sabah - 10:00
- yumurta salatası (haşlanmış yumurta+domates+maydanoz+yağ-ekşi) - 2 yumurta kadarını yemişimdir heralde:)
- 2,5dl tahıllı ekmek
- 2 yeşil zeytin
- 2-3 çay kaşığı bal
- 2-3 bardak çay
ara - 16:15
- 1 orta boy muz (1 anamur muzu ortalama muz ölçüsüdür)
- 3-4 kuru kayısı (günkurusu alıyorum daha aromatik ve doğal)
akşam - 17:45
- 1,5-2 kepçe tarhana çorbası
- 6 yk kıymalı ıspanak
- 3-4 yk yogurt
- havuç-turp salatası
yaklaşık 800-1000 kalori
spor - 25dklık zumba cardio+10dk kadar müzik eşliğinde leslie hareketleri
su - 1,5 lt maalesef evde su kalmamıştı
öğlen yemek yemedim çünkü sabah yeterince karnımı doyurdum bir de öğlen annemle pazara çıktık fena ıslandık resmen kıyafetli duş gibiydi kıyafetlerin ağırlığından zor yürüyordum... bir de evin merdivenlerinden cıkarken o kadar dikkat etmeme ragmen düştüm hala sağ göğsümün altındaki kemik ağrıyor, dizim morardı... çok şükür iyiyim ama... Allah korudu...
Sevgili Derin,Merhaba,
Dün akşamdan beri diyet günlüklerini inceliyorum ve yazıların dikkatimi çekti...Şimdi günlüğünü buldum ve en baştan okumaya başladım...Sadece akşamları takip edebiliyorum sizleri,günlüğünü okumam biraz zamanımı alacak ama yinede hepsini okuyacağım...Okurken Leslie Sansone Fast 5 Minute Walk ile çalıştığını okudum ve hemen indirdim...Bayağıdır takip etmediğimden 5 dakikalık videosu olduğunu bilmiyordum bende de vardı videoları ama bendekiler uzun sürüyor...Bir ara ben de Leslie ile çalışıyordum...Gerçekten faydası oluyor mu çok kısa çünkü...Paylaşımların için çok teşekkürler keyifle okuyorum ama biraz sonra istemeden okumayı sonlandırmam lazım çünkü yapmam gereken çoook şey var...:)
herkes iyi geceler kızlar
siz şu an uykunun derinliklerindeyken ben uykusunu almış ve bir daha uyku tutmamış biri olarak şu an buradayım
bugun daha doğrusu dünsüper kaçamaklar yaptım ama napayım o kaçamaklarla mutluydum ve biliyorum ki bu aralar kilo veremedim duraklamadayım o nedenle biraz morale ihtiyaç duyuyorum ve tatlılar beni mutlu ediyor napayım??? bu yarın ve bundan sonraki bir iki gün de aşure ve keşkek desteği ile devam edecek, aşure konusunda kendime sınır koyamadığımı daha önce yazmıştım bugunü iple çekiyordum açıkçası...
aslında ben de yardım edecektim ama annem bahçe evinde yapacagından ben bu sene aşure yapımında aktif rol oynamayacağım güzellerim...
bu ön açıklamadan sonra menümü yazayım şiddete :113:kesinlikle karşı olmakla birlikte her türlü yoruma açık olduğumu biliyorsunuz
işte bnm kaçamaklı menüm...
sabah - 09:00
- biraz patates salatası (haşlanmış patates+zeytinyağı+ekşi+baharat) (hesaplamadım ama çok da yemedim)
- 1 dl tahıllı ekmek (1,5-2 etimek büyüklüğünde bu arada baktım etimekler yaklaşık 9-10 g ki 2si hatta 3ü anca bir dl ekmek ediyor)
- 2-3 yeşil zeytin
- 2-3 çay kaşığı bal
- 1 kk light beyaz peynir
- domates
- 2-3 bardak çay
ara - 14:00
- kakaolu puding yaptım ondan birkaç tatlı kaşığının ucuyla yedim
- 4-5 petibeurre bisküvi
ara - 16:00
çokokrem kaşıkladım (hiç adetim değildir ama napayım cnm istedi) - 50g vardır herhalde...
akşam - 19:00
- 2 parça tavuk
- 1 etimek kadar tahıllı ekmek (karnım doymazdı yoksa)
- havuç-turp salatası
- 4 dl (kk büyüklüğünde) bisküvili pasta (kardeşim istedi o yuzden yemek bittikten 5-10 dk sonra yedik)
ara - 21:30
- 3 küçük haşhaşlı çörek
- 2 dl bisküvili pasta
- 8-10 tane gün kurusu kayısı
- 1 bardak çay
yaklaşık 1500 kaloriyi buldu sanırım yediklerim
su - günü 1,5lt ile kapattım
spor - 20-30 dk müzik eşliğinde leslie hareketleri + 100 bacak hareketi
işte böyle bnm sevgili yoldaşlarım...
sevgiler hepinize...
siz şu an uykunun derinliklerindeyken ben uykusunu almış ve bir daha uyku tutmamış biri olarak şu an buradayım
bugun daha doğrusu dünsüper kaçamaklar yaptım ama napayım o kaçamaklarla mutluydum ve biliyorum ki bu aralar kilo veremedim duraklamadayım o nedenle biraz morale ihtiyaç duyuyorum ve tatlılar beni mutlu ediyor napayım??? bu yarın ve bundan sonraki bir iki gün de aşure ve keşkek desteği ile devam edecek, aşure konusunda kendime sınır koyamadığımı daha önce yazmıştım bugunü iple çekiyordum açıkçası...
