Lily86'nın Diyet Günlüğü

Geveze diil hoş sohbetli, kararlı ve azimlisin tatlım.:13:
teşekkür ederim, sohbet etmeyi sevdiğim doğru:) azimli olduğum da:))) bu konuda tevazu gösteremicem
bugune kadar yaptıgım yanlışları tekrarlamadan istikrarlı bir şekilde kilo vermeye cabalıyorum o kadar

teşekkür ederim, sohbet etmeyi sevdiğim doğru:) azimli olduğum da:))) bu konuda tevazu gösteremicem
bugune kadar yaptıgım yanlışları tekrarlamadan istikrarlı bir şekilde kilo vermeye cabalıyorum o kadar

Bu zorlu süreçte yalnız değilsin tatlım. Hep beraber aşıcaz. Dahga kolay olacak budefa

Lily
yazı karakterini nasıl ayarlıyosun herdefasında yollamadan değiştiriyomusun bi kolayı var mı

Lily
yazı karakterini nasıl ayarlıyosun herdefasında yollamadan değiştiriyomusun bi kolayı var mı

cnm bi kolayı yok evet her seferinde yazdıklarımı mouse yardımıyla tarıyorum sonra da yazı tipimi ve rengi ayarlıyorum
bn de aradım kolay yolunu ama maalesef prokart uyelerine ozelmiş sabit renk ve stil

Son düzenleme:
[/LIST]
cnm bi kolayı yok evet her seferinde yazdıklarımı mouse yardımıyla tarıyorum sonra da yazı tipimi ve rengi ayarlıyorum
bn de aradım kolay yolunu ama maalesef prokart uyelerine ozelmiş sabit renk ve stil

Saol tatlım benim her yazdığım farklı oluyor unutuyorum bazen de ondan sordum
Bugün ii beslenemedim tartılmadım da hala Acaba kaçım ya? sabah tartılayım güç bulursam
Akşam da sporumu yapcam. Yarın aferin alcam

senin topik baya haraketli maşallah ben pek sık giremiyorum evde küçük çocuk olunca :))))

senin topik baya haraketli maşallah ben pek sık giremiyorum evde küçük çocuk olunca :))))

tabii hareketli olacak bnm gibi yazmayı ve sohbeti seven biri olunca doğal olarak oyle...
ama burada yazılanların cogu bana ait... yani ben paylaşmayı severim hem yediklerimi, sporlarımı hem de buldugum bilgileri paylaşıyorum buradan
sağlıklı beslenme, diyet, sağlık, tıbbi konular (tıp, hastalıklar nedenleri, tedavi şekilleri vs.), zaman zaman bitkiler ve ilaçlar (cok nadir ama) bunlar bnm ilgi alanlarım olunca yazmak kaçınılmaz oluyor tabii...

ya ben bu rengi ve yazı tipini çok severim hayatım boyunca hep aynı yazı tipini tercih ettim hocalar izin verdiği ölçüde, eee moru da severim alıştım yani benimle bütünleşti bu yazı ve renk!!!!

ya ben bu rengi ve yazı tipini çok severim hayatım boyunca hep aynı yazı tipini tercih ettim hocalar izin verdiği ölçüde, eee moru da severim alıştım yani benimle bütünleşti bu yazı ve renk!!!!

bende bu fontu çok severim.

Son düzenleme:
selam kızlar
biraz önce akşam yemeğimi yedim
evdeki yemeklere şöyle bi baktım hepsinden ucundan tattım yatmadan önce leslie yapacam o zaman genel olarak menumu tekrar yazarım
- 7 yemek kaşığı makarna (1 kaşık yağla haşlandı sadece-250g falandı sanırım)
- 3 yemek kaşığı yoğurt (tam yağlı maalesef)
- üzerine tatlı kırmızı toz biber ve nane serptim
- 4 küçük parça patates-yemeğin patatesinden tadayım derken 4ü buldum((
- 1 küçücük kaşığın ucuyla nohut

bu arada itiraf ediyorum bugun o çikolata pudingli bisküvili pastadan yedim napayım kötü hissediyordum kendimi biraz moral vereyim diye 2 dl yedim yani toplamda 6-7 petit beurre bisküvi - 2 kaşık kadar da kakaolu puding yemiş oldum ama bugun az kaloriyle beslendim((
en son yatmadan menümü tekrar yazarım
bir de makarna cok değil mi dediğinizi hissediyorum
hayır değil!!!! diyetisyenin verdiği ölçü bu-hem yaklaşık 1,5-2 dl ekmek yerine geçiyor 5 kaşık=1 dl makarna ölçüsü budur.
şimdilik hepinze sevgiler
sonra görüşürüz

Nasıl gidiyor lily...
Kpss topiğimiz yanlız kaldı kimse uğramıyor.
Ders çalışıyorlar tabi fırsat bulamıyorlar yazmaya canlarım benim çalışın
Başarcaz...

