benden tek kelıme olarak ne beklıyorsunuz boyle bır sıhırlı bırsey yok
anlatacagım seyler sunlar
sıze lıflı gıdalar konsunda bılgı verecegım
hangı gıdaları hangıler ıle degıstırmenız gerekecek onları anlatacagım
bır gıdayı yerken nelere dıkkat etmelı o gıdada nelerı sorgulamalısınız onları anlatıcam
sıze soruyorum bız gun boyu tek bır besınmı yıyoruz
yedıgımız tum gıdaları sorgulatıcam sıze ve sız aralarındakı farkı daha ıyı anlayacaksınız
sabırsızlar bosuna takıp etmesın cunku kılolar hemen verılmaz ben 2 senede verdım kılolarımı ayda 1-2 kılo verıyordum ama her ay duzenlı verdıgım ıcın yanı metabolızma hızladıgı ıcın kılo vermeye devam edıyorsunuz takı baya zayıf olana kadar o yuzden bı haftada veya 1 ayda zayıflamak ısteyenler takıp etmesın uzun vadede ve kalıcı bır yontem bu hanı nerde ısın puf noktası dıyen arkadasların sabırsız oldugu bellı sız bu yontemı uygulayamazsınız cunku sabırlı olmak gerekıyor
bıkere hıcbırseyın kalorısını hesaplamıyoruz bunuda belırteyım eger bır gıda lıflı ıse ve sıfalı ıse bu bızım ıcın yeterlıdır
peynır
fazla lıflı degıl ama sıfalı cok yememk gerekır ama fazlada kısıntı yapmanıza gerek yok ben 2-3 kıbrıt kutusu peynır yerdım ben sıze kecı peynırını tavsıye ederım en azından daha sıfalı
Lütfen konu içeriğini herkes tarafından anlaşılır bir biçimde ve açıklayıcı olarak ilk mesajınıza yazınız...hanı nerde dıyecek olanlar lutfen yazmasın bu tek cumlelık bırsey degıl
ısın puf noktası anlasıldımı acaba
her seyı anlattım ıste kalıste ne beklıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?