• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lily86'nın Diyet Günlüğü

Lilymmmm üzme bakim canını ben çok ama çok seviyorum seni boşver dertleri düşünmemek en iyisi yoksa içinden çıkılmaz.
Seneye memur olcaz oh çıtır çıtır imrendiğimiz insanlar gibi İNŞALLAH :21:
Menünü yaz aşkitom bekliyorumm mucks :48:
ayyyyy Sevgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm:16::16::16:
ben de seni seviyorum cnm bnmmmmmm:38:
tmm hemen menümü yazıyorum kendimi de dayaklara hazırlayım da....:18:

lily ben de kaç aydır işsiz güçsüz oturuyorum evde. bi de bu zayıflama sıkıntısı. burası olmasa napardım bilmiyorum.

selam herkese:3:
berbat bir günden herkese merhaba....
bugun moraller yerin altında sürünürken ben homini gırtlak yedim:14:
görünce fark edeceksiniz ztn....

sabah - 12:30 (aslında 11:30dan sonra kalktım ama anca yiyebildim)
- 2 dl peynirli börek
- 1 dl tahıllı ekmek
- salatalık
- 2 yeşil zeytin
- bal (ölçmedim ama 1-2 tatlı kaşığı ancadır)
bu arada börek dilimleri oyle 1 dl edecek kadar kk büyüklüğünde değil 1 dl ekmek buyuklugundeydi:17:
yani 3 dl ekmek yemiş gibi oldum
içindeki peynir de lordu yani yağı azdı

öğle - 16:00 (moralim aşırı bozuktu ne yediğimi bile bilmeden saldırdım:14:)
- 1 pkt biskrem (135g - yaklaşık 650 kalori:14:)
- 2 dl börek

akşam - 19:00
- 2 kepçe tarhana çorbası
akşam az yedim çünkü hem psikolojik olarak iyi değildim iştahım yoktu hem de daha önce çok yedim ya dengelemek için az yedim
yediklerim yaklaşık 1500 kalori falan etti...

su - 1 lt anca oldu yarım lt daha içerim gece de içer miyim bilmiyorum:(
spor henüz yapmadım birazdan ya 2 mil leslie ya da zumba yapcam karar vermedim henüz...
işte boyle...
hepinize güzel akşam diliyorum sevgiler:16:

- 2 dl peynirli börek
- 1 dl tahıllı ekmek
- salatalık
- 2 yeşil zeytin
bu arada börek dilimleri oyle 1 dl edecek kadar kk büyüklüğünde değil 1 dl ekmek buyuklugundeydi:17:

- 2 dl börek

akşam az yedim çünkü hem psikolojik olarak iyi değildim iştahım yoktu hem de daha önce çok yedim ya dengelemek için az yedim

spor henüz yapmadım birazdan ya 2 mil leslie ya da zumba yapcam karar vermedim henüz...
işte boyle...

Bugün affettim seni :16:
Aifyet bal şeker olsun benim kuzuma :70:

lily ben de kaç aydır işsiz güçsüz oturuyorum evde. bi de bu zayıflama sıkıntısı. burası olmasa napardım bilmiyorum.
valla tatlım işsiz kalmak ayrı bi sorun hiç işe girmemiş olup bir de kısıtlanmak cok ayrı babam burda çalışcaksan iş buluruz diyor ama oylesine oyalanayım diye profesyonelce olmayacak yani... ben istiyorum ki adam gibi işe gideyim, kendi paramı kazanayım ztn bu psikolojik sorunların nedeni de işimin olmaması ve şehir kısıtlaması...
sabrediyorum bakalım sabrın sonu selamettir inşallah....
bnm sıkıntım işsizlik bi yandan, ev işleri bi yandan, ergen sorunları, işe giden kardeşimin istekleri, anne-babama karşı anlayışlı olmaya çalışma, hastalık+diyet, bi de akrabaların gönlünü yapma.... bunların hepsi altında artık eziliyorum yaaaa.....
kimse sen ne istiyorsun demiyor hep bana hep bana ya ben de robot değilim ya altı üstü 25 yaşında gencecik bir kızım yani....

Son düzenleme:
İçimdeki duygulara tercüman oldun...

