How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Lily86'nın Diyet Günlüğü

lilycim menülerine bakınca ailelyle beraber yaşamanın sonucu diyorum..mecburen evde ne pişiyosa o yeniyor.sen zor olanı başarmaya çalışıyosun canım :3:

tatlım geçmişi okudum. son hamurişleri fena olmuş ama. yinede inancınla halledebileceğini biliyorum. Diyet günlüklerinden diyet başarı öykülerine taşınacağın günü bekliyorum. ;İnan sana çok inanıyor güveniyorum. BAŞARACAKSIN YILMA YETERKİİ:38:

lilycim menülerine bakınca ailelyle beraber yaşamanın sonucu diyorum..mecburen evde ne pişiyosa o yeniyor.sen zor olanı başarmaya çalışıyosun canım :3:
öyle cnm yaaa... evde ne pişiyorsa o, bi de ztn evde yemeği genelde ben yapıyorum annem bazen yapmıyor bana bırakıyor az yağ koyuyorum tuz koymuyorum ama bizde etsiz yemek pişmiyor sebze yemekleri sade beğenilmiyor, ben sebze severim ama ztn aileye yemek pişirmek uğraştırıyor, bunun bulaşığı var çayı var çöreği var.... bi de beraber oturup ayrı yemek yersem olmuyor ztn ben de tat alamıyorum çünkü bi ara diyetisyene gidiyordum o zmn ayrı yemek yapıyordum kendime, aynı sofrada başka yiyecekler oluyordu bnm cnm da çekiyor yapılanlardan o yuzden ztn veremedim çünkü motivasyon düşüyor ayrı gayrı olunca...

yine de şükür 5kg verdim azar azar gider belki ama kalıcı olur inşallah
tatlım geçmişi okudum. son hamurişleri fena olmuş ama. yinede inancınla halledebileceğini biliyorum. Diyet günlüklerinden diyet başarı öykülerine taşınacağın günü bekliyorum. ;İnan sana çok inanıyor güveniyorum. BAŞARACAKSIN YILMA YETERKİİ:38:
valla tatlım 1 haftadır böyle... ztn annem habire hamur işi yapıyor yemesem cnm çekiyor yesem kilo alıyorum diye başka şeylerden kısıyorum yani inan zor hele ki devamlı mutfaktayım, şükür eskiye oranla ölçümü biliyorum ama bazen işte karnım tok olsa da ruhum istiyor...
inşallah azar azar da olsa kurtulacağım bu kilolardan, hep beraber başaracağız cnm, ben yılmadım Allahın izniyle, siz de bırakmayın birbirimizden desteği esirgemedikten ve buraya yazmayı bırakmadıktan sonra ben 1 yıl da sürse zayıflayacagım sen de böyle düşün olur mu tatlım???:34:

kızlar topiğime geldiğiniz için teşekkürler,:38:
sevgiler...:16::16::16:

selam herkese...:3:

kızlar ben iyice unutkanlaştım, sanırım kansızlık var bende... ztn vardı değerler sınırdaydı ama iyice arttı herhalde, çünkü arada ani baş dönmeleri yaşıyorum, dengemi kaybediyorum falan... bir de unutkanlık da var bu aralar mesela dünkü menümü bugun yazdım ama ne yediğimi bile hatırlayamadım yaa..... ztn çok da üşüyorum halbuki burası genele bakıldığında daha ılıman biyer, geçen yıl karda bile bu kadar üşümedim, geceleri ayaklarım ve ellerim hiç ısınmıyor, yatağın içinde bile sırtım üşüyor o derece yani....

neyse menümü yazayım...
bugun erken kalktım o yuzden çift kahvaltı etmiş oldum ya...:17:

sabah - 08:00
- 1/3 otlu börek - dünden kalan
- 1 kk kadar küçük kaşarlı tost ama beyaz ekmektendi:17:
- 1 çay bardağı kadar meyveli çay

kahvaltı - 10:00
- 1 küçük dl tahıllı ekmek
- lorlu salata
- 1 yeşil zeytin
- domates
- 4-5 çay kaşığı az pekmezli tahin
- çay
aslında pekmezi çoğaltıp tahini azaltsam iyi olacak, en azından kan yapıyor pekmez ztn tahini tatlı sevmiyorum ona da ara versem iyi olacak bu aralar iyi dadandım ona ama napayım seviyorum:17:

