18.02.2012 - Cumartesi günkü menüm
sabah - 11:00
- salçalı yumurta
- 1 dl tam buğday ekmeği
- çay
(belki 1 çay kaşığı bal da yemiş olabilirim hatırlamıyorum)
öğle - 14:30
- 1 tabak dolusu kısır (bol maydanozlu ve ekşili)
bugun bnm için önemliydi çünkü cuma yapamamıştım gönlümce cumartesi yedim işte
akşam - 19:00
- kalan kısırı yedim (1 kase falandı)
- 2 poğaça
ara - 21:30
- 1 kase kahveli puding (az şekerle kendim yaptım kakao yoktu kahve kattım)
su - 1,2 lt
spor - yok
o gün homini gırtlak yedim durduramadım kendimi tamamen psikolojik biliyorum
birkaç gün de etkileri sürdü
o zamanlarda donuyordum resmen
bi de kardeşim hastaydı bana geçmişti kaç gün boyunca çok kötüydüm... bi de hasta olmamak için dışarı bile çıkmıyorum düşünün artık... ama pc bnm odada ve gece yarılarına kadar işgal durumda, sigara içer, hasta olur, nefes alıp veriyor sonuçta bnm odaya siniyor, sigara kokusu tıkıyor beni ztn, camı açsam gecenim bi yarısı hava buz gibi, inanın hiç sevmediğim bişeyi yapıyorum o günlerden beri akşam yatarken yatakta bile çorap giyiyorum yoksa üşümekten uykusuz kalıyorum ayaklarım hiç ısınmıyor annem bile dışardan geldiğinde ellerim onunkinden soğuk oluyor, o derece yani...
o gün halsizdim su içmek istemiyordum boğazım agrıyordu bi de oda sıcaklığı su bile bnm için soğuk, o da boğazlarımı direkt ağrıtır, yazın bile oda sıcaklığında su içerim çok ılık gelirse azcık soğuk su takviyesi yaparım ama o da yani çok soğuk olmaz
spor yapcak halim ztn yoktu
sabah - 11:00
- salçalı yumurta
- 1 dl tam buğday ekmeği
- çay
(belki 1 çay kaşığı bal da yemiş olabilirim hatırlamıyorum)
öğle - 14:30
- 1 tabak dolusu kısır (bol maydanozlu ve ekşili)
bugun bnm için önemliydi çünkü cuma yapamamıştım gönlümce cumartesi yedim işte
akşam - 19:00
- kalan kısırı yedim (1 kase falandı)
- 2 poğaça
ara - 21:30
- 1 kase kahveli puding (az şekerle kendim yaptım kakao yoktu kahve kattım)
su - 1,2 lt
spor - yok
o gün homini gırtlak yedim durduramadım kendimi tamamen psikolojik biliyorum
birkaç gün de etkileri sürdü
o zamanlarda donuyordum resmen
bi de kardeşim hastaydı bana geçmişti kaç gün boyunca çok kötüydüm... bi de hasta olmamak için dışarı bile çıkmıyorum düşünün artık... ama pc bnm odada ve gece yarılarına kadar işgal durumda, sigara içer, hasta olur, nefes alıp veriyor sonuçta bnm odaya siniyor, sigara kokusu tıkıyor beni ztn, camı açsam gecenim bi yarısı hava buz gibi, inanın hiç sevmediğim bişeyi yapıyorum o günlerden beri akşam yatarken yatakta bile çorap giyiyorum yoksa üşümekten uykusuz kalıyorum ayaklarım hiç ısınmıyor annem bile dışardan geldiğinde ellerim onunkinden soğuk oluyor, o derece yani...
o gün halsizdim su içmek istemiyordum boğazım agrıyordu bi de oda sıcaklığı su bile bnm için soğuk, o da boğazlarımı direkt ağrıtır, yazın bile oda sıcaklığında su içerim çok ılık gelirse azcık soğuk su takviyesi yaparım ama o da yani çok soğuk olmaz
spor yapcak halim ztn yoktu