teşekkür ederim, sohbet etmeyi sevdiğim doğru:) azimli olduğum da:))) bu konuda tevazu gösteremicemGeveze diil hoş sohbetli, kararlı ve azimlisin tatlım.:13:
teşekkür ederim, sohbet etmeyi sevdiğim doğru:) azimli olduğum da:))) bu konuda tevazu gösteremicem
bugune kadar yaptıgım yanlışları tekrarlamadan istikrarlı bir şekilde kilo vermeye cabalıyorum o kadar
Bu zorlu süreçte yalnız değilsin tatlım. Hep beraber aşıcaz. Dahga kolay olacak budefa
Lily
yazı karakterini nasıl ayarlıyosun herdefasında yollamadan değiştiriyomusun bi kolayı var mı
cnm bi kolayı yok evet her seferinde yazdıklarımı mouse yardımıyla tarıyorum sonra da yazı tipimi ve rengi ayarlıyorum
bn de aradım kolay yolunu ama maalesef prokart uyelerine ozelmiş sabit renk ve stil
senin topik baya haraketli maşallah ben pek sık giremiyorum evde küçük çocuk olunca :))))
[/LIST]
Saol tatlım benim her yazdığım farklı oluyor unutuyorum bazen de ondan sordum
Bugün ii beslenemedim tartılmadım da hala Acaba kaçım ya? sabah tartılayım güç bulursam
Akşam da sporumu yapcam. Yarın aferin alcam
ya ben bu rengi ve yazı tipini çok severim hayatım boyunca hep aynı yazı tipini tercih ettim hocalar izin verdiği ölçüde, eee moru da severim alıştım yani benimle bütünleşti bu yazı ve renk!!!!
​fırsat buldukça kullan o zaman olur mu???bende bu fontu çok severim.
ah kuzum beni can evimden vurdun, kafama dank diye vurdun kızım sen nerdesin diyeNasıl gidiyor lily...
Kpss topiğimiz yanlız kaldı kimse uğramıyor.
Ders çalışıyorlar tabi fırsat bulamıyorlar yazmaya canlarım benim çalışın
Başarcaz...
bu arada kızlar bi site buldum yabancı
leslie de var orda
bir sürü trainer yani antrenör var şimdi 30dklık bir kardiyo yaptım her tarafım ağrıyor
aynı leslie gibi ama bi sürü hareket var hepsine yetişmeye çalıştıkça yoruldum nefes nefese kaldım
süper kalori yaktım bundan eminim
özelden yollar mısın canım sitenin linkini?
aman bende bugün çalışmadım eğiriye eğri doğruya doğru.
stresten başım çatlıyo zaten.
dün gece nası ağladım anlatamam.
giydiğim hiçbişiy güzel durmuyor.
çuval giysem ancak yani.
dersler konular bi yandan boşaldı gitti yaşlar
ben artık zayıf olmak eski halime dönmek istiyorum.
bu yolda ne gerekiyorsa da yapıcam.
5 kilo diyetini uygulamaya başlıcam yarın
beni seni mi sevcem diyip terkeden o safta görecek sevgi neymiş...
ay gene zırlıcam
ay inanmıyorum öylemi dedi aptalllllsende zayıflada çatlasın patlasın bak kapında köpek olsun sende dersinki senimi sevcemmmm uyuz oluorum böle tiplere bak baya zayıflamışsın zaten üzülme böyle devam et bigün gelcek herşey yakışcakkk ömür boyu tombik kalmicaz üzülmeeee
ay inanmıyorum öylemi dedi aptalllllsende zayıflada çatlasın patlasın bak kapında köpek olsun sende dersinki senimi sevcemmmm uyuz oluorum böle tiplere bak baya zayıflamışsın zaten üzülme böyle devam et bigün gelcek herşey yakışcakkk ömür boyu tombik kalmicaz üzülmeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?