selam günlüğüm ve bnm güzel çıtır arkadaşlarım
sabahtan şimdiye kadar menüm şu şekilde...
sabah - 08:45 - aç karnına
- 14dk (1mil) leslie
kahvaltı - 09:00
- 1.5 etimek büyüklüğünde tost (normalde 1dl anca eder ama beyaz ekmekti, tahıllı kalmadı evde)
- 4 yeşil zeytin
ara - 11:00
- 1 kivi
öğle - 13:15
- 4 yk tavuklu sebze yemeği (bezelye+patates+havuç)
- 4 yk pilav (annem kardeşime ısıtmış ama öğlen eve gelmedi bana kaldı)
- yarım kase yogurt
- 1 tabak domates
şimdiye kadar 1lt içtim birazdan bi daha içecem, akşama kadar hedef en az 2,5lt...
tatlım ben sözümün arkasındayım bu aralar pek günlüklere girmedim ama yazdım topiğine merak etmelily hani beni takip etcektin noldu verdiğin sözler
cnmmm hoşgeldin ablaların güzeliiiililişim sanırım hala diyet moduna geçememişsin .
kilo vermek istiyorsan dikkat etmelisin ..
bu mönülerle biraz zor fıstıgım .
annecine söyle sana bol sebze yemegi yapsın yogurtla salatayla ye bol bol .
evdekilerlede konuş sana yardımcı olsunlar.. keklerle böreklerle sana yardım edemezler .
bunları evde biraz az bulundurun onlarda az yesinler kek börek .
iyilik avrasyam nolsunnnnlilycim naber?
Beni gitti sanmissin bak buralardayim ona gore
ben de bir hafta sapittim tatli olarak kestane sekeri yedim 1 defa ama asil kuruyemisler beni bitirdi. Bugun ve su an itibariyle devam edicem.
Haftada 1 pudingten bisi olmaz diyorlar ama :)) tabii abartmamak lazim sekerim. Toparlarsin sen sana guveniyorum.
tatlım 2 gündür böylelilyyyyy menüne göz attım.kekler, pudingler olmuyor lilycim dikkat dikkat dikkat
iyilik avrasyam nolsunnnn
senin kiloda düşüş verdır inşallah bakcam birazdan günlüğüne ztn
desteğin için sağol tatlım
çoookkk öptümmm
tatlım hoşgeldin bak kalp kalbe karşımış ben de yeni geldimselammm lilymmmm çok özledim seniii uzun zamandır yoktum ama çok fazla yoğun günler geçirdim allaha şükür bitirdim işlerimi ama tam bir haftadır çok hastayım kafam yataktan kalkmıyor hiç halim yok boğaz ağrısı öksürük mahvetti beni tam işim bitti dedim bu seferde hastalandım seni çok ihmal ettim açığımı kapatıcam ama inşallah
geçmişi okumadım kilo durumunu bilmiyorum diyetinin nasıl geçtiğini bilmiyorum sen beni bilgilendir tatlım çok özlemişim buraya yazmayı umarım sizler iyisinizdir
sonra görüşürüz öptümm
tatlım hoşgeldin bak kalp kalbe karşımış ben de yeni geldim
bi ara diyeti asmış ve verdiğim kiloların 2sini geri almıştım şimdi onları verdim 75im küsüratları da var tabii...
birkaç gündür beslenmemi bozdum ama genelde iyi gidiyor
sana da çok gemiş olsun cnm yaaaaaa..... ihmal ettiğini asla düşünmedim malum işlerin cardı ama özledim iyi ki geldin
tatlım geldiğin için çok teşekkür ediyorum her zaman beklerim hep yaz müsait oldukçasağol tatlım bende özledim inan yaaa stresli bir dönem geçirdim aslında geçmiş sayılmaz ama neyse atlatıcam inşallah
75 sin haaa süper tatlım hiç moralini ve diyetini bozma güzelim er geç vericeksin kiloyu ve çıtır bir hatun olucaksın ogünleride yazıcaksın ben buna gönülden inanıyorum sende inan
yarın tekrar giricem o zaman görüşürüzzz öpüldünnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?