öğle - 15:40
- 1 otlu sac böreği - bitti sonunda:1:
- yarım kase yogurt
- 1 pkt bitterli gofret - 38g:17:
kardeşlerim kaç gündür yiyorlar ben de bittere dayanamam...

akşam - 18:00
- 2-3 yk kıymalı ıspanak yemeği
- 1 yk yogurt

ara - 19:30
- çayla 5 petibör bisküvi - misafirler vardı

ara - 21:15
- 8 tane küçük kestane
- yarım armut

su - 1-1,5 lt anca oldu içemedim gündüz dışardaydım:17:
spor - 1 saate yakın yürüdük annem ve babamla belki 1 mil yaparım

işte bugun de böyle kaçamaklı bir gün oldu yaaaa.....
ama yarına menüm hazır bile kahvaltı+öğlen sebze yogurt+ akşam da kendime sebze çorbası yapıcam detoks çorbası tarzında bişey yarın vücudu dinlendirme niyetindeyim ztn annemler de olmayacak bahçe evinde kalcaklar, oh mis:8::8::8:
bunu hak ettim ben kaç gündür tıkındım olmuyor böyle... neyse bu kadar yeter:1:

hepinize sevgiler güzellerim...:16::16::16:

Son düzenleme:
selam herkese:3::3::3:
bu aralar günlüğümü ihmal ettim biliyorum:17::17::17:
neyse yazayım...
kızlar dünün menüsü aşağıdaki gibi...
sabah - 10:15
- 1.5 dl tahıllı ekmek
- 1
http://www.kadinlarkulubu.com/forum.phpkk peynir
- 5-6 yeşil zeytin
- domates
- 3 çay kaşığı az pekmezli tahin
- çay

öğle - 13:40
- 5-6 yk tavuklu sebze yemeği (bezelye, küp şeklinde patates ve havuç da var içinde)
- 2 yk yogurt

ara - 15:45
- 1 kivi
- 5-6 küçük kestane(dünden kaldı o yuzden yedim 1 gün önce piştiği için nişasta yapısı bozuluyormuş)
- 1 küçük ceviz

ara - 17:30 :17::17::17:
- tencerenin dibinindeki pudingi yedim 1 kaseye yakındır
- içine de kalan 3-4 petibörü kırıp yedim

akşam - 19:00
- 1 tabak karnabahar yemeği
- 2 dl kk kadar pudingli pasta

spor - yapamadım uyuyakaldım
su - 1,5lt anca olmuştu

ilacımı bile gece kalkıp içmiştim
ama 300ml bardakta suyum hep yanımda bilgisayar masasında, arada yudumlaya yudumlaya bitiriyorum

işte bu kadar kızlar
yediğim kaçamaklardan dolayı akşam sadece karnabahar yemeğini yedim ama dolu bir tabaktı buzdolabında duruyordu annem bana bırakmıştı
birazdan netten çıkcam mutfağı toplayıp kendime detoks çorbası yapmayı planlıyorum nasıl mı? pırasa, havuç, evde başka ne varsa işte kabak, varsa brokoli vs koyup bir avuç kadar da bulgur ya da bir patates atmayı planlıyorum un koymadan soğal olarak koyulaşması için... tabii içine yeşillik de koymayı planlıyorum maydanoz dereotu vs...
işte bunu içerim akşam varsa da sebze yemeği
bir de bugun spor yapcam inşallah işte boyle fıstıklarım...:21:
görüşmek üzere...
sevgiler...
:16::16::16::16::16:

Son düzenleme:
lilycim kaçamaksız günün olmuyor sanırım ama senin suçun yok evde olunca çok zor yememek sen sadece tatlarına bak ,sporu ihmal etmemeye çalış bol bol su iç (diyene bak diycem ama bakma)..sevgiler :16:

Son düzenleme:
selam:3:
bugun biraz daha derli toplu bir menüyle karşınızdayım
çorbayı yapamadım annemler erken geldi ama yarın mutlaka yapasım var detoks çorbası gibi bişey hem sebze olduğundan bağışıklık için de iyi...
neyse menümü yazayım ben...