:43:

valla tatlım işsiz kalmak ayrı bi sorun hiç işe girmemiş olup bir de kısıtlanmak cok ayrı babam burda çalışcaksan iş buluruz diyor ama oylesine oyalanayım diye profesyonelce olmayacak yani... ben istiyorum ki adam gibi işe gideyim, kendi paramı kazanayım ztn bu psikolojik sorunların nedeni de işimin olmaması ve şehir kısıtlaması...
bnm sıkıntım işsizlik bi yandan, ev işleri bi yandan, ergen sorunları, işe giden kardeşimin istekleri, anne-babama karşı anlayışlı olmaya çalışma, hastalık+diyet, bi de akrabaların gönlünü yapma.... bunların hepsi altında artık eziliyorum yaaaa.....
kimse sen ne istiyorsun demiyor hep bana hep bana ya ben de robot değilim ya altı üstü 25 yaşında gencecik bir kızım yani....

ben de işsiz kalmış değilim canım. henüz hiç işe giremedim desem. yeni mezunum ben. haziran ayında mezun oldum. :43:
evde oturmaktan yaz boyunca 4 kilo almışım.
hep kiloluydum ama hiç 90 kiloyu görmemiştim yani.

hepimiz genceciğiz valla ben de 23 yaşındayım.
bir sürü sıkıntıyla uğraşıyoruz.
sizleri hiç görmedim tanımıyorum ama inanın çok seviyorum sizleri iyi ki varsınız...

:43:

ben de işsiz kalmış değilim canım. henüz hiç işe giremedim desem. yeni mezunum ben. haziran ayında mezun oldum. :43:
evde oturmaktan yaz boyunca 4 kilo almışım.
hep kiloluydum ama hiç 90 kiloyu görmemiştim yani.

hepimiz genceciğiz valla ben de 23 yaşındayım.
bir sürü sıkıntıyla uğraşıyoruz.
sizleri hiç görmedim tanımıyorum ama inanın çok seviyorum sizleri iyi ki varsınız...
bn de 25 ve gecen yıl 2 yıllık bitirdim anca 22 yasında izin çıktı şehir dışına...
valla ben toplamda 5 yıllık bir evkızı olarak toplamda 20kg aldım vücudumun yapısı bozuldu resmen ya....

bu arada kızlar 25dklık zumba videosunu yaptım süperdi ya tam benlikmiş....:8::8::8::8:
yarın pilates günü!!!!

- 2 dl peynirli börek
- 1 dl tahıllı ekmek
- salatalık
- 2 yeşil zeytin

- 2 dl börek

işte boyle...
biskrem olmasa iymiş aslında,böreği sabah yemişin,yakmışındır akşama kadar....
olur bölee vakalarrr,sıkma tatlı canını

bn de 25 ve gecen yıl 2 yıllık bitirdim anca 22 yasında izin çıktı şehir dışına...
valla ben toplamda 5 yıllık bir evkızı olarak toplamda 20kg aldım vücudumun yapısı bozuldu resmen ya....

bu arada kızlar 25dklık zumba videosunu yaptım süperdi ya tam benlikmiş....:8::8::8::8:
yarın pilates günü!!!!

canım benim ya....bu kadar sıkma kendini,evde oturmak sosyal yaşam içinde olmamk insanı bunalıma sokuyo,aynı şeyler bi yere kadar
sonunda patlıyosun.ben bu akşam tam bi bomba idim vede patladım...eşim eve gelince bağırıp çagırdım vs.
bütün bunlarım sebebi asosyallik:5:

biskrem olmasa iymiş aslında,böreği sabah yemişin,yakmışındır akşama kadar....
olur bölee vakalarrr,sıkma tatlı canını

canım benim ya....bu kadar sıkma kendini,evde oturmak sosyal yaşam içinde olmamk insanı bunalıma sokuyo,aynı şeyler bi yere kadar
sonunda patlıyosun.ben bu akşam tam bi bomba idim vede patladım...eşim eve gelince bağırıp çagırdım vs.
bütün bunlarım sebebi asosyallik:5:
valla senin en azından eşin var patlayacak bnm kimsem yok bizde bi patlayan babamdır herks onu sakinleştirmeye çalışlır diyorum sıkıyorum diye napayım diyo herkes kimse sen ne istiyorsun demiyor....

valla senin en azından eşin var patlayacak bnm kimsem yok bizde bi patlayan babamdır herks onu sakinleştirmeye çalışlır diyorum sıkıyorum diye napayım diyo herkes kimse sen ne istiyorsun demiyor....