aslında ben de yardım edecektim ama annem bahçe evinde yapacagından ben bu sene aşure yapımında aktif rol oynamayacağım güzellerim...
bu ön açıklamadan sonra menümü yazayım şiddete :113:kesinlikle karşı olmakla birlikte her türlü yoruma açık olduğumu biliyorsunuz
- biraz patates salatası (haşlanmış patates+zeytinyağı+ekşi+baharat) (hesaplamadım ama çok da yemedim)
- 1 dl tahıllı ekmek (1,5-2 etimek büyüklüğünde bu arada baktım etimekler yaklaşık 9-10 g ki 2si hatta 3ü anca bir dl ekmek ediyor)
- 2-3 yeşil zeytin
- 2-3 çay kaşığı bal
- domates
- 2-3 bardak çay
- 4-5 petibeurre bisküvi
çokokrem kaşıkladım (hiç adetim değildir ama napayım cnm istedi) - 50g vardır herhalde...
- 2 parça tavuk
- havuç-turp salatası
- 4 dl (kk büyüklüğünde) bisküvili pasta (kardeşim istedi o yuzden yemek bittikten 5-10 dk sonra yedik)
- 3 küçük haşhaşlı çörek
- 2 dl bisküvili pasta
- 1 bardak çay
sevgiler hepinize...
- 2-3 yeşil zeytin
- 2-3 çay kaşığı bal
- domates
- 2-3 bardak çay
- 4-5 petibeurre bisküvi
- 2 parça tavuk
- havuç-turp salatası
- 3 küçük haşhaşlı çörek
- 2 dl bisküvili pasta
- 1 bardak çay
sevgiler hepinize...
aynen mideye yol bi açılıyor kapanmak bilmiyorbende dün bi açtım yolları kapanmak bilmedi
Sporunu yapmışsın nasıl olsa olsun o kadarcık güzel lilymm benim ex yarim
valla tatlım çok oldu hakkatendün herkese baka benim mercimekli köftelerim çok mahsum kalmış haftasonları oluyor lilycim yahuu napalım 1haftanında ödülü olsun ama seninki biraz fazla olmuş gibi akşamki 4 dilim bisküvili pasta biraz fazla olmamışmı bakalım onu yemişsin ondan sonra bidaha 2 dilim daha yemişsin neyse senin hemen hemen ilk defa böyle büyük bi kaçamağın olmuş olsun okadarda değilmi birbirimize biraz töleranslı davranıyoruz amaa inşallah bu töleranslar bize kilo aldırmaz
afiyet olsun tatlima
ne zamandan beri böyle kacamaklar yapmiyordun zaten, bugünde böyle olsun dimi
kacamaksiz olmaz zaten arada illa kacamak yapmak lazim
sporunuda yapmissin zaten
yarindan itibaren daha dikkatli olursun biliyorumm
afiyet olsun canım..
doyurmuşun göbeciği amaaaan arada lazım vallaa boşver
dünü sil tarihten bugün devam et yoluna
teşekkür ederimmmmm cnmmmm ablaların güzeliiiiiiiiiililşim mucuks .
her güzeligi hak ediyorsun .
burada ne demek istedin tatlım, okumuşluğum var derken???arada kaçamak yapmak iyidir
bende dün akşam misafirlikte incecik bir dilim pasta yedim :)
bu arada senin günlüğüne benim de okumuşluğum var tamam mı :)
hepimize kaçamaksız günler
tatlım topikte konusu geçmişti ama görmedin sanırım olabilir, ben böbrek nakilliyim o yuzden ömür boyu kullanmam gereken ilaçlarım var içlerinden biri de kortikosteroid yani kortizon içeren ilaç, bu nedenle vücudumdaki yağ doku birikimi fazla bir de kilo almaya meylediyor, iştah açıyor vs...canımtopiğini biraz okumaya çalıştım ama bir sorum var.düzenli ilaç kullanıyorum demişsin ne için kullanıyorsun
burada ne demek istedin tatlım, okumuşluğum var derken???
öncelikle bu güzel yorumlar için içten teşekkürlerimi sunuyorum...Canım daha çok gençsin ve gerçekten çok bilinçlisin...aileni tebrik ediyorum senin gibi evlat yetiştirdikleri için...ben 38 yaşındayım ve muhasebeciyim...günlüğünün bir yerinde şu anda çalışmadığın için yaşadığın sıkıntıları yürekten hissettim...geçmişte bir dönem aynı sıkıntıları ben de yaşadım...üniversiteyi bitirdikten sonra hemen iş bulurum diyordum ama pek öyle olmadı her iş yeri tecrübe arıyor...emin ol bu günler geçici...şimdi ben o günleri arasamda bulamıyorum sadece pazar günleri çalışmıyorum ve yıllık iznim çok az...sadece işyerindeki kişileri görüyorum desem yeridir...bu çalışmadığın günler ilerde eline geçmeyeceği için bu günleri kendin için şans olarak değerlendir...
diğer günlüklerdeki yazıların hemen dikkatimi çekti,günlüğün olduğunu öğrenince de kesinlikle okumalıyım dedim...ben bunu paylaştım o yüzden ilk olduğumu düşünüyorsun ama bence ilk değilimdir emin ol...:) yazılarını okudukça birbirimizi daha iyi tanıyacağımızı ve seninle daha çok paylaşım yapacağımızı düşünüyorum nedense...görüşmek üzere...
ay sağolasın fıstığımyani günlük açmadan önce bende başından itibaren okumuştum
yukarıda bi arkadaş günlüğünü başından okudum deyince sevinmişsin ya
ondan benim de okuduğumu bilirsen sevinirsin demiştim kız :)
anlatabildim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?