Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle cnm yaaa... evde ne pişiyorsa o, bi de ztn evde yemeği genelde ben yapıyorum annem bazen yapmıyor bana bırakıyor az yağ koyuyorum tuz koymuyorum ama bizde etsiz yemek pişmiyor sebze yemekleri sade beğenilmiyor, ben sebze severim ama ztn aileye yemek pişirmek uğraştırıyor, bunun bulaşığı var çayı var çöreği var.... bi de beraber oturup ayrı yemek yersem olmuyor ztn ben de tat alamıyorum çünkü bi ara diyetisyene gidiyordum o zmn ayrı yemek yapıyordum kendime, aynı sofrada başka yiyecekler oluyordu bnm cnm da çekiyor yapılanlardan o yuzden ztn veremedim çünkü motivasyon düşüyor ayrı gayrı olunca...lilycim menülerine bakınca ailelyle beraber yaşamanın sonucu diyorum..mecburen evde ne pişiyosa o yeniyor.sen zor olanı başarmaya çalışıyosun canım
valla tatlım 1 haftadır böyle... ztn annem habire hamur işi yapıyor yemesem cnm çekiyor yesem kilo alıyorum diye başka şeylerden kısıyorum yani inan zor hele ki devamlı mutfaktayım, şükür eskiye oranla ölçümü biliyorum ama bazen işte karnım tok olsa da ruhum istiyor...tatlım geçmişi okudum. son hamurişleri fena olmuş ama. yinede inancınla halledebileceğini biliyorum. Diyet günlüklerinden diyet başarı öykülerine taşınacağın günü bekliyorum. ;İnan sana çok inanıyor güveniyorum. BAŞARACAKSIN YILMA YETERKİİ
lilycim pudingli pasta dışında menünü beğendim canımselam
bugun biraz daha derli toplu bir menüyle karşınızdayım
çorbayı yapamadım annemler erken geldi ama yarın mutlaka yapasım var detoks çorbası gibi bişey hem sebze olduğundan bağışıklık için de iyi...
neyse menümü yazayım ben...
sabah - 11:15
- 1.5 dl tahıllı ekmek
- salçalı yumurta
- 3 çay kaşığı tahin-pekmez
- 300ml çay
ara - 12:45
- 2 kk kadar pudingli pasta (3 yk puding+2-3 petibör falan tahminimce)
öğle - 15:45
- 1 küçük kase yogurt
- 2 anamur muzu - miniciklerdi
- 2 kuru incir (kendi kuruttuklarımız)
akşam - 16:15
- 4 yk kıymalı ıspanak yemeği
- 1 yk bezelye yemeği
- 4 yk yogurt
- 3 yk yogurtlu havuç salatası
- 1 küçük dl tahıllı ekmek
- 1 parmak salatalık+1 parmak havuç turşusu
spor -henüz yapmadım ama en az 25dk o kesin yapınca yazarım
su - 1 lt falan oldu 1.5ltya tamamlarım
hepinize sevgiler fıstıklarım...
tatlım hoşgeldincanııııııııııım :) ben geldiiiiim... ya gelemiyorum yaaa. sizde çok özluyorum. şu yenı bılgısayar programı benı mahfetti. hala eksıklıkler var ve ben yazılımcılar peşinde kosuyorum. onu yazıdr bunu yazıdr. off off. yanı unutmadım sizi.
ama cızelgeye bakınca hıc oynama yook. acaba kılolar verıldıde orayamı yansımadı bılemıyorum yaniiii.
canım ben artık geldim ve sözümü de tutarak kahvaltıdan başladım normal yemeye :) hani konuşmuştuk ya artık dahil edebilirsen beni çok sevinirim:)
lily yok canım bir hafta kadar giremiyecek
tatlım geldimmmmmmcanım ben artık geldim ve sözümü de tutarak kahvaltıdan başladım normal yemeye :) hani konuşmuştuk ya artık dahil edebilirsen beni çok sevinirim:)
lily yok canım bir hafta kadar giremiyecek
hoşgeldin esinimmmmmmmmlilymmmm nerdesin senn ben geldin sen yoksun umarım iyisindir güzel arkadaşım benimmmmm