 1.5 yıl falan oldu aslında çok severim ama mayonezli diye yemiyordum hatta gecen sene ev arkadaşlarımla yarı mayonez,yarı yogurtla yapardık daha hafif olsun diye... özlemişim beni epey idare eder bu, bi 1.5 yıl daha götürür
akşam - 17:45
- 3 kepçe tavuk suyuna şehriye çorbası
- 1 bardak ayran
- 4-5yk brokoli salatası
ara - 2217: annemler anca o saatte yapıyorlar yaaaa
- 6 küçük kestane
- küçük bir dl armut
su - 1,4lt
spor...
- 2 mil leslie (25dk)
- 7dk slim in6
- 10 pilates hareketi (5+5 - 2 farklı hareketten 5er tane)
- 30 yana bacak hareketi (her iki bacak toplam 60)
- 20 kalça hareketi (toplamda40)
al cnm al... bi zmnlar daha iyiydim de... ama menü planlama hakkında yardımcı olurum hamişsin galiba???diyet listelerin oldukça iyi, takibe alayım arada banada menüde fikir verir. diyetinde başarılar :)
al cnm al... bi zmnlar daha iyiydim de... ama menü planlama hakkında yardımcı olurum hamişsin galiba???
bak dikkat et beslenmene tamam mı cnm???
ayyy cnm bnm bak kilo alman yediklerini azaltmanla doğru orantılı,ben daha az yiyorum ama kilo alıyorum. sanırım hem bebek, hemde kabızlık yüzünden. kendi halime acır oldum yavhuu. nazar değmesin sen ver doğumdan sonra bende sen gibi tüm kiloları vericem inşallah
cnm hoşgelmişsinlilişim canım nasılsın ne güzel vermişssin 5 kilo :):): ben saldım çayıra modundayım yakında banada doktor zorla diyet vericek gelirim buralara nerdeyse 6 kilo aldım daha 4 ayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?