sabah - 11:15
- 1.5 dl tahıllı ekmek
- salçalı yumurta
- 3 çay kaşığı tahin-pekmez
- 300ml çay

ara - 12:45
- 2 kk kadar pudingli pasta (3 yk puding+2-3 petibör falan tahminimce)

öğle - 15:45
- 1 küçük kase yogurt
- 2 anamur muzu - miniciklerdi
- 2 kuru incir (kendi kuruttuklarımız)

akşam - 16:15
- 4 yk kıymalı ıspanak yemeği
- 1 yk bezelye yemeği
- 4 yk yogurt
- 3 yk yogurtlu havuç salatası
- 1 parmak salatalık+1 parmak havuç turşusu

spor -henüz yapmadım ama en az 25dk o kesin yapınca yazarım
su - 1 lt falan oldu 1.5ltya tamamlarım:17:

hepinize sevgiler fıstıklarım...:3:

selam tatlım
menüler bence süperde bişiy öğrenmek istiyorum 4 yk yazdığım bu bildiğimiz kaşık mı 1 yk bezelye ile falan nasıl doyuyosun? nasıl kendini tutuyosun benim ölçüm mü büyük ondan mı olmuyo acaba? bide sana azminden dolayı maşallah diyeyim canım arkadaşım :nazar:

canııııııııııım :) ben geldiiiiim... ya gelemiyorum yaaa. sizde çok özluyorum. şu yenı bılgısayar programı benı mahfetti. hala eksıklıkler var ve ben yazılımcılar peşinde kosuyorum. onu yazıdr bunu yazıdr. off off. yanı unutmadım sizi.

ama cızelgeye bakınca hıc oynama yook. acaba kılolar verıldıde orayamı yansımadı bılemıyorum yaniiii. :57:

selam:3:
bugun biraz daha derli toplu bir menüyle karşınızdayım
çorbayı yapamadım annemler erken geldi ama yarın mutlaka yapasım var detoks çorbası gibi bişey hem sebze olduğundan bağışıklık için de iyi...
neyse menümü yazayım ben...

sabah - 11:15
- 1.5 dl tahıllı ekmek
- salçalı yumurta
- 3 çay kaşığı tahin-pekmez
- 300ml çay

ara - 12:45
- 2 kk kadar pudingli pasta (3 yk puding+2-3 petibör falan tahminimce)

öğle - 15:45
- 1 küçük kase yogurt
- 2 anamur muzu - miniciklerdi
- 2 kuru incir (kendi kuruttuklarımız)

akşam - 16:15
- 4 yk kıymalı ıspanak yemeği
- 1 yk bezelye yemeği
- 4 yk yogurt
- 3 yk yogurtlu havuç salatası
- 1 parmak salatalık+1 parmak havuç turşusu

spor -henüz yapmadım ama en az 25dk o kesin yapınca yazarım
su - 1 lt falan oldu 1.5ltya tamamlarım:17:

hepinize sevgiler fıstıklarım...:3:

lilycim pudingli pasta dışında menünü beğendim canım :46:

canııııııııııım :) ben geldiiiiim... ya gelemiyorum yaaa. sizde çok özluyorum. şu yenı bılgısayar programı benı mahfetti. hala eksıklıkler var ve ben yazılımcılar peşinde kosuyorum. onu yazıdr bunu yazıdr. off off. yanı unutmadım sizi.

ama cızelgeye bakınca hıc oynama yook. acaba kılolar verıldıde orayamı yansımadı bılemıyorum yaniiii. :57:
tatlım hoşgeldin:3:
biliyorum şekerim işlerin yoğundu bir de kardeşinin durumu falan, unutulmadığımı biliyorum cnm sağol ziyaretin için:38:
çizelgeye gelince, azalma var da güncelleyemedim:17:

canım ben artık geldim ve sözümü de tutarak kahvaltıdan başladım normal yemeye :) hani konuşmuştuk ya artık dahil edebilirsen beni çok sevinirim:)

canım ben artık geldim ve sözümü de tutarak kahvaltıdan başladım normal yemeye :) hani konuşmuştuk ya artık dahil edebilirsen beni çok sevinirim:)
tatlım geldimmmmmm:3:
seni de ekliyorum haberin olsun ama kaçmak asmak yok ona göre:20:
sana özelden de mesaj göndercem orda ayrntı veririm