Nasıl gidiyor lily...
Kpss topiğimiz yanlız kaldı kimse uğramıyor.
Ders çalışıyorlar tabi fırsat bulamıyorlar yazmaya canlarım benim çalışın
Başarcaz...
ah kuzum beni can evimden vurdun, kafama dank diye vurdun kızım sen nerdesin diye
yaa kpss topiğine de ugrayacağım söz ama bugun olmaz sanırım şimdi cıkcam netten

bu arada kızlar bi site buldum yabancı
leslie de var orda
bir sürü trainer yani antrenör var şimdi 30dklık bir kardiyo yaptım her tarafım ağrıyor
aynı leslie gibi ama bi sürü hareket var hepsine yetişmeye çalıştıkça yoruldum nefes nefese kaldım
süper kalori yaktım bundan eminim

özelden yollar mısın canım sitenin linkini?
aman bende bugün çalışmadım eğiriye eğri doğruya doğru.
stresten başım çatlıyo zaten.
dün gece nası ağladım anlatamam.
giydiğim hiçbişiy güzel durmuyor.
çuval giysem ancak yani.
dersler konular bi yandan boşaldı gitti yaşlar
ben artık zayıf olmak eski halime dönmek istiyorum.
bu yolda ne gerekiyorsa da yapıcam.
5 kilo diyetini uygulamaya başlıcam yarın
beni seni mi sevcem diyip terkeden o safta görecek sevgi neymiş...
ay gene zırlıcam

ay inanmıyorum öylemi dedi aptalllll sende zayıflada çatlasın patlasın bak kapında köpek olsun sende dersinki senimi sevcemmmm uyuz oluorum böle tiplere bak baya zayıflamışsın zaten üzülme böyle devam et bigün gelcek herşey yakışcakkk ömür boyu tombik kalmicaz üzülmeeee

lilyymmmmmm canım benim ahh kader ortağım dayanamadın dmi pastaya eheheh ama bende olsam dayanamazdım cok güzel oluo namussuz:)bide bizim evde şöyle bi durum var ablamda annemde zayıf öle abur cubur pasta yemek hiç araları yok bende ziyan olmasın günah falan die birazda sevdigimden yiyip yiyip şişiodum:) şimdi öle şeyler aldırmıyorum yaptırmıyorum aileninde sana destek olup öyle şeyler yapmaması önemliii.Gözden ırak olan gönüldende ırak olurmuş işte gözümüze sokarlarsa bizde yeriz dimi tatlım eheheh:) bende bgn kaçamak yaptm 4 kurupasta yedim ama dier öğünlerim hafif bişey olurmuki yaaaa öğretmeniiiiiiiiiiim:) bak bgn bişiyler öğrendimm senlede paylaşıyım normalde nefes alırken bile insan kalori yakıomuş.Ben kendiminkini hesapladım yattığım yerden 1900 küsür kalori yakıomuşum eğerki günlerimi 900 kaloriyle kaparsam yaktığım kaloriyide 1000 den hesap edersek 8günde 1kilo verirmişim.
buaarada 1 kilo 8000 kaloriymiş umarım karıştırmadan anlatabilmişimdir:)

tatlım erkekler boyle işte bn de aynısını dedim sevgime
zayıfken ayyy üflesem uççan derler, azıcık kilo alsan kilolu derler
amannnn boşver yaaaa
ben once kendi sağlığım için zayıflıyorum
sevgimle ve sizle verecez bu fazlalıkları gör bak kim kimin peşinden koşuyor

İnşallah canım inşallah.
aynen öyle dedi seni mi sevcem düşünebiliyo musun sen böyle bişeyi dedi.
çıtır ve güzel bi kadına gitti.
haysiyetsiz biliyorum da takıyorum işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…