Kızlar! Uzun süredir bu siteye kayıtlıyım. Hatta diyet grupluğuna üyeliğim bile oldu. Sonra çıkmak zorunda kaldım.Hep diyorum (yaklaşık 2 yıldır) kilo vericem ben! Ama şunu da yiyeyim sonra başlarım diyete beni bitiriyor. Aslında en çok sinirimi bozan şeyde benim iradesizliğim.Buraya bakıyorum millet 30 kilo verebiliyor ama benim vermek istediğim 10 kilo! Ve bunu 2 yıldır başaramadım..
Bundan sonra Life is Life(yaşamak için yaşam). Eğer ben yaşamak istiyorsam, eğer ben yeni bir beden yeni bir kimlik dahası sevdiğim bir kimlik istiyorsam bazı şeylere katlanmam gerekecek.Ayrıca ben bunlara katlanırsam ölecek değilim ya!!
Buraya günlük yazmayı çok mantıklı ,kendine ve site üyelerine karşı bir sorumluluğun var.
Yediklerini içtiklerini buraya yazarken kendinle, klavyeyle hatta KK üyeleriyle bir iç hesaplaşma yaşıyorsun ki bence diyette en önemli unsur bu.
Gelelim Gerçeklere..benneyaptımki
60 kg 17 yaşında bir kızım ve Hedefim 50 kg.
İradesizim ve hep erteyelici bir tarafım var. :gitme:
Ama sporu çok severim, ve masa tenisinde ustayım ki bu bence pozitif bir yön.kaydirigubbakcemile2
Bu Süreçteki Zorunluluklarım
= Her gün 30 dk koşuya ayırılacak.
= Sabah kahvaltısı krallar gibi,öğle prens gibi akşam da fakir gibi yemek yenecek.
= Öğle vakti dışarda olunduğundan sadece açlığı bastırmak için diyet bisküvilerinden yenilecek(180 cal)
= Akşam 18.00 dan sonra gırtlak faaliyetleri durdurulacak.
= Ekmek sadece sabah kahvaltısında yenilecek.
= Çay şekersiz de içilebilen bir içecekyerimseniben
= Öğün aralarında meyveler ilk tercih olacak
Bu vatandaş da böyle kurtulacakk!!! kaydirigubbakcemile3
18 EKİM 2010 Başlangıcım !!!
Diyete başlamadan önce, bugün yediklerim ise;
_-Sabah : Sucuklu yumurta(2 yumurtayla), çay, 2 dilim ekmek , 3 mandalina,zeytin,peynir
_-Ara : 1 avuç fındık, 1 paket bisküvi ( 200 cal)
_- Öğle: Fast Food ( patatesli sandviç), 1 kakaolu süt
_- Ara: 2 mandalina, 3 parça çikolata, 1 paket goflet(250 cal)
_- Akşam: 2 dilim ekmek, Tavuklu patates yemeği
Bu rezil tabloyu sizlere yazmayı başardığım ve bunu değiştirmek için kendimi yeni bir başlangıca adadığım için KENDİMİ kutluyorum kızlar..:Saruboceq::Saruboceq:
YARIN yeni bir gün ve yeni bir amacım var. Amaç yeni bir beden!! Bir Kimlik! Bir Karakter!!!
Aynı acıları çekip,burada başlıklara göz atan arkadaşlarım,kuzularım bu İRADESİZ kimlik desteklerinizi bekler!!!
Kocaman Kocaman Öpüldünüz.... Yarın görüşürüz buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn :lepi:
Bundan sonra Life is Life(yaşamak için yaşam). Eğer ben yaşamak istiyorsam, eğer ben yeni bir beden yeni bir kimlik dahası sevdiğim bir kimlik istiyorsam bazı şeylere katlanmam gerekecek.Ayrıca ben bunlara katlanırsam ölecek değilim ya!!
Buraya günlük yazmayı çok mantıklı ,kendine ve site üyelerine karşı bir sorumluluğun var.
Yediklerini içtiklerini buraya yazarken kendinle, klavyeyle hatta KK üyeleriyle bir iç hesaplaşma yaşıyorsun ki bence diyette en önemli unsur bu.
Gelelim Gerçeklere..benneyaptımki
60 kg 17 yaşında bir kızım ve Hedefim 50 kg.
İradesizim ve hep erteyelici bir tarafım var. :gitme:
Ama sporu çok severim, ve masa tenisinde ustayım ki bu bence pozitif bir yön.kaydirigubbakcemile2
Bu Süreçteki Zorunluluklarım
= Her gün 30 dk koşuya ayırılacak.
= Sabah kahvaltısı krallar gibi,öğle prens gibi akşam da fakir gibi yemek yenecek.
= Öğle vakti dışarda olunduğundan sadece açlığı bastırmak için diyet bisküvilerinden yenilecek(180 cal)
= Akşam 18.00 dan sonra gırtlak faaliyetleri durdurulacak.
= Ekmek sadece sabah kahvaltısında yenilecek.
= Çay şekersiz de içilebilen bir içecekyerimseniben
= Öğün aralarında meyveler ilk tercih olacak
Bu vatandaş da böyle kurtulacakk!!! kaydirigubbakcemile3
18 EKİM 2010 Başlangıcım !!!
Diyete başlamadan önce, bugün yediklerim ise;
_-Sabah : Sucuklu yumurta(2 yumurtayla), çay, 2 dilim ekmek , 3 mandalina,zeytin,peynir
_-Ara : 1 avuç fındık, 1 paket bisküvi ( 200 cal)
_- Öğle: Fast Food ( patatesli sandviç), 1 kakaolu süt
_- Ara: 2 mandalina, 3 parça çikolata, 1 paket goflet(250 cal)
_- Akşam: 2 dilim ekmek, Tavuklu patates yemeği
Bu rezil tabloyu sizlere yazmayı başardığım ve bunu değiştirmek için kendimi yeni bir başlangıca adadığım için KENDİMİ kutluyorum kızlar..:Saruboceq::Saruboceq:
YARIN yeni bir gün ve yeni bir amacım var. Amaç yeni bir beden!! Bir Kimlik! Bir Karakter!!!
Aynı acıları çekip,burada başlıklara göz atan arkadaşlarım,kuzularım bu İRADESİZ kimlik desteklerinizi bekler!!!
Kocaman Kocaman Öpüldünüz.... Yarın görüşürüz buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn :lepi:
Başlangıç: 18 Ekim 2010 = 59.7:sinifsinif:
.
.
.
.
.
.
50 kg
.
.
.
.