canım sende kendini göster accık,hep bana ,hep bana olmaz ki.
biraz ihmal et onları,degerini anlasınlar:40:

canım sende kendini göster accık,hep bana ,hep bana olmaz ki.
biraz ihmal et onları,degerini anlasınlar:40:
yok o zaman da fırça yerim sorun çıkmasın diye alttan alıyorum ama işte baen böyle patlamalar yaşıyorum şimdi iyiyim ama sayenizde...

selam,
yazmışsın bana ama ancak cevap yazabildim
cuma cumartesi pazar yatılı misafirim vardı
pazartesi okulda kursum vardı geç ve bitkin geldim
salı evi temizledim
çarşamba arkadaşa gittim
bugün perşembe ve yine yatılı 2 misafirim var
yarın cuma nasip olursa şehir dışına kayınvalidemlere zeytin toplama eğlencesine gideceğim
pazara kadar yokm nasipse
bu hareketlilikte nete giremedim walla
ama salı başladım İsveç diyetine
bugün 4. günü bitirdim ve maşallah çok güzel gidiyor
bu sabah 85,6 geldim
görüşmek üzere

Canım çok afedersin yanlış anlama ama bi atasözü söylemek istiyorum.Eşşek olursan semer vuran çok olur.Sen ne kadar fazlasını yapmaya çalışırsan daha fazlasını onunda fazlasını isterler.İnsanlar memnuniyetsizdirler.Ama bu problemi nasıl aşarsın onu bilmiyorum.Nasıl alıştırmışsan öyle gider.Bende 24 yaşındayım iki tane üni bitirdim.1yıl işsiz kaldım.Bu depresyonu çok iyi bilirim.Mahalle baskısı denen şey çok olur.Bütün akrabalar seni görünce işe giremedin mi işe gir çalış para kazan derler.Ya inanır mısın bakkal bile işe giremedinmi hala demişti ki sadece kendi alanımda çalışmak istememden işsiz kalmıştım.Başta insanlara anlatıyodum benim kariyer hedifim bu bundan başka işte çalışmam diye sonra baktım hiç kimsenin umrunda deilki hedefin,sadece insanlar konuşmak olsun diye konusuyo.Bide yeni mezuna iş bulmak çok zor.Heryer tecrübe istiyo.Bende girdim biyere asistanlık yapıyorum.En azından tecrübe oluyo.Kendi paranı kazanmanın hazzıda çok başka bi duygu.Düzenli bi yaşantın oluyo insanların sana bakışı değişiyo.Yani demem o ki iş küçümseme biyerden başla hem adım adım yükselirsin hemde kendine güvenin gelir hayata bakışın ve insanların sana bakışı değişir.Ama işe girincede bende çalışıyorum su istiyosan kendin al imajını çiz kardeşine falan karşı.Çünkü sende bir bireysin.He buarada sakında yanlış anlama annene babana karşı gel demiyorum illaki annene yardımların olur ama herkes sana yüklenmemesi gerektiğini anlar.Umarım yardımcı olabilmişimdir cnım çok yazdım kafanı şişrdim kusura bakma.