öptüm şekerimmmmmm:38:
lily yok canım bir hafta kadar giremiyecek

topiğime yokluğumda sahip çıktığın için teşekkür ederim kardeşşşşşşşşşşşşşş:29:
lilymmmm nerdesin senn ben geldin sen yoksun umarım iyisindir güzel arkadaşım benimmmmm
hoşgeldin esinimmmmmmmm:3::3::3:
memleketteydim tatlım yeni geldim sayılır
nerelerdesn ya özlettin kendini:29::16:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar:3:
yaklaşık 2 haftadır günlüğüme yazmadım biliyorum
10 gun kadar memleketteydik birkaç gündür de malum havalar soğuk, üşüyoruz işte:18::18::18::18::18:
neyse ben menülerimi yazdım defterime
pek iç açıcı değiller ama napalım kötü olsa da paylaşacagım kendime söz verdim öncelikle, sonra da sizlere...
yazmazsam olmaz:20:

21.01.2012 - Cumartesi - sizden ayrı 1. gün

o gün sabah 5e doğru anca yatabilmiştim malum bildirim günüydü ve takip ettiğim bir sayfada kilo bildirim çizelgesi yapma görevimden dolayı onunla uğraştım
üstelik gece anca müsaitti bilgisayar bi de o gun tv izleyeceğim tuttu işte:27:
1-2 saat uyuyup kalacaktım sözde...
evi toparlamam aynı zmanda hazırlık yapmam gerekiyordu annemler yoktular o gun geleceklerdi bahçeden
o kadar çok üşüyordum ki zar zor uyumaya çalışırken dalmışım, sabah bi kalktım sat 10:30........
aaaaaaaaa dedim o hızla sadece su içtim sanırım, mutfağı topladım odaları topladım, hazırlığımı yaptım kahvaltı hazırladım derken saat öğlen 12:30 oldu... işte menüm...

sabah - 12:30
- 1 dl tam bugday ekmeği
- 1 kk light beyaz peynir
- 4 yeşil zeytin
- domates
- 2-3 çay kaşığı tahin-pekmez
- yarım çay bardağı kadar meyve çayı

öğle - 15:20 (yoldaydık)
- 1 bardak yağsız süt
- 1 haşhaşlı çörek:17:

ara - 17:00
- 1 simit (çıtır çıtır tazecikti dayanamadım:17:)

akşam - 19:15 (evimize varmıştık)
- 6-7 yk tavuklu kabak yemeği - pirinçliydi
- 2 lahana sarma
- 3-4 yk yogurt

ara - 20:45 - çay saati
- çeyrek simit
- küçük bir poğaça - sadece hamurdu içi yoktu

spor - yok
su - 1750ml

toplamda yaklaşık 1000 kalori falandır oyle hesapladım

22.01.2012 - Pazar

sabah - 10:30
- 1 dl tam buğday ekmeği
- çeyrek simit
- 1 kk light beyaz peynir
- 4 yeşil zeytin
- domates
- 1-2 çay kaşığı fıstık ezmesi
- 2 çay kaşığı çilek reçeli
- 2 bardak çay

öğle - 15:30 (misafir vardı maalesef yemek yiyemedim:50:)
- 1 lorlu poğaça
- yarım haşhaşlı çörek
- 1 fincan yeşilçay (götürmeyi unutmuşum çantamda bir tane bulunca içtim)

akşam - 18:00
- 4-5 yk tavuklu kabak yemeği
- 3-4 yk yogurt

ara - 21:00 - iyice battım:14:
- yarım pkt biskrem
- 3 kakaolu gofret
- yarım poğaça
- haşhaşlı çörek yedim bi de:14:
- çay

su - 1 lt
spor - 25 dk müzik eşliğinde leslie hareketleri - tempolu yaptım terledim aslında devam edecektim de misafir geldi:50:

ya gece batırdım mahvettim tv karşısında durmadı pis boğazım:14:

Back