:50::50: kiyamam ben sana
dedigin gibi sabret canim sabrin sonu selamettir

Canım çok afedersin yanlış anlama ama bi atasözü söylemek istiyorum.Eşşek olursan semer vuran çok olur.Sen ne kadar fazlasını yapmaya çalışırsan daha fazlasını onunda fazlasını isterler.İnsanlar memnuniyetsizdirler.Ama bu problemi nasıl aşarsın onu bilmiyorum.Nasıl alıştırmışsan öyle gider.Bende 24 yaşındayım iki tane üni bitirdim.1yıl işsiz kaldım.Bu depresyonu çok iyi bilirim.Mahalle baskısı denen şey çok olur.Bütün akrabalar seni görünce işe giremedin mi işe gir çalış para kazan derler.Ya inanır mısın bakkal bile işe giremedinmi hala demişti ki sadece kendi alanımda çalışmak istememden işsiz kalmıştım.Başta insanlara anlatıyodum benim kariyer hedifim bu bundan başka işte çalışmam diye sonra baktım hiç kimsenin umrunda deilki hedefin,sadece insanlar konuşmak olsun diye konusuyo.Bide yeni mezuna iş bulmak çok zor.Heryer tecrübe istiyo.Bende girdim biyere asistanlık yapıyorum.En azından tecrübe oluyo.Kendi paranı kazanmanın hazzıda çok başka bi duygu.Düzenli bi yaşantın oluyo insanların sana bakışı değişiyo.Yani demem o ki iş küçümseme biyerden başla hem adım adım yükselirsin hemde kendine güvenin gelir hayata bakışın ve insanların sana bakışı değişir.Ama işe girincede bende çalışıyorum su istiyosan kendin al imajını çiz kardeşine falan karşı.Çünkü sende bir bireysin.He buarada sakında yanlış anlama annene babana karşı gel demiyorum illaki annene yardımların olur ama herkes sana yüklenmemesi gerektiğini anlar.Umarım yardımcı olabilmişimdir cnım çok yazdım kafanı şişrdim kusura bakma.
tatlım estağfirullah o ne demek öyle valla iyi yazmışsın cok sağol... ben de 2 uni bitirmek üzereyken 1 dersten uzadı yani hemen hemen aynı konumdayız ben 25 yaşındayım. ben de o gün patladım artık dedim benm bu ilçeden kaçmam lazım sıkıldım sinirden ağladım annemle dertleştik dedim bnm hedefim memurluk da değil asıl hedef diyetisyenlik artık bıktım 1 yıl daha bekleyemem, kpss diye biran önce iş bakıyorum sekreterlik vs... hatta dedim bi evde hizmetçi olsam en azından yaptığım işin karşılığını alırım ne böyle yaaa dedim... ben iş küçümsemiyorum, bana kalsa ben lise bittiğinden beri çalışmak istiyorum çünkü iş ilanlarında hep tecrübe istiyorlar ben bunun yıllardır farkındayım, gerek internette gerekse gazetelerdeki iş ilanlarını takip ediyorum bi ara hürriyetin IK ekini takip ediyordum ama şimdi kupon biriktirdiğimden onu almıyorum yani bu türlü şeylerden az çok haberdarım aöfteki bölümüm çeko bi nevi bnm mesleğim... hatta bi ara sekreterlik de yaptım ama işte ailemin bakışı oyle olmuyor maalesef... babam işee girmemi istemiyor ya ilaçlarını alamazsan diye ki ilaçlarımın aylık yükü 500TL civarında yani düşünsene asgari ücret alsam bana 100küsür kalacak... hep bu nedenden erteledim işe girmeyi... şimdi de burada çalışmak istemiyorum ya daha dün dikkatimi çekti kız kasiyer ama ne nerde bilmiyor. büyük ihtimalle bu ilçede büyümüş ama ilçedeki gazete bayiilerini bile bilmekten aciz ki ben 6 ay oldu az da olsa biliyorum ne nerede, kütüphaneyi 2 sokak arkasındaki dükkan bilmiyor, kitapçılar nerede ben geze geze buldum... yani küçümsemiyorum ama insanlar cok dar düşünceli, işe girsem bnm profesyonelliğim onlara garip gelir herkes amatör yani bilmiyorum ne yapacagım... işe girsem bu sefer bana yine yüklenecekler, senin yüzünden kardeşin aç kalıyor işe girdin diye soylenecekler artık huzur istiyorum. ev işleri yetişmeyecek ee çalışmasaydın evde oturup işleri yapsaydın diyecekler ya bnm ailem kötü değillerdir ama bana cok yükleniyorlar iyi niyetim başıma hep bela oluyor. şimdi işe girecek olsam doğru düzgün kıyafetim bile yok açıkçası kilo aldım hiçbiri olmuyor yeni bişey de almadım kilo vereceğim diye bi de örtündüm alışveriş yapsam o da para ve istemiyorum kimseden bişey bilmem anlatabiliyor muyum, en çok bnm hakkım belki ama kimse bunun idrakinde değil maalesef... kızgın falan değilim hayata cok pozitif bakıyorum yanlış anlaşılmasın ztn pozitif düşünmesem şu an bu kadar şeyi bir arada götüremezdim hem diyet+spor, hem ev işi, hem hastalık hem aileme karşı anlayış ki ben oyle evet efendim sepet efendim diyecek biri değilim haksızlığa ve yalakalığa hiç gelemem. 6 ayda daha sabırlı bir insan oldum ki bana çok sabırlı oldugum söylenir işte bu patlamalar da sabrın taşması oluyor bende...
neyse ben de çok yazdım ama işte dediklerine katılıyorum yine de, çalışma fikrim vardı artık iş aramaya başlamak için bu yazdıkların da estra oldu cok teşekkür ediyorum cnm bnmm... işte bnm ilk göz ağrım olan arkadasım yaaa cok teşekkür ediyorum cnmmmm:21::21::21:

sabah - 10:00
- yumurta salatası (haşlanmış yumurta+domates+maydanoz+yağ-ekşi) - 2 yumurta kadarını yemişimdir heralde:)
- 2,5dl tahıllı ekmek
- 2 yeşil zeytin
- 2-3 çay kaşığı bal
- 2-3 bardak çay

ara - 16:15
- 1 orta boy muz (1 anamur muzu ortalama muz ölçüsüdür)
- 3-4 kuru kayısı (günkurusu alıyorum daha aromatik ve doğal)

akşam - 17:45
- 1,5-2 kepçe tarhana çorbası
- 6 yk kıymalı ıspanak
- 3-4 yk yogurt
- havuç-turp salatası

yaklaşık 800-1000 kalori

spor - 25dklık zumba cardio+10dk kadar müzik eşliğinde leslie hareketleri
su - 1,5 lt maalesef evde su kalmamıştı:(

öğlen yemek yemedim çünkü sabah yeterince karnımı doyurdum bir de öğlen annemle pazara çıktık fena ıslandık resmen kıyafetli duş gibiydi kıyafetlerin ağırlığından zor yürüyordum... bir de evin merdivenlerinden cıkarken o kadar dikkat etmeme ragmen düştüm hala sağ göğsümün altındaki kemik ağrıyor, dizim morardı... çok şükür iyiyim ama... Allah korudu...

sabah - 10:00
- yumurta salatası (haşlanmış yumurta+domates+maydanoz+yağ-ekşi) - 2 yumurta kadarını yemişimdir heralde:)
- 2,5dl tahıllı ekmek
- 2 yeşil zeytin
- 2-3 çay kaşığı bal
- 2-3 bardak çay

ara - 16:15
- 1 orta boy muz (1 anamur muzu ortalama muz ölçüsüdür)
- 3-4 kuru kayısı (günkurusu alıyorum daha aromatik ve doğal)

akşam - 17:45
- 1,5-2 kepçe tarhana çorbası
- 6 yk kıymalı ıspanak
- 3-4 yk yogurt
- havuç-turp salatası

yaklaşık 800-1000 kalori

spor - 25dklık zumba cardio+10dk kadar müzik eşliğinde leslie hareketleri
su - 1,5 lt maalesef evde su kalmamıştı:(

öğlen yemek yemedim çünkü sabah yeterince karnımı doyurdum bir de öğlen annemle pazara çıktık fena ıslandık resmen kıyafetli duş gibiydi kıyafetlerin ağırlığından zor yürüyordum... bir de evin merdivenlerinden cıkarken o kadar dikkat etmeme ragmen düştüm hala sağ göğsümün altındaki kemik ağrıyor, dizim morardı... çok şükür iyiyim ama... Allah korudu...

ah ah canım gerçekten Allah korumuş...
bende dün tam dolmuşa bincekken genç bi kız iniyodu..
yağmurdan ıslanan merdivenlerden kız bi kaydı takır takır yapışıyodu yere zor tutundu..
üzüldüm kızcağıza...

ağrıyan kemiğin içinde doktora git be canım..kaburgan çatlamış olmasın:53:

ah ah canım gerçekten Allah korumuş...
bende dün tam dolmuşa bincekken genç bi kız iniyodu..
yağmurdan ıslanan merdivenlerden kız bi kaydı takır takır yapışıyodu yere zor tutundu..
üzüldüm kızcağıza...

ağrıyan kemiğin içinde doktora git be canım..kaburgan çatlamış olmasın:53:

sağol tatlım yok o kadar kötü oldugunu sanmıyorum öyle olsa aşırı ağrırdı arada sızlıyor o da düşmeden dolayı olsa gerek... spor lazım bana, valla spor harika geliyor bağımlılık yaptı, reglde bile ağrılarım azaldı ki çok agrısı olmayan benm bile bu ay biraz karnım agrımıstı, spor iyi geliyor tavsiye edilir:))):8::8::8